Што имаат ново донесено ?? Баш ме интересира, може да се подновам ако има нешто интересно.bev denes vo krs i ima dosta novi koli maisto i burago city mall
По 10-15 години стари модели кои постојано ги репризираат а освен X6M Lamborghini Аventador & Huricane немаат ништо ново издадено.ima bmw z4 kabrio i coupe i z3 kabrio ima dosta mercedesi 1 18 a da nepravam muabet za 1 24 ima sve sto sakas
Ги имам тие. [DOUBLEPOST=1395957056][/DOUBLEPOST]ima bmw z4 kabrio i coupe i z3 kabrio
Х6М нема да дојде лошо во колекција. Да не знаеш каде го има ??По 10-15 години стари модели кои постојано ги репризираат а освен X6M Lamborghini Аventador & Huricane немаат ништо ново издадено.
Сити мол во новите кутии на бураго.Трула му вишна е бојата.Него кажи кај да најдам округли пластични стапчиња од 4 до ф 7 mm,дупките дополнително ќе ги направам.Ги имам тие. [DOUBLEPOST=1395957056][/DOUBLEPOST]
Х6М нема да дојде лошо во колекција. Да не знаеш каде го има ??
Баш имам 4мм (црни) пластични цилиндрични прачки долги 20-25см кои лесно се виткаат на топлина, ако ти е за 5-6, не е проблем ќе ти дадам. Работиш на нешто ?? За што ќе ти се точно ??Сити мол во новите кутии на бураго.Трула му вишна е бојата.Него кажи кај да најдам округли пластични стапчиња од 4 до ф 7 mm,дупките дополнително ќе ги направам.
Ми требат на место скршени освини да ги преправам со штраф као на кјушо,норев,вели,аутоарт.........Баш имам 4мм (црни) пластични цилиндрични прачки долги 20-25см кои лесно се виткаат на топлина, ако ти е за 5-6, не е проблем ќе ти дадам. Работиш на нешто ?? За што ќе ти се точно ??
Ти кажав, ако ти требаат 2-3 пара, ќе ти дадам да ти завршат работа.Ми требат на место скршени освини да ги преправам со штраф као на кјушо,норев,вели,аутоарт.........
Другата недела ќе ти се јавам на моб.да се најдемеТи кажав, ако ти требаат 2-3 пара, ќе ти дадам да ти завршат работа.
Ок[DOUBLEPOST=1396017959][/DOUBLEPOST]Другата недела ќе ти се јавам на моб.да се најдеме
Дали имаш нешто во 1/18 размер ?? И што, ако имаш.Здраво дечки,
одамна не ја следам темава, порано ја постував мојата мала колекција, ало од тогаш многу страни со нови модели се појавиле, па дури не можам да си ја најдам иначе денес гледам на таван во кутија ми стојат некој фалични колички што сум ги користел за делови, претежно 1/24, па да не ми зафаќаат место реков да ги продадам ако на некој за нешто му требаат.
Еве две слики:
http://imagizer.imageshack.us/a/img41/1224/wltf.jpg
http://imageshack.com/a/img854/6404/dw3n.jpg