Ќути си и дупи си :)

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Ме подсети на мене кога бев во средно, и се жулев и јас еднаш вака во болниците, ама нас не не снимаа со телефон туку дојде чуварот и не избрка... бруки:eek:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Го сретнав линков и го постирав тука,неам снимано јас :)
Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.

Прво ти кажи колку пати додека гледаше :) Ама не лажи.

Извини, мојот сексуален живот не се оптеретува на петинг.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.
Што сакаш мисли де,сеедно ми е мене.
Нема да се напрегам да ти докажувам за нешто што не сум го снимал/нит го снимал мој другар.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
убаво си јава момичето да се разбериме.. јес да е жешко ама и помага коњот со раката.. ради ритам (y)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Затоа јас со калашњиков на рамо одам да се драпам у парк со мојата женска.
офтопик
....следен пат понеси и зоља...ако некој место телефон користи DSLR со телеобјектив ;)

онтопик....место да манијачите со тоа телефоните кој и што е*е.(или драпа)..дај е*нете нешто и смирете тоа хормоните

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Неможеле ли барем негде на друго место бе ? влез од зграда,школо,градинка ? пичку матер,у сред парк...колку и да си напален ќе се стрпиш ебате...:D

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Сигурно кога станале од клупа неможеле да се одлепат еден од друг поради потта, а и гаќите ( ако воопшто ги има ) на девојчето сигурно и се навлезени до белите дробови...

Али сепак јако мора да се признае! Треба храброст на ваков пекол да ти текне тоа да го правиш среде бел ден на јавно место, посебно во парк каде има и стари луѓе и мали деца.

Ако ги пријави некој и ако ги најдат добри казни ќе им фрцнат.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Сигурно кога станале од клупа неможеле да се одлепат еден од друг поради потта, а и гаќите ( ако воопшто ги има ) на девојчето сигурно и се навлезени до белите дробови...

Али сепак јако мора да се признае! Треба храброст на ваков пекол да ти текне тоа да го правиш среде бел ден на јавно место, посебно во парк каде има и стари луѓе и мали деца.

Ако ги пријави некој и ако ги најдат добри казни ќе им фрцнат.
И,како ќе им звучи казната ?

-Несовесно однесување среде јавно место ?

:pos:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Неможеле ли барем негде на друго место бе ? влез од зграда,школо,градинка ? пичку матер,у сред парк...колку и да си напален ќе се стрпиш ебате...:D
Како бре овие 2 опции се подобри од парк :pos: ? Посебно втората :eek:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Затрудне оваа 100%

Член од
20 септември 2008