Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
------------
Не знам зашто оние са жвиждаљкама не сакаат со дрон да ја прикажат нивната бројност???

Овие од Гдом си имале бројност и си ја прикажуваат.

Дрон е забрането да се користи во Македонија од студентските протести.

Него, гледам протести имало во Прилеп, Битола, Гостивар, Куманово, Струмица, Кавадарци, Охрид.
Шо е работава со соросоидиве како може да постигнат толку? Гдом кај беше? Мора да е некоја завера ова. Или увезени демонстранти од некои трети земји.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
ГДОМ си имале бројност...Социјалистичка партија Србије :facepalm:. Дали е можно ова да се случува во 2016. Анти НАТО пароли па им правеле, оф мори мајко...
Тажно е ова бе човече, знаеш колку семејства се малтретираат од ова влечењето за уши? Секој ден ќе ги носат од по градовите? Ќе им се врати од глава на овие твоите верувај ми, баш од овие влечените по автобуси, ни сорос ни дарт вејдер.[DOUBLEPOST=1461268986][/DOUBLEPOST]
ГДОМ си имале бројност...Социјалистичка партија Србије :facepalm:. Дали е можно ова да се случува во 2016. Анти НАТО пароли па им правеле, оф мори мајко...
Тажно е ова бе човече, знаеш колку семејства се малтретираат од ова влечењето за уши? Секој ден ќе ги носат од по градовите? Ќе им се врати од глава на овие твоите верувај ми, баш од овие влечените по автобуси, ни сорос ни дарт вејдер.
Ova e sobir na cesni lugje,pozitivna energija, pesni patriotski na site strani, makedoncite se ispravaat gordo pred predizvikot. Na druga strana sto imame? Sorosoidi, Lgbt, platenici stranski, kanvas..

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
Сега дилема ми е што ќе дојде прво до јуни. Дали прво непризнавањето на изборите од меѓународната заедница или прво ќе биде одземањето на препораката.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сега дилема ми е што ќе дојде прво до јуни. Дали прво непризнавањето на изборите од меѓународната заедница или прво ќе биде одземањето на препораката.
Одземањето на препораката е веќе сосем извесно. И навистина не знам со кој ум ќе оди на избори без опозиција, тоа ќе биде еден комичен дебакл.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
Гордиот Македонец пишува на кирилица, а речиси сите нивни пароли на латиница.Толку од патриотизмот, тој се гледа во тие ситните детали и финеси, а не во бла бла говори.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Гордиот Македонец пишува на кирилица, а речиси сите нивни пароли на латиница.Толку од патриотизмот, тој се гледа во тие ситните детали и финеси, а не во бла бла говори.
21. April 2016 - 21:13

Граѓаните ги искинаа подметнатите плакати од СОРОС

Граѓаните на собирот на ГДОМ ги искинаа подметнатите плакати од платениците на соросовата фондација, чии провокатори попладнево се обидоа да уфрлат транспарент насочен против НАТО организацијата.

На еден од подметнатите транспаренти кои беа закачени на оградата на контра-протестот пред Собрание пишуваше: НАТО = Северноатлантска терористичка организација. Граѓаните поддржувачи на ГДОМ, веднаш го искинаа ваквиот подметнат транспарент. ГДОМ во неколку наврати досега има повторено дека се залага за европска Македонија, евроатлантски интегрирана.

Колку беше провиден трикот на опозицијата најдобро говори дека ваквиот транспарент веднаш се најде ударно на опозициските портали, со цел да се искористи во политичка конотација. Дополнително, доколку подобро се погледне транспарентот, ќе се види дека истиот според начинот на изработка наликува на транспарентите кои соросовите платеници ги носат на своите протести.

Ваквиот примитивен обид да се оцрни протестот на ГДОМ, кој поддржува члество во ЕУ и НАТО, веднаш беше препознаен и пресретнат, а уфрлените провокатори разобличени.

http://sitel.com.mk/gragjanite-gi-iskinaa-podmetnatite-plakati-od-soros

S

silmarillion

Гостин
Во врска со плакатите од кај Свињенко профилот:

Igor Cvetkovski Овој и тие плакати во редица јас ги поставив. Во нивните пораки и забелешки силно верувам и се залагам во тој правец-- А ретардираните од "Република" ме направија соросоид....:)))))
Слободно нека ме посетат на ФБ, нека ме следат во коментарите и слободно интервју ако сакаат нека направат....
И не е точно дека граѓаните сами ги симнале, туку граѓаните се сликаа и радуваа кога се поставуваа тие плакати.. Ги симнаа, при крај на собирот, луѓе по наредба, зошто не сакаше еден министер да биде сликан како поминува пред нив smile emoticon

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
SDS tone sekoj den se povekje i neizbezno e deka ke se raspadne posle 5ti Juni.
Vaka ubavo pisuvas ama steta fizionomijata na protestantite i kontra protestantite se ti kazuva...
Taka od edna strana imame lugje rabotnici od sela i gradovi a od druga strana urbani tipovi koi se nezadovolni poso ziveele raskosno od platite na nivnite roditeli bez da mrdnat so mal prst i sega baraat da se vrati toa vreme.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Единствен точен сооднос со апла убедлива предност у моментов во корист на гДомците е во однос на дадените бајати сендвичи и бројот на автобуси за носење на луѓе од други градови од Македонија у Скопје. И пак мега слабо, тонат вемеро а западов периодов ке ги докопа со мерките што ги планираат, може да се претпостави ако сдсм организирано така си истераше и ги донесеше сите оние кои излегоа у Кавадарци, Битола, Прилеп, Велес, до душа за тоа може и да им се замери зашто ова им е слика и прилика али сеа за сеа некако пасивно делуваат. Нејсе ... :)
Многу слабо, само 60.000 - 70.000 од Гдом. А оние од ПРОТЕСТУЈЕМ биле дури 3000.

Тоне Вмро, а Сдсм расте, затоа ита кон избори.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
Единствен точен сооднос со апла убедлива предност у моментов во корист на гДомците е во однос на дадените бајати сендвичи и бројот на автобуси за носење на луѓе од други градови од Македонија у Скопје. И пак мега слабо, тонат вемеро а западов периодов ке ги докопа со мерките што ги планираат, може да се претпостави ако сдсм организирано така си истераше и ги донесеше сите оние кои излегоа у Кавадарци, Битола, Прилеп, Велес, до душа за тоа може и да им се замери зашто ова им е слика и прилика али сеа за сеа некако пасивно делуваат. Нејсе ... :)
СДСМ надвор од Куманово и Струмица никој нејќе да им даде автобус оти утре инспекции пред врата ќе го чекаат. Да не збориме што во исто време вмро правеше митинг и никој не смее да се осмели на такво нешто.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.632
Поени од реакции
7.766
Во врска со плакатите од кај Свињенко профилот:

Igor Cvetkovski Овој и тие плакати во редица јас ги поставив. Во нивните пораки и забелешки силно верувам и се залагам во тој правец-- А ретардираните од "Република" ме направија соросоид....:)))))
Слободно нека ме посетат на ФБ, нека ме следат во коментарите и слободно интервју ако сакаат нека направат....
И не е точно дека граѓаните сами ги симнале, туку граѓаните се сликаа и радуваа кога се поставуваа тие плакати.. Ги симнаа, при крај на собирот, луѓе по наредба, зошто не сакаше еден министер да биде сликан како поминува пред нив smile emoticon
Им го уништи филмот, види како неутралците се појавија на темава и не известија . :icon_lol:

S

silmarillion

Гостин
SDS tone sekoj den se povekje i neizbezno e deka ke se raspadne posle 5ti Juni sto e dobr
За жал Грујо успеа од пепел да ги издигне, што е погубно за нас другите пошто реално немаат план како понатака.
Али далеку од мртва партија, благодарение на Грујо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.134
Многу слабо, само 60.000 - 70.000 од Гдом. А оние од ПРОТЕСТУЈЕМ биле дури 3000.

Тоне Вмро, а Сдсм расте, затоа ита кон избори.
60-70 000 :pos::pos::pos::pos:
истовремено човек да е слеп и ментално заостанат пак нема да падне на муабетов твој, 60-70 000 :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom