Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
OMGСекој со BLM што споделил на фб право го блокирам самото BLM е расистичко.
OMGСекој со BLM што споделил на фб право го блокирам самото BLM е расистичко.
Ignoriraj go ,osven gomna jadenje po temi kao kontrash niso drugo ne biva.Sigurno u realen zivot ne pravi taka da ne mu go puknat nosot.А ти демек имаш посветено на образованието? Доста глумиш паметен, ти си цел предизвик на форумов.
? Па самото Black live matters нели е расистичко? Зошто не почнаа со Every live matters и со мирни протести тогаш може и би ги подржал а вака глумејки жртви нека шетат со оружје по улиците.
Е што? Не е расистичко тоа движење?
Those arguments, tho. Може баш тебе ти го имам пукнато носот, во минатото, кога бев незрел.Ignoriraj go ,osven gomna jadenje po temi kao kontrash niso drugo ne biva.Sigurno u realen zivot ne pravi taka da ne mu go puknat nosot.
Не е. Не биди смешен, каков every live matters, тоа се подразбира.? Па самото Black live matters нели е расистичко? Зошто не почнаа со Every live matters и со мирни протести тогаш може и би ги подржал а вака глумејки жртви нека шетат со оружје по улиците.
Moze i da se vidime da se uverime ako si tolku kurnaz.Those arguments, tho. Може баш тебе ти имам пукнато нос, во минатото, кога бев незрел.
Како тоа се подразбира во Black live matters според болдираното белите и другиве се тотално небитни.Those arguments, tho. Може баш тебе ти го имам пукнато носот, во минатото, кога бев незрел.
Не е. Не биди смешен, каков every live matters, тоа се подразбира.
Со мирни протести со почна, и претежно мирни протести се одржуваа. Тоа што вас ви се интересни и ви ги пласираат само видеата во кои има насилство и грабежи, не ви ја доловува целата слика.
И секако дека во вакви масовни протести ќе се најдат lowlifes кои ќе ги ескалираат или кои се платени за тоа.
Тоа го имам осудено ама ете, не ме читаш.И глупоста белците да се извинуваат дека се бели мислам кој кого заебава тука и кој е расист?
Ако ти се гаси компјутерот, важна е температурата на процесорот, и можеби најчесто тоа е проблемот.Како тоа се подразбира во Black live matters според болдираното белите и другиве се тотално небитни.
Ма немој.Не глумам паметен, паметен сум.
Оти стално така сум го преведувал. И ти од сите најде да ме исправаш. Ако е за така јас треба овде полно да ве исправам во писмените грешки шо ги прајте, корситење на англицизми и не точни превоиди. Не знаење да се напиши "неможам -> не можам", "волку -> олку", "реплицирам -> одговорам", "трансформација -> претворање", "сајт -> страна" и т.н. Ако е до ова дојдено можам слободно да кажам зошто не е правилно да се преведува "cultural -> културолошки" туку "културно".Зошто е толку тешко да прифатиш критика?
Зошто не можеш да си признаеш дека погреши? Тоа е секако ради егото. Не го храни, туку признај и нахрани го моето.
Можеби треба да си „ментално предизвикан“ за mentally challenged да го преведеш така
Зашто цело време сме обвинувани за теорија на заговор "white genocide conspiracy" од таквите како вас и вашите main stream медиуми шо пропагираат либерал bullshit.За да останеме он топик, би сакал да те запрашам, ако е толку црно за беливе (pun intended) каде сте биле да се борите за нив пред да биде отворена темава?
Зошто немало теми за угнетените белци?
Зошто немало отворање теми и кукање како тоа црнците биле со предност?
Само чекате нешто да се случи против малцинствата, и тогаш почнувате да копате и се обидувате да ја изедначите работава.
Која, патем, е далеку од изедначена, ти „бел супремасисту“
Истите идиоти од CNN 2001 терористите од УЧК први ги прогласија за борци за човекови права.Поголеми лажови и лицемери од нив нема.А очекувавте CNN да се согласат со размислувањето на Тери? Размислување кое што е на место. Нив само ги интересира да потпалуваа меѓуетнички несогласувања и да ги прават црнците жртви на системот. Класична перална на мозок ти е CNN.
Да разјаснимеСо оглед на тоа што и шуто и рогато зборот џихадисти го употребуваше за голем број муслимани кои немаат никаква врска со тоа, разбирлива е оваа постапка.
А бе тоа е, целиот свет ги брани. Којзнае зоштоИстите идиоти од CNN 2001 терористите од УЧК први ги прогласија за борци за човекови права.Поголеми лажови и лицемери од нив нема.
Прво не знам која ти е целта,ама ставовиве ти се каша попара.По се изгледа си тинејџер кој има хормонска бура,во спротиво си имаш сериозен проблем,со самиот себеси!А бе тоа е, целиот свет ги брани. Којзнае зошто
Зашто БЛМ се носи на дресови во ПЛ а банерот "White Lives Matter" беше окарактеризиран како расизам?? Па самото Black live matters нели е расистичко? Зошто не почнаа со Every live matters и со мирни протести тогаш може и би ги подржал а вака глумејки жртви нека шетат со оружје по улиците.