Адријана Лима била девица?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Добро, знам дека не е прашањево од некој битен интерес за развојот на глобалната економија и решавање на светската економска криза ама сепак...
Ај што не верувам и ај што ми е глупа изјавава... ама не ми е јасно што сака да постигне со тоа во очите на јавноста...

Бразилската манекенка Адријана Лима, вереницата на кошаркарот Марко Јариќ уште еднаш ја повтори нејзината веќе чуена изјава дека се уште е девица, како и дека планира да остане во таква состојба до првата брачна ноќ. Адријана и Марко кои се свршија во ноември минатата година најавија дека ќе се венчаат во јуни следната година во Бразил.

Во серијата интервјуа што ги даде по гламурозната ревија на модната куќа Викторија Сикрет, каде е заштитно лице, ја повтори легендарната изјава од 2006 година дека е уште невина.
Таа изјава гласи. "Сексот доаѓа предвид само по венчавката. Воопшто не ми е гајле што велат мажите. Тоа значи дека тие не го почитуваат мојот избор, а ако не го почитуваат тогаш не се добри за мене", изјави Лима, а по оваа изјава беше наречена "најсексапилна девица на светот".
27-годишната Бразилка вели дека е голем верник и дека секоја недела оди во црква и дека прв пат се бакнала со машко кога имала 17 години.
Пред Јариќ во прегратките на оваа манекенка беа многу славни мажи како Лени Кравитц, принцот од Лихтенштајн и многу други.

извор

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
отсекогаш она тврдеше дека е девица, лани дури од некои списание беше прогласена за најпозната и најубава девица во светот:pipi:

пиши на google - wordl's most famous virgin да видиш што ќе ти излезе:)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
da vidam da ne veruvam da probam da se stapisam :vozbud::vozbud:

да видам да не верувам да пробам да се стаписам :vozbud::vozbud:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Лима е по-клеси од Бритни бе.. башка бразилците се далеку попобожни од Америте.

Сепак, и јас би сакал да видам :pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе го префрлам ова во Чек Дис Аут, затоа што навистина не ја гледам длабочината на темава за во Љ и С.

Иначе, ова е добро познато, мислам она од секогаш така си се декларирала.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кога веќе се спомнува дека била во врска со Лени, за верување е.:pred:
Тој имаше нели нешто слично изјавено, дека може без секс додека не ја најде својата сродна душа, па ваљда со него и успеало тоа ... :angel1:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Јас воопшто не верувам во овие изјави.:toe:
И предпоставувам дека е се тоа една политичка игра на интереси од јавна страна.
Приватноста си е сосема нешто друго,а посебно за личност која има толку многу влијание од страна на модните писти.
Башка...АЛО 27 години е :tapp: а како може да биде девица:nesvest:
Јас воопшто ама воопшто не верувам во овие да не речам игри од страна на медиумите и конкретно од страна на самата Лима.
Ако убаво се секавата и за Бритни го викаа истото па на крај испадна нешто сосема спротивно.Јас викам дека е и овоа такво нешто :raz:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.454
Ако е невина, не значи дека не е курва. А не значи и дека е курва, ама сепак...

Не дека ова се карактерни особини на една курва, ама еден куп курвичиња кои се ебат у гз, голтаат, се лижат во групњаци и тн. - а сепак се „невини“ и се „чуваат“ за прва брачна ноќ. Уствари, не ми е јасно што кур мене (или некој друг) би ме засегнало тоа што Адријана Лима била невина.

Kajgana Shop

На врв Bottom