Во гаража чуван или пред зграда ?СЕ ПРОДАВА 1/18 Sun star VW Golf GTi. Инфо и цена по ПП, поволно.
Со 100.000 поминато.
Прегледај го приврзокот 178576
Прегледај го приврзокот 178577
Прегледај го приврзокот 178578
Прегледај го приврзокот 178579
Прегледај го приврзокот 178580
Прегледај го приврзокот 178581
У пм еј. Зошто бе ваква содржина без предупредување?1/18 Autoart P1 Mclaren, 200 долари е последно најниско што сум видел,
Животна желба моја друже, не сум сретнал по зезнато нештоУ пм еј. Зошто бе ваква содржина без предупредување?![]()
Интересно (или тажно) е што е пластичен (композит), значи нема метална каросерија. Кога го држиш во рака, нема ни кило.Ме загрижи тоа што ја снема темава на подолго па еве да ве раздрмам колегиКолку најмалку е возможно да кошта убавецов ? 1/18 Autoart P1 Mclaren, 200 долари е последно најниско што сум видел, веројатно дека сеуште нов модел..
Прегледај го приврзокот 181913
Уффф срамота, аман бе да зезнат Бураго и Маисто до некаде во ред и вие ли сегаИнтересно (или тажно) е што е пластичен (композит), значи нема метална каросерија. Кога го држиш во рака, нема ни кило.
200+ ЕУР?? Не фала. Фан сум на AutoArt, но ова со композитниве модели и продажбата по иста цена како и металните... нема никаква смисла. Скоро сите премиум дикаст брендови почнаа да прават пластични модели заради кратење на трошоци.![]()
Тие не се зезнале, продаваат ко луди пак. Не реков дека се сите композит, има метални уште, ама по иста цена.Уффф срамота, аман бе да зезнат Бураго и Маисто до некаде во ред и вие ли сега![]()
Твојата autoart тројка веќе некое време ми го носи умов, треба да пробам да те убедам ЗоцТие не се зезнале, продаваат ко луди пак. Не реков дека се сите композит, има метални уште, ама по иста цена.
Хаха, пробале и други.Твојата autoart тројка веќе некое време ми го носи умов, треба да пробам да те убедам Зоц![]()
Ја знам да се пазарам појако од нив ххаахахааХаха, пробале и други.![]()