Заради гумите, дека се од Наскар. Како и да е, бољи е од пред тоа.Ама пак е висок
И јас ја видов кај него на профил, најверојатно е со размер 1/32 или 1/43. Како и да е, налепниците се многу добро направени и аплицирани во однос на рамерот - профи.Прегледај го приврзокот 104041
Avtomobilot na Igor Stefanovski Idze vo razmer. Slikava ja prevzemav od negoviot profil.
Во размер 1/43 е.И јас ја видов кај него на профил, најверојатно е со размер 1/32 или 1/43. Како и да е, налепниците се многу добро направени и аплицирани во однос на рамерот - профи.![]()
Izrabotkata e top ali pred se e mnogu stosno i mnogu kul... Na idze Lancerot site go znaeme golem, vistinski a vaka vo razmer e druga prikazna.И јас ја видов кај него на профил, најверојатно е со размер 1/32 или 1/43. Како и да е, налепниците се многу добро направени и аплицирани во однос на рамерот - профи.![]()
Е како ќе го закачиш Фиатот кога е различен размер од комбето, жити се ?? Најди нешто во ист размер, вака е смешно. Инаку идејата ти е топ.еве несто ново во мојата колекција ми фали само приколка да го закацам фиатот или некој друг модел
Е па ако Мерцедесот е 1/24, тогаш Фиат Абартот позади него кој размер е ?? На првата слика.zocc mercedesot e 1 24 a fiatot skudo e 1 43
Е па нешто не е во ред со размерот на мерцедесот, ако не се лажам Спринтер е. Не може Абартот да е скоро иста висина и ширина со комбето и плус е тркачки модел, понизок од стандардниот. Тоа сакав прееска да ти кажам.abartot 1 24
Не бе, батали тие, смешки се.ima vo krs kamion so prikolka no nemi se dava 1000denari