Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

?

..........

Гостин
Ќе преживеам некако, и ке правам она шо ке ми текне во моментот....

Би јадела мноооогу благи специјалитети и не-толку-големи-специјалитети колку ми душа сака без да ми е гајле дали некој ќе ми рече дека сум се здебелила, или дека претерувам со благо.
Сериозно зарем е потребно да останеш сама на цел свет за да јадеш благи работи без да си набиваш комплекси??:confused:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Сериозно зарем е потребно да останеш сама на цел свет за да јадеш благи работи без да си набиваш комплекси??:confused:
Па види, во право си... ама знаеш како е, треба да се внимава на формата, и заради изглед и заради здравје... а ако сум сама на светот ниту изглед ќе ми е важен, ниту здравје, ниту кога ќе умрам.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
би одишол таму каде што има супер-моќен компјутер и сам да ги вградувам хардверски компоненти да биде уште помоќен компјутер и да најдам начин како да комуницирам со далечна вонземска цивилзација и да чекам сигнал,а во меѓувреме да научам да возам авиони како што се Фантоми,Мигови и Сухои и потоа и се друго да направам што ќе ми падне на ум тоа на друм и никој нема да ме казни за прекршоци а бе сешто и нема да ми биде досадно оти за разлика од филмот на ТОМ ХЕНКС ,,остров,, или робинзон крузо ,јас имам цел свет на располагање;)

K

kalimer0

Гостин
Ќе учам и ќе измислам некој робот со кој на почетокот ќе бидам пријател но подоцна ќе бидам во војна за кој да владее со планетата и на крај тој ќе ме убие.
Колку да не ми биде досадно и да не правам самоубиство веднаш како предходните членови.

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Ќе се издрогирам, ќе шмркнам две вотки преку очите ќе го измавам со сите сили и ќе си преминам... :cautious:

Член од
2 август 2010
Мислења
100
Поени од реакции
38
Ќе викам по вонземјани да дојдат да ме спасат.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Сите цреши ќе ги наберам од кај комшијата = онака на тенане, ќефски.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ќе бидам последната личност на планетава..

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Ќе отворев маркет и јас ке бев купувачот.

Kajgana Shop

На врв Bottom