Видеово е екстра. Валволин јапонциве се познати цела историја по тоа дека кога ке се зафатат со нешто одат до крајност со совршенството али со оваа кола се надминаа себеси. Едноставно колава ги победуваше најбрзите коли во светот кои коштаат и по неколку пати повеќе а и имаат неколку илјади кубика повеќе. Ако ги најдам линковите ке ги ставам. Само едно не ми е јасно зошто не направат јапонциве еве пр. Нисан како најдобар нивни бренд дефинитивно еден супер спортски автомобил со многу кубикажа, V12 мотор кои ке ги покака сите брендови и сите супер коли досега...Ne znam bas dali spagja vo temava ama eve:
0-60mph 1.53sec
1/4 mile 7.7 sec
0-300kmh 7.5sec
HOLY SHIT !!!!
Slusajte ja simfonijata pri 2.25
Тешко скоро да не може.Dali so noviot zakon moze da se carini kola od 99god ?
Со тие пари настаро се купува кола ипол. Разбирам ново си е ново али и комоција и појак мотор си е комоција и појак мотор. Ја би за тие пари нешто настаро.Nekoja dobra ponuda za nova kola do 10.000 eur? A?
незнам,сепак си мислам оти ми прави кејф нова кола. на примерСо тие пари настаро се купува кола ипол. Разбирам ново си е ново али и комоција и појак мотор си е комоција и појак мотор. Ја би за тие пари нешто настаро.
Почитувам.незнам,сепак си мислам оти ми прави кејф нова кола. на пример
шкода рапид,опел корса,.... итн сакам прв газда да сум
Toyota Yaris, Honda Jazz, Mazda 2, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Suzuki SwiftNekoja dobra ponuda za nova kola do 10.000 eur? A?