Ќе ни земаат пари оти гиневме за Македонија

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ИНТЕРВЈУ СО ГЕНЕРАЛ - МАЈОР СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ќе ни земаат пари оти гиневме за Македонија[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Генерал-мајор Стојанче Ангелов е 35-годишен поранешен припадник на безбедносните сили и директен учесник во војната во 2001. [/FONT]

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=146554&idg=8&idb=2282&rubrika=Revija

Mnogu realen i dobar intervju, od covek sto ja kazuva vistinata.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
TMRO...se e vo red.... sekoja vakva prikazna , ama NORMALNA DRZAVA KOJA DRZI DO SEBE.. nema Emilojano Zapatovci ,baska ne na 35 godini.......t.e. 30 koga se "zapatil" .......toa e sustinata na nasata propast...nezavisno koj ja prai mestenkata....

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Го гледав во Чуму пред некое време и ептен го почитувам генералов.Многу реално зборува и ја кажува вистината.Човекот крварел за МК и треба да ги има сите привилегии како ветеран од 2001 г.,а не некое терористичко лајно да бара пензија.
А и ние Македонците треба да помогнеме некако.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Секоја ЧЕСТ ЗА ОВОЈ СИН НА МАКЕДОНИЈА!!!ДА ИМАШЕ ПОВЕЌЕ ВАКВИ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЦУТЕШЕ!!!

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Го гледав во Чуму пред некое време и ептен го почитувам генералов.Многу реално зборува и ја кажува вистината.Човекот крварел за МК и треба да ги има сите привилегии како ветеран од 2001 г.,а не некое терористичко лајно да бара пензија.
А и ние Македонците треба да помогнеме некако.
Нормално дека можеме да помогнеме. Рече дека здружението негово ќе собира потписи некаде во февруари, па може секој да помогне со тоа што ќе се потпише и ќе остави број на лична карта таму. Не се знае кога ќе почне и каде ќе биде собирањето потписи, но најверојатно ќе биде следниот месец, а рекоа дека ќе има некое соопштение по весници или ТВ.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нормално дека можеме да помогнеме. Рече дека здружението негово ќе собира потписи некаде во февруари, па може секој да помогне со тоа што ќе се потпише и ќе остави број на лична карта таму. Не се знае кога ќе почне и каде ќе биде собирањето потписи, но најверојатно ќе биде следниот месец, а рекоа дека ќе има некое соопштение по весници или ТВ.
Го имаат мојот потпис, ја имаат и мојата поддршка.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Абе за потписи не прајме муабет,то се подразбира,ама јас повеќе мислев на отворање фондации,ж-сметки и сл.:wink:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Абе за потписи не прајме муабет,то се подразбира,ама јас повеќе мислев на отворање фондации,ж-сметки и сл.:wink:
Државата треба да им даде пари, за тоа се бореа тие. Јас не би донирал, бидејќи тоа може да се свати како милостина. Значи собираат потписи за државата да ги згрижи, а не народот.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
na coekov treba da mu se daj medal...

za nacinot na koj drzavata se odnesuva kon branitelite i teroristite ne sakam da komentiram, dosta mi e gorcliv denot i vaka, posle citanjeto na intervjuto i prisetuvanjeto na nekoi nastani...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Идеализмот е горчлива работа,особено за онај кој тоа го пробал на сопствената кожа.:(

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Еве кој заслужува да биде Претседател на оваа држава!
Докажан патриот, интелигентен човек, човек кој нема да се исплаши од ништо!

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Срамно!!!!
Како само имаат образ да им зимаат пари
Тие што сакаат да им ги земат парите да не беа 2001 да се борат??

Член од
27 јануари 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Vakvite lugje treba da ni sluzat za primer za vo idnina.Ednostavno dani gi opulat ocite.:(Zalno ama vistinito sto denes nise slucuva vo nasata drzava.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Да се потпишеме е најмалку што можеме да направиме за оние кои гинеа за Македонија!!Ако можи некој(а ако најдам јас)ко ќе излезат информации за тоа каде можи да го даваме потписот нека ја изјасни на оваа тема!!Со двете раце ќе се потпишам, зошто заслужуваат палати да им се направат!!А не оние кои се кријаја сега да живеат во палати(на чест што се директори)Тоа не го бива така!!Да живеат нашите бранители!!И еве од мене едно големо благодарам што ги ставивте на ризик своите животи за јас да живеам мирно и спокојно!!На мртвите бранители, да им почиваат душите во мир и во Рајот, а на преживеаните Господ да им даде се што сакаат, здравје пред се!!Зошто нивна заслуга е денешниов мир каков таков важно нема крвопролевање од типот на 2001!Треба подостојно да се однесуваме, кон нашите бранители!!!Власта, пред се!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom