Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Бидејќи гледам успешно сме се изброиле колку имало на протестите темата оди под клуч. Одморете малце, научете нешто различно од сорос и сендвичи и ќе ја отвориме пак

Последно уредено:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Темата ќе биде отворена, атер Ленче my ♡

И да се потсетиме, случај Космос (ТНТ) е актуелност.

Собраниска (надзорна) комисија:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Срце, ПОЛА градови во Македонија да беа како Струмица шо е, Македонија ке цутеше. Информирајсе за долговите на Струмица, и живот во Струмица и кој е најубав и најчист град.

Не прај муабет ко за 3 одд дете. Јас ти реков само глупо е да бараш криминал во партија која е 10 години во опозиција и тоа да ти е единствениот одговор дека сите биле исти. А си се одлучил за другите кој се фатени со голо око и се 10 години на власт.

Како да не, само Струмица е најубав и најчист град. Си прошетал ти низ други градови? Нема што да се информирам, ако е убав нека си остане убав, овде збориме за друго, ти ми вртиш муабет дали Струмица е убав и чист град. Тоа струмичани нека си мислат, јас живеам во Скопје.

Леле јас сум правел муабет како тригодишно дете? Ајде така нека биде хах, за твоите муабети кои личат како дете од забавиште никој ништо.

Кај го виде тоа дека сум се одлучил за тоа, што тресеш глупости без аргументи? Ај убаво разгледај ги постовиве назад.

Ако е така тогаш испаѓа дека ти браниш криминалци преку ПРОТЕСТИРАМ кои сакаат да дојдат пак на власт, така што ќе ги избркаат другите криминалци.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.502
Поени од реакции
18.251
Не ја, народот. :D Колку типично...
Навистина патат од недостаток на иновативност и проток на идеи. Слободно може да ги тужите што сакаат да ви го превземат "народот" како исклучиво ваша интелектуална сопственост.

Ама не е до нив, до "народот" е :)

W

wicked_1

Гостин
Навистина патат од недостаток на иновативност и проток на идеи. Слободно може да ги тужите што сакаат да ви го превземат "народот" како исклучиво ваша интелектуална сопственост.

уште повеќе, од кај си црпат кредити да ценат кој колку е храбар, тоа живо ме интересира..

G

Goldie

Гостин
Не ја, народот. :D Колку типично...
Па никој не е будала поради Пандов да добива кривични пријави

Треба само да ги остават да продолжат со ова темпо, при прва ситуација кога ќе ни секнат кредити од надвор овие истите вчера што му ракоплескаа на Пандов ќе го пикнат сами во контињер

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
уште повеќе, од кај си црпат кредити да ценат кој колку е храбар, тоа живо ме интересира..
Oд фактот дека на било кој протест, малце да зажустри сите бегаат ко пиченца.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас му посакувам на Пандов да му се остварат сите барања од вчера, и се надевам дека тие барања се на линија со раководството на ДПМНЕ.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.317
Поени од реакции
26.245

Чија тоа наша? Ако јас некому речам дека ќе заврши во контејнер, истото подразбира дека јас ќе го пикнам во контејнер. Во спротивно сум исфрустрирана пизда.
Па никој не е будала поради Пандов да добива кривични пријави

Треба само да ги остават да продолжат со ова темпо, при прва ситуација кога ќе ни секнат кредити од надвор овие истите вчера што му ракоплескаа на Пандов ќе го пикнат сами во контињер
За што кривични? :pos:

Јакиот фактор, Пандов, па ќе го пикал некој некаде. Ама тоа е проблемот на автентично револтираниве, и од Пандов се плашат.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.179
Поени од реакции
3.427
Јас бев на протестиве па ќе ви кажам од прва рака што како.

Имаше 5 автобуси од кај нас и немаше место од што имаше интерес, ќе се степаа кој да ишол:facepalm: (инаку на митинзиве што ги правеше ВМРО имаше и по 11-12 автобуси).

Друго тргнувањето беше во 17 часот, администрацијата завршува најкасно до 16:30, сендвичи немаше:place:, за лапачка потрошив 170 денари:tapp:.

Ние си стоевме настрана од гужвата, а и многу малку траеше, саат, саат ипол.

И ДА имаше помалку од лани, лани беше ц'цка невидена, сигурно ќе ја надмашат бројката на митингот што ќе биде за изборите(y)

W

wicked_1

Гостин
Oд фактот дека на било кој протест, малце да зажустри сите бегаат ко пиченца.
Изгледа нема доволно огриња, да имаше барем 30% нерфнати огриња немаше до сеа да се тегави работата, али пак огриња не би излегле оти не читаат добро и не расудуваат ко што треба.
Again, незнам од кај другиве црпат кредит да ценат кој колку е храбар, сигурно не по некои свои претходни искуства? :eek:

Баш овие што ценат кој колку е храбар со све сендвич фан базата, се олицетворение на кукавичлук и апсолутен прдеж неспоредлив со било што друго.:toe:

Znaci ajde malce da resumirame
:pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom