Албанија - место за одмор

Член од
30 мај 2014
Мислења
8
Поени од реакции
3

fala skorpija megutoa ova mi se otvara ...
Содржината моментално е недостапна
Страницата на која проба да пристапиш не може да се прикаже. Можно е привремено да е недостапна, линкот да е застарен или немаш привилегии да ја видиш.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
Пред 1-2 дена линкот му работеше сигурно,и постојано е активен на ФБ(јас немам профил и затоа неможам одма да ви одговорам).

Постојан престој му е во Хотел Чакала-Сарнада и се напѓа на оваа локација:39.873278,20.00385

Кој ќе комуницира со него нека го поздрави од мене(Ѓоко од Кичево) и ќе се потруди малку повеќе во услугата(немам интерес од ова рекламирање-само за информација)

Член од
30 мај 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
fala skorpija megutoa ova mi se otvara ...
Содржината моментално е недостапна
Страницата на која проба да пристапиш не може да се прикаже. Можно е привремено да е недостапна, линкот да е застарен или немаш привилегии да ја видиш.
Треба да ти го отвори барај на фб Branko Atanasov оваа слика е на профилот
Ако најдете ншто интерено за Ксамил пиши ми фала.

Член од
9 септември 2013
Мислења
22
Поени од реакции
1
Ќе може некој што бил минатата година во Албанија да ми каже колку ве фати одприлика превозот со сопствена кола? Гориво, патарини, карти...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
Пиши на ПП што конкретно те интересира и за кое место.Сум бил скоро сегде па сум запознаен со скоро све

Член од
16 јуни 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
zdravo i nie sakame da odime za ksamil so malo detence sme pa se zacleniv denes da me informirate malku posto ovie dva dena samo citam gledam deka nekoi spomnuvaat dhermi, toa e vo ksamil nekoj gazda so apartmani ili? imase podole nekoj enver isto i toj e izgleda nekoj gazda sto razvrav kako rezervirate nesto kontakt dali ste zadovolni i imame plan posle 10 juli da odime mora na 10 pa 20 ili moze na 15 dali gledaat kako smeni ili kaj niv ne vazi toa aj ve molam pisete posto ne znaeme kolku se zakazuva unapred ili ke treba da barane tamu na lice mesto poz do site pisete[DOUBLEPOST=1402910846][/DOUBLEPOST]sega samo sto dobiv izvestuvanje od vila ujvara na fb ja najdov mi nudat za 30 evra i od vila sela ama taa e malku podaleku tie za 20 a imase preku kumanovska agencija za 27 ili 30 od nok na plaza vie sto mislite dali e skapo

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Dhërmi е село во Албанија на патот од Валона кон Саранда. Имаш и куп слики од селото на гугл, мислам дека е преубаво, колку убаво изгледа кога се гледа одозгора како се спушташ од ридот кон селото, штета што не поминавме таму кога бевме во Саранда. Други информации не знам.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
За тие што невозеле од валона за дерми,им препорачувам `деметрин` пред тргнување(за патниците):vozbud:.местото е убаво но е доста поскапо од останатите места.Цените во вилите на плажата Св.Никола одат и до 50 евра за ноќ

Член од
16 јуни 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
sega mi odgovorija najdov edna za 35 evra ama ke odime za ksamil taka da fala sepak ako imate nekoj informacii kazuvajte vemolam za ksamil broj od vili, mail sve e dobredojdeno

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Бил некој во Драч?
Ај кажете нешто за таму...

Член од
20 јануари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
40
@NelTu
Сум била многу пати до сега. Цените се како во Скопје, дури и некои работи поевтини.
За Драч го препорачувам ова место http://www.tropikalresort.com/intro.aspx?id=1&gjuha=1, преубаво е, има парк, базен и приватна плажа, чисто е многу, место за фудбал/одбојка, забава преку ден.. за во Драч - најубаво е за млади.

Иначе во “градската“ плажа (не знам како се вика), повеќето се стари луѓе, пензионери!

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
@mox.

А тоа што смрди на канализација и такви работи, бидеќи викаат дека било многу нечисто, со канализација отворена на сред пат и слично...
Нешто околку тоа?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.290
Поени од реакции
15.434
Во Драч обично одат македонски албанци и косовари на одмор,а повеќето од нив имаат и свои станови.Во Валона и Саранда пак повеќето од туристите се македонци

Член од
20 јуни 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Пиши на ПП што конкретно те интересира и за кое место.Сум бил скоро сегде па сум запознаен со скоро све
Gjoko dobrodojdena mi e sekoja informacija za Ksamil taka da te zamoluvam koga ke mozes pisi nesto vo kratki crti,smestaj,ceni opsti raboti

Kajgana Shop

На врв Bottom