Ќути си и дупи си :)

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување
Ме подсети на мене кога бев во средно, и се жулев и јас еднаш вака во болниците, ама нас не не снимаа со телефон туку дојде чуварот и не избрка... бруки:eek:

Го сретнав линков и го постирав тука,неам снимано јас :)

Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.

Прво ти кажи колку пати додека гледаше :) Ама не лажи.

Извини, мојот сексуален живот не се оптеретува на петинг.

Денес е постирано, не заебавај. Кога попрво да го сретнеш? Или си ти или некој твој другар.

Што сакаш мисли де,сеедно ми е мене.
Нема да се напрегам да ти докажувам за нешто што не сум го снимал/нит го снимал мој другар.

Затоа јас со калашњиков на рамо одам да се драпам у парк со мојата женска.

офтопик
....следен пат понеси и зоља...ако некој место телефон користи DSLR со телеобјектив ;)

онтопик....место да манијачите со тоа телефоните кој и што е*е.(или драпа)..дај е*нете нешто и смирете тоа хормоните

Неможеле ли барем негде на друго место бе ? влез од зграда,школо,градинка ? пичку матер,у сред парк...колку и да си напален ќе се стрпиш ебате...:D

Сигурно кога станале од клупа неможеле да се одлепат еден од друг поради потта, а и гаќите ( ако воопшто ги има ) на девојчето сигурно и се навлезени до белите дробови...

Али сепак јако мора да се признае! Треба храброст на ваков пекол да ти текне тоа да го правиш среде бел ден на јавно место, посебно во парк каде има и стари луѓе и мали деца.

Ако ги пријави некој и ако ги најдат добри казни ќе им фрцнат.

Сигурно кога станале од клупа неможеле да се одлепат еден од друг поради потта, а и гаќите ( ако воопшто ги има ) на девојчето сигурно и се навлезени до белите дробови...

Али сепак јако мора да се признае! Треба храброст на ваков пекол да ти текне тоа да го правиш среде бел ден на јавно место, посебно во парк каде има и стари луѓе и мали деца.

Ако ги пријави некој и ако ги најдат добри казни ќе им фрцнат.

И,како ќе им звучи казната ?

-Несовесно однесување среде јавно место ?

:pos:

Неможеле ли барем негде на друго место бе ? влез од зграда,школо,градинка ? пичку матер,у сред парк...колку и да си напален ќе се стрпиш ебате...:D

Како бре овие 2 опции се подобри од парк :pos: ? Посебно втората :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom