zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Хахаха фала, искрено, не сум видел зошто не собирам "малецки". Ама сум видел и имам Autoart и Kyosho, па сега ти види. Шала на страна, не се лоши колите ама сепак мала доработка нема да им смета.cestito. bas ne se low detalite, odlicno izgledaat osobeno astrata. ti izgleda nemas videno burago Land Rover 110 defender 1/47 ???da vidis sto se low detali
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 19:57 ---
Фала Jeep, за фотки ке сликнам од BMW-то ама утре, астрата ми е расклопена до последен дел и моментално работам на неа (ја спуштам задницата, детали на моторот, внатрешноста, фаровите, нов издув итн.) Инаку ги купив од еден пријател, нови, ама мислам дека ги има земено во Белград или така нешто. 100% сум сигурен дека сум ги гледал и кај нас само пред неколку месеци. Ако доаѓаш за СК провери во Крш продавниците во ГТЦ, Рамстор или Зебра. Таму има најголем избор а и тие се увозници.Хах, истиот Ланд Ровер го дискутиравме со Strider пред некој ден. Од долгата верзија пред некоја година направив верзија со 2 врати, т.е. искасапив модел
zocc, честито новите модели, удри некоја фотка од поблиску. Од каде ги набави затоа што кај нас не можам да најдам 1:18 Welly?