Blackout
An emotional retard
- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 451
Мајко природо.
Не ми се верува дека сега се кука за ова. Не знам што да кажам.
Не дека се стакло улиците, сепак има и такви на кои ти е жал со кола да поминеш ама многу и ги направија. И не само во градот туку и надвор. Автопатот Скопје-Велес е во тек, да се надеваме дека и во обратна насок ќе го средат. Во градот многу тесни грла каде што се правеше гужва се средени и улиците се реконструирани. Па не може да се очекува дека преку ноќ сите улици ќе се средат. Ама да се плаче сега за улиците, откако почнаа да се средуваат, мене на нешто друго ми мириса.
Не ми се верува дека сега се кука за ова. Не знам што да кажам.
Е баш се прават улици. Колку што се средени овие две три години улици во Скопје а и воопшто, толку се немаат средено во последниве десет години. Не знам од каде му текна на некој ова.Нема потреба од средување улици-плоштадот е важен,капијата и Аце-нема пари за средување улици,кршете автомобили е сега дали осигурање признава или не тоа е друга работа,ама здружение на возачи мислам дека може да ја тужи општината и да бара отштета??
Бидејќи станува збор за сообраќај а не играчки и фотелји,а во сообраќај поради некоја дупка да загинат неколку млади животи или пак да останат инвалиди мислам дека е крајно нехумано.
Не дека се стакло улиците, сепак има и такви на кои ти е жал со кола да поминеш ама многу и ги направија. И не само во градот туку и надвор. Автопатот Скопје-Велес е во тек, да се надеваме дека и во обратна насок ќе го средат. Во градот многу тесни грла каде што се правеше гужва се средени и улиците се реконструирани. Па не може да се очекува дека преку ноќ сите улици ќе се средат. Ама да се плаче сега за улиците, откако почнаа да се средуваат, мене на нешто друго ми мириса.