Аеродром -Тихомир Илиевски или Ивица Коневски?

Аеродром??

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Dur bese stara KV...vo naselba Aerodrom dobivase sds...a Vmro kompenzirase vo Dracevo,Lisice...

Sega po novo podelba e na mladi-stari...znaci ako Sds ne gubi...to e dokaz za katastrofa kadrovo na Vmro...koe misli deka i magare mozi da dobie...
Исцрпна анализа нема што :pos2:
Инаку во Аеродром , со 30% кусур пребројани гласови води Ивица со 2:1 т.е 10 илјади и кусур , наспрема 5 илјади и нешто:helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Мислам дека тоа 30% го кажа за претседателски кандидат.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Сега од штабот на ВМРО рекоа 13 000 и кусур спрема 8 000 и нешто дека водат.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Одлично Коневски води...нејкам старудијана да го глеам како се пали дека победил во АЕРОДРОМ...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
не сум политичи определен за никој али ме интересира колку години има Ивица? :toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
не сум политичи определен за никој али ме интересира колку години има Ивица? :toe:

па мислам дека има 30 и нешто не сум сигурен го видаов во новата емисја на мирчевски на канал 5 таак кажа ама не запамтив точно. Јас мислам дека е премалд да носи одлуки и да води една општина.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
па мислам дека има 30 и нешто не сум сигурен го видаов во новата емисја на мирчевски на канал 5 таак кажа ама не запамтив точно. Јас мислам дека е премалд да носи одлуки и да води една општина.
Заев првиот мандат кога го доби имаше 29 години :)

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86

Па да де..нема он да ја води таа општина и да тепа ..он ке биде само пиун таму.. али то је то ..

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
34 има - така кажа кога го коментираше обвинувањето на Мојсеј Трајковски, дека има 34 години и нема како да е удбаш или сл.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
па и јас тоа се прашувам,,,дека Аеродром е една од најголемите општини и незнам дали може еден дечко да се справи со тој предизвик.Али сеедно ми е...(дека не сум од аеродром :) ) :helou:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Заев првиот мандат кога го доби имаше 29 години :)

И што направи во првиот мандат? сигурно не толку кога во последните неколку години од претходниот мандат. исто како и пенов кој во првиот мандат ништо не направи тук уво вториот заштѕо немаше искуство.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
И што направи во првиот мандат? сигурно не толку кога во последните неколку години од претходниот мандат. исто како и пенов кој во првиот мандат ништо не направи тук уво вториот заштѕо немаше искуство.
Зборувам за периодот од 2005 до денес.
И од денес до 2013 му е втор мандат.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зборувам за периодот од 2005 до денес.
И од денес до 2013 му е втор мандат.

Види како да ти кажам има луѓе кои и за свои годин исе многу напредни како што бил Александар Велики н одечково го видов во емисјата на миречевски и не ми остави таков впечаток. Тоа ми беше муабетот е сега дали ќе биде пиун или паун не знам но ќе треба д аработи со странки а вие џабе гледате к-15 каде те шетаат од едно место до друго и никој нема ингеренција.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Види како да ти кажам има луѓе кои и за свои годин исе многу напредни како што бил Александар Велики н одечково го видов во емисјата на миречевски и не ми остави таков впечаток. Тоа ми беше муабетот е сега дали ќе биде пиун или паун не знам но ќе треба д аработи со странки а вие џабе гледате к-15 каде те шетаат од едно место до друго и никој нема ингеренција.
За дечкото кандидат од Аеродром не можам да коментирам, бидејќи не го знам.
Поентата ми беше дека годините не треба да бидат мерило.

N

n/a

Гостин
34 има - така кажа кога го коментираше обвинувањето на Мојсеј Трајковски, дека има 34 години и нема како да е удбаш или сл.
Ивица здравје Боже...
оваа година ќе наполни 30 како градоначелник на Аеродром.
Му пожелувам многу среќа и успех.
:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom