Активности после полноќ!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ноќна птица. Коа сите се прибираат ја знам да излезам :)
Шо праам? Град ово оно, кастро, днб жур, транс журче некое, се враќам дома накај 4 саат, 4:30, јебеш га, неам кондиција, дремеме у маало до 5, не е битно дали сме биле негде пред тоа или не..Незнам последен пат коа иам излезено пред 9-10 саат навечер, стварно непамтам :) Евентуално [карирано] ако е убаво времето преку ден, не многу топло, па да излеземе на фиш и пиво, си кулираш..ах, е тоа е живот!
Еве ме, 23:30 тек сеа ќе се бањам и ќе искачам у маало на шетња <3

Бујрум! <3

Гладиус, за темава, +1 :)

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Слушам музика (не пребирам каква), се допишувам по мсн/смс, мечтаам, барам интересни статии на интернет, играм игри понекогаш... За мене токму периодот после полноќ е оној во кој се случуваат најинтересните нешта.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Најчесто слушам музика и сум на интернет ова време.Ако сум расположен некаде сум излезен и кога ќе се вратам пак на нет и така..

N

NeMiRnA

Гостин
За активност после полноќ не мора да дојде лето.Не памтам кога пред 12 сум си легнала!А летно време тоа што му се случува,надминува граници и на ненормалното!Пред 6 сабајле нема шанси да заспијам!
Активност-учам за испит,читам книга,дремам на пц,зборам на телефон ако се најде уште некоја будна будала,средувам по соба и секако,се нервирам што не можам да заспијам!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Aко сум уморна .. ништо ко така само легнувам и спијам..
ама ако не ми се спие, а сум сама всоба, најчесто излегувам на тераса и ќе си седнам.. пошо е тесна терасата и збира само еден човек ќе си седнам наземи, ќе си пуштам некоја музика, и ако ми се посреќи да има ѕвезди, си гледам во ѕвездите и си фурам фантазии.
Ова лето два пати го направив тоа, а преходното три-четири, ама стварно после некако исполнето се чувстував,а ни самава немам појма зш..:toe:

А

Александра Д.

Гостин
Често читам книга, некогаш дремам на интернет и обавезно во двата случаи релаксирачка музика. Не седам сега до многу касно, но како иде летот се покасно и покасно си легнувам. Се случува да отидам надвор и да ја погледнам неколку пати Месечината, да и „кажам“ Здраво...
А се случува и да заспијам порано.:kesa:

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Најчесто после полноќ читам некоја книга или гледам некој добар филм... А ако не сум расположена за филм... си седам на тараса со слушалките во уши, си слушам Love songs и си гледам во месечината...:pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Oooo тоа ми е најубавиот период од денот кога целосно се релаксирам.Во зависност во колку се вракам од излегување бидејки на лето нема ден кога не се шеткари некаде.Такаа си подлегнам па на мсн, скајпе па facebook па муабети со музика некоја тивка балада.А нема шанси да размислувам на некоја сериозна тема или пак да читам нешто сериозно.

Б

Бат Елохим

Гостин
после полноќ, покер! на раат турнири си терам на фејсбук.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
се шо не вклучува спиење...музика, мсн, форуми, играм карти, филмови, глеам досадни програми, да седам на тераса и да го чекам сонцено...и воедно ги дочекувам досаднине комшии шо не знаат шо е спиење после 6, роварам по дома и барам апчиња за спиење и слично

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Па кога ми се спие спијам, ако не ми се спие ке гледам тв на интернет ке дремам и така...еве сега не ми се спие, на тв нема ништо, на нет нешто слабо :) решив малку тука на кајгана да поседам па ке одам да си го испијам на раат кафето со цигара.... :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
До 1-2 саат се шета низ центар/корзо, кафе мафе, пица нешо, парк.
После се збираме другарите и пуцаме Покер или Хант до 4-5 саат сабајле (5-6дена во неделата)

Така почна летово, ке видиме како ке продолжи и заврши

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Најчесто искачање до кај 2-3, некад па ако сме слаби со кеш или не ни се искача сред полноќ ке си искочиме и маваме кошарка до зори, онака на раат без некој да се убацува или дечиња низ паркче да трчаат да пискаат. Па може и некое девојче да се шмекне ако почнат да гледаат како играме( тогаш обавезно сите играме ко да сме од НБА:)), некад мал фудбал и слични ствари. А кога сум дома тогаш најчесто мсн, музика, форумов, покер на фејсбук и барам некој местенки или утакмици што ке уплакам наредниот ден.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
па зависи,ќе излезам докај 2 саат негде(ако искачам вечерта) после тоа на нет,на кајгана,мсн....менаџер играм по некад,.....си наоѓам занимација секад:helou:

NeutroN-MkD-

HealthlesS^
Член од
28 април 2009
Мислења
257
Поени од реакции
6
Па после полноќ?- Епа тогаш се прибирам дома па ке седнам на компјутерот мсн,кајгана па на фејсбук ке видам нешто ако ме замарат... Гледам филмчина на ТВ и то... ( А се случува и да си легнам у 00:00 ако ми се спие :kesa::P)

Kajgana Shop

На врв Bottom