da bev gej ke legnef so MUTOMBOОфчар напиша:Со Шекил О`Нил.
Aлелуја!!Фала богу на некој да не му се свиѓа Џоли.Мене ама ич ич не ми е привлечна туку баш спротивното.MarthaGraham напиша:Ја би ја легнала Кајли, а и некоја од манекенкиве, од типот на Нина Мориќ или Адријана Лима.
Анџелина Џоли е бљак бе! Дури и мушко да сум не би ја легнала со тоа муцката ко клиторис на 80-годишна баба, не знам што секси наоѓате у таа голема набрчкана уста.:ija:
А ако беше машко? :raz:vodkamixx напиша:Е да бев женско и да бев лезбејка обавезно со тетка Анџелина Џоли легнувам...
Боље е за криминалците тоа. Ај да реформулирам : ако сакаше да смениш изглед - на кој сакаш да личиш? :raz:Dolphin напиша:4 кобри отровни и изнервирани...
Za tebe znaeme, ebago!Toreador напиша:Би го легнал Џејк Џиленхол или Бред пит :je:
Ахххххххх!!! Попали ме! (као шо викат радовишани) :je: :je: :je:vardarce напиша:Да бев лезибези би ја лижел Пампита, а инаку од форумов би го лежел Мацедалиен ).
Macedalien напиша:Ахххххххх!!! Попали ме! (као шо викат радовишани) :je: :je: :je:
hahahahaGarfield напиша:Ете, јас знам кој би му го закопал на Збратко, онака спортски, ама не кажувааааам!!
(Не сум јас)!