M
MrzaRules
Гостин
ти да не си оној напаленион бе...Тој што снима да го фатам коските ќе му ги искршам.
ти да не си оној напаленион бе...Тој што снима да го фатам коските ќе му ги искршам.
Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.Го сретнав линков и го постирав тука,неам снимано јас
Прво ти кажи колку пати додека гледаше Ама не лажи.
Што сакаш мисли де,сеедно ми е мене.Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.
демек ти си актерот? XDDТој што снима да го фатам коските ќе му ги искршам.
офтопикЗатоа јас со калашњиков на рамо одам да се драпам у парк со мојата женска.
И,како ќе им звучи казната ?Сигурно кога станале од клупа неможеле да се одлепат еден од друг поради потта, а и гаќите ( ако воопшто ги има ) на девојчето сигурно и се навлезени до белите дробови...
Али сепак јако мора да се признае! Треба храброст на ваков пекол да ти текне тоа да го правиш среде бел ден на јавно место, посебно во парк каде има и стари луѓе и мали деца.
Ако ги пријави некој и ако ги најдат добри казни ќе им фрцнат.
Како бре овие 2 опции се подобри од парк ? Посебно вторатаНеможеле ли барем негде на друго место бе ? влез од зграда,школо,градинка ? пичку матер,у сред парк...колку и да си напален ќе се стрпиш ебате...