- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
* Ставре е најсреќен - конечно парите му донеле среќа во животот
Ќе видиме, ќе видиме* Ставре е најсреќен - конечно парите му донеле среќа во животот
да де за љубов во блиската шумичка каде комарците партал ќе те напраат..........Не знам зошто џафкате кога пола ода вас се продавате или во дадена ситуација ќе се продадете било за пари, било за позиција...кола, мотор итн...зависно од (не)зрелото доба во кое се наоѓате. Освен секако ако не сте заглавени во романтичен тинејџерски филм за вистински љубови, курци, палци...то туга, туга братееее (кале - господар времена стајл).
Тоо брате распали. И следниот пат користи прво лице множина и смени го пола со ситеНе знам зошто џафкате кога пола ода вас се продавате или во дадена ситуација ќе се продадете било за пари, било за позиција...кола, мотор итн...зависно од (не)зрелото доба во кое се наоѓате. Освен секако ако не сте заглавени во романтичен тинејџерски филм за вистински љубови, курци, палци...то туга, туга братееее (кале - господар времена стајл).
Твојата колку е да те купам за низ дома?Не знам зошто џафкате кога пола ода вас се продавате или во дадена ситуација ќе се продадете било за пари, било за позиција...кола, мотор итн...зависно од (не)зрелото доба во кое се наоѓате. Освен секако ако не сте заглавени во романтичен тинејџерски филм за вистински љубови, курци, палци...то туга, туга братееее (кале - господар времена стајл).
Јас сум драгуљ (бесценет). Нешто помеѓу глуп хипик и рокенрола, не сакам човечки купопродажби и ретардирани адети, но не ми пречат доколку не ја допираат мојата колку и да е толку, кревка т.н. слободна волја.Твојата колку е да те купам за низ дома?
Не можам пошто ја милувам вистинатаТоо брате распали. И следниот пат користи прво лице множина и смени го пола со сите
Така кажи си. Ќе те профучкаат тебе за без париЈас сум драгуљ (бесценет). Нешто помеѓи глуп хипик и рокенрола, не сакам човечки купопродажби и ретардирани адети, но не ми пречат доколку не ја допираат мојата колку и да е толку, кревка т.н. слободна волја.
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 14:58 ---
Не можам пошто ја милувам вистината
Можат и без пари, таков сум јас сакам да робувам на жени...ама имам една мана освен на дрво што не се качувам (освен ако не е цреша), пребирлив сум беше станалТака кажи си. Ќе те профучкаат тебе за без пари
Ако понудиш врз сето ова лап топ и неограничен интернет, можеш да ме носиш...Како не се купуваат мажите кај нас? Има да го купам со рачно изработени јамболии, потоа простирки за скали од партали ткаенина поврзани, па миленца посебно за маса, телевизор, за во кујна на шпорет, чаршафчиња за маса и везени и плетени на рака (со игли и чингелаке), постелнини и единечни и дупли, исто така и ќебиња, пешкири за во купатило и кујна, имам и гоблени и таписерии, имам и таписерија со Тито дури... Тоа мала инвестиција е ?!
па нормално кога можат за нив да се издвои таа сума,се бунат зошто мислат дека парите одат во странство,патриотки се браатНо ДЕНЕС конкретно не разбирам зошто македонките се бунат и ги осудуваат ергениве оти оставиле 500-1000 евра и си зеле жена од албанија.