крш го има во рамстор и во ГТЦ во сутеренКое е тоа крс?
крш го има во рамстор и во ГТЦ во сутеренКое е тоа крс?
Можеш слика да ставиш од формулата на Хамилтон да ѕирнеме како изгледа?крш го има во рамстор и во ГТЦ во сутерен
Па оди замени го де, сигурно ги чуваш фискалната и пакувањето.[DOUBLEPOST=1523484602][/DOUBLEPOST]Ne e za prodavanje, nikogas ne prodavam od modelive, samo smena, ako imas nekoj model 1/43 predlozi, inaku go zemav 500 denari od krs, a mi e krivo, se mislev megu ovoj bolid i noviot na ferari, izleze deka toj na ferari go nemam od site a ovoj veke sum go kupil
И во Сити мол, Капитол мол, Зебра.крш го има во рамстор и во ГТЦ во сутерен
Која разлика од Бураго и Маисто, земја и небо.
Од каде ти се?
Од германска веб страна за автомобили во размер, едно 4.95€ е + карго, инаку не ми се стигнати дома во Германија се кај роднина, ќе стигнат на 5 мај па ќе ги сликам подетално[DOUBLEPOST=1524321708][/DOUBLEPOST]Од каде ти се?
Се согласувам, но ентузијазмот кон феррари го прави своето, ббураго имаат лиценца од овије пониско буџетни брендови за феррари и каросеријата е добра но гумите и фелните се очај...инаку миничемпс, аутоарт и норев се прескапи за 1/43 феррари моделитеКоја разлика од Бураго и Маисто, земја и небо.![]()
A4, пишува и на таблицата.едното е х шестка, другото што ауди е?
Подобро едно квалитетно, него ли неколку Bburago/MaistoОд германска веб страна за автомобили во размер, едно 4.95€ е + карго, инаку не ми се стигнати дома во Германија се кај роднина, ќе стигнат на 5 мај па ќе ги сликам подетално[DOUBLEPOST=1524321708][/DOUBLEPOST]
Се согласувам, но ентузијазмот кон феррари го прави своето, ббураго имаат лиценца од овије пониско буџетни брендови за феррари и каросеријата е добра но гумите и фелните се очај...инаку миничемпс, аутоарт и норев се прескапи за 1/43 феррари моделите