Актер/ка кој/а ве иритира?

V

Viktor g

Гостин
Актер Владо Дојчиновски ( имитатор, бледа копија, крадец на сценарија...) Никола Тодоровски чисто дека се другари па незнаеш кој е полош , Сашко Коцев па добро човеков толку го форсират како “талент“ па јас подобро глумам сигурно од него , неговата смисла за хумор е катастрофална и не ми се допаѓа во Бингото сака да биде Џамбазов , а на Златна бубамара Тони Михаловски дечкото е тотално без врска но си нашол рецепт па не малтетира нас актерки тоа се новиве фацки во Македонските народни приказни незнам ни како се викат

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Актер Владо Дојчиновски ( имитатор, бледа копија, крадец на сценарија...) Никола Тодоровски чисто дека се другари па незнаеш кој е полош , Сашко Коцев па добро човеков толку го форсират како “талент“ па јас подобро глумам сигурно од него , неговата смисла за хумор е катастрофална и не ми се допаѓа во Бингото сака да биде Џамбазов , а на Златна бубамара Тони Михаловски дечкото е тотално без врска но си нашол рецепт па не малтетира нас актерки тоа се новиве фацки во Македонските народни приказни незнам ни како се викат
има едни шо ги викаат интерпукциски знаци ,кои е редно да ги употребиш :) . Ова добро намерно затоа што 15 минути дешифрирав ;)

инаку нема некои актери/ки што ме иритираат посебно али ми се одбивни,чист пример Даниел Крек(г).

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Зак Ефрон, Патисон (или како и да се вика), Ванеса Хаџенс и

овој

Знам дека е пеач, но го бутнаа и во филмска индустрија веќе, за жал

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Погоре некој го спомна Сашко Коцев, шала на страна дечкото си ја знае работата, многу подобро од Тони Михајловски.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.853
Поени од реакции
10.321
Ги има многу - сите што глумат во тие тин срањата како Twilight, Highschool Musical и сл. , Том Круз, Џенифер Анистон, Стивен Сигал, но најмногу од сите Николас Кејџ. Едноставно не можам да му ја сварам фацата...штом видам дека тој е во некој филм, нема шанси да го гледам. За несреќа, во последно време е многу активен, прескокнав повеќе филмови поради него.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Ова Николас дека е грк по потелкло или ? :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ова Николас дека е грк по потелкло или ? :D
Ја не ни знаев дека е грк Кејџ. Коинциденција у мојов случај...:pos:
Море каков грк. Кејџ е дел од Копола фамилијата, а тие имаат италијанско потекло.

--- надополнето ---

АХАА, НиколАС

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Типот не можам органски да го сварам. Во 2 филма досега го имам гледано .. До трет нема да дојдам.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Николас Кејџ е цар стварно не знам како може да ви смета.

он:Не можам да се сетам во моментов.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Сандра Булок не можам да ја сварам :nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom