Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
[DOUBLEPOST=1461012118][/DOUBLEPOST]

Ааа ДА
Тоа ВМРО се бореше за оваа држава, тоа ВМРО ја создаде оваа држава. тоа ВМРО даваше животи, за ова ли бе.Ај на српски, ај со две букви грешка, ни кирилицата не си ја знаете бе.Македонијо тешки копуците те газат.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ogromen gnev kaj narodot e predizvikan od ova diveenje na idiotive po gradot, opozicijata gubi golem del od neutralnite koi svakjaat za kakvo scenario se raboti i sto e celta na celata ovaa prljava igra i siguren sum deka na 5-ti Juni toa i ke se pokaze na izbori koga VMRO ke dobie najgolem broj na glasovi od site dosegasni izborni ciklusi... Duri za da se dojde do fotelja se stava i bezbednosta na drzavata i nacionalnite interesi vo prasanje. Premierot vo edno intervju go opisa Zaev kako bombas samoubiec koj se stava na edna karta za da dojde na vlast bez poddrska od gragjanite sto e navistina dobar opis za sostojbata vo koja se naogja liderot na SDS.

B

Bafra

Гостин
Тоа ВМРО се бореше за оваа држава, тоа ВМРО ја создаде оваа држава. тоа ВМРО даваше животи, за ова ли бе.Ај на српски, ај со две букви грешка, ни кирилицата не си ја знаете бе.Македонијо тешки копуците те газат.
Тие што сечат вени за србија - комплекс на ниска вредност, не се виновни така дома ги учеле јбг. Ни црква ни јазик ни признаваат ама јбг лижи дупе останато е во потсвеста.

Ама и ти прави разлика од Врховисти и Централисти .
Овие сега што се на чело на дпмне 50% се потомци на Врховистите,а тие секогаш биле против Македонија. Другите 50% ти се јаничари од сдс кои не успеале кај Б.Ц. :D

1994/1995 Македонците се откажаа од самостојна држава :P така да се ова се последиците.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.993
Поени од реакции
6.877
Кога ќе прочитам како се маваат у груди неутралните демек "ја идам на протести ќе сменам многу у државава а кога ќе дојдат избори си седам дома или го правам неважечко" ме пука јака серка. Али од оние најјаките што ќе те натераат и у писоар да се олесниш.

Не дека СДС ќе бидат нешто многу боље али бар првите 2-3 години нема да влезат у транс како овие што се влезени. Ја сум за се тоа протести и све тоа али ако на избори не се казнат лоповите џабе ви е се.

Реало исто гомно се и двете партии али бар првите години може ќе заживее на некој начин државава. А у какви дугови ќе бидат ако дојдат на власт сигурно нема многу да останат али бар ќе ги кажат јавно а не како овие арамииве што кријат.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.509
Поени од реакции
9.333
Не се бе. А и да се, никад не кажале дека противникит им е орелот. А другиве бе бате пунтере? Они која одговорност како на патриоти ќе им ја доделиме?
како не се, јас гледам се фалат секој ден како ја ослободувале МКД, па помислив дека цела МКД ќе ја ослободуваат, а другиве , нели беа лажни патриоти, нели е срамота од лажни патриоти да чекаш да ти ја звршат работата, јас очекував на дело да им се покаже на лажниве патриоти како изгледа вистински патриотизам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom