Љубов со пари сепак се купува

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување

Дали ги оправдувате ваквите ергени кои купуваат жена?

• да

Гласови: 78 58,6%
  • не

Гласови: 55 41,4%

• Вкупно гласачи
    133
Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
А кај виде дека тебе ти се нудам, само си напрајв реклама :P Иначе не да се фалам јас сум сечив тип, зависно од сумата прилагодлив сум како камелеон и неодолив како саботна водка...
ДАЈ МИЛИОНЧЕ ЕУРА И ТЕ ЗИМАМ :pos:

Z

zmej gorjanin

Гостин
WTF?!? Под итно да си смениш аватарот, го брукаш.

3000 еура се многу пари за просечен форумџија, дај некој попуст :)
Тоа Теа ќе морам да ја прашам, ама и за мене да остане нешто. :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
ХАХАХХАХА ЕТЕ НЕКОЈ ШТО ГО СМЕТА БОКИ 13 ЗА МАЖ... ете и тоа доживеав:D
Па само такви полумажи-полужени како Боки13 се продаваат, нормален маж никогаш не се продава ............ :icon_lol:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Значи..... се продаваш а?
Све је на продају, све...само цифрата варира согласно селф респектот, која секако може да се спушти ако се знае правиот начин на пристап :icon_lol:

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Не е битно, ете на стројникот нека биде, ти си таа што влегува во брак не стројникот, па тебе те прашав?
нееееее :D
муабетот ми беше дека тука влијаат и други фактори, тоа се склоп на околности и затоа одобрувам вакви бракови , значи тоа го сметам како последна шанса за таквите како нив;) останувам на се што изјавив освен неколкуте поста каде се пошегував на моја и делумно туѓа сметка. нека извинат членовите за шегата.
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 19:26 ---
Све је на продају, све...само цифрата варира согласно селф респектот, која секако може да се спушти ако се знае правиот начин на пристап :icon_lol:
за милион евра се кладам и ти би подразмислил ;)
шега на страна далеку од тоа дека се продавам, ама мала шала није велика :icon_lol:

Член од
19 септември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
23
Човекот не е предмет и не смее да биде третиран како таков.
Одвратен ми е и тој што платил, и родителите што биле платени, и жената што го прифаќа сето тоа.
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 04:20 ---
Ако жената се сласи, непостои никаква правна или морална регулатива која го забранува тоа.

Направи споредба со работодавач и работник, работодавачот го купува работникот односно го изнајмува на 9 часа секој ден....според ова сите се продаваме за пари....најлошото е што при таква продажба најчесто работникот е принуден да работи и покрај тоа што не сака да го прави тоа, ама пусти пари, а женава вели дека е среќна и веројатно со радост ке готви јадење и ке му пере алишта на мажот.. :cool:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
:sneaky:

Види друже, или ќе си останеш сам цел живот(70 год. на пр.), или ќе си најдеш на ваков начин жена(со посредништво), а што се однесува до тоа дрољите ............ нив, ни ти, ни јас неможеме да ги земеме, нив се знае кој ги јава ......... Амери, Енглези, Френки, Холанѓани, Италијани, Грци, па дури и по некој Нига:icon_mrgr:

Еве јас ќе ти кажам 26 год. сум и немам девојка веќе едно 4-5 години, а и тоа со една пред тоа повеќе беше другарство отколку нешто друго, така да не си единствен и мисли попозитивно, не е крај на светот да му се сневиди ............

Да, да, така е...или ќе си купиш жена или ќе си останеш сам...ама на планетата Неандерталис, каде ти очигледно живееш.
Тоа што ти си неспособен да си фатиш девојка без посредници, не значи дека сите мажи се такви, така да те молам немој да го прикажуваш твоето мислење како некаков факт. А зошто не си имал девојка 5 години, кристално јасно се гледа од твоите шовинистички и сељачки ставови. И имам лоша вест за тебе: со такви мизогини ставови, девојка уште долго нема да видиш.
Сакал-нејќел, ако сакаш жена, ќе мора да си купиш, не е дека имаш некаков избор. Тоа беше јасно уште кога ја отвори темата за браковите во минатото (тогаш имаше друг јузер) и кога цел форум ти се смееше.

Што се однесува до појавата, нема ја што да ја оправдувам или не, секој нека прави што сака, личен избор е тоа. Само ми се пресмешни мислењата од типот сите Македонки се курви, па затоа ќе си купам Албанка. Демек, грозјето е кисело, не е дека јас не можам да го дофатам. Факт е дека на ваков чекор се одлучуваат сточари и земјоделци во поодминати години од рурални подрачја, кои едноставно немаат друга алтернатива.
А гаранции за среќен брак не постојат,без разлика дали си одел со девојката 5 години или си ја купил.

Btw, мислам дека имаше ваква тема, знам дека имав пишано пост, само не знам дали беше на овој подфорум.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да, да, така е...или ќе си купиш жена или ќе си останеш сам...ама на планетата Неандерталис, каде ти очигледно живееш.
Тоа што ти си неспособен да си фатиш девојка без посредници, не значи дека сите мажи се такви, така да те молам немој да го прикажуваш твоето мислење како некаков факт. А зошто не си имал девојка 5 години, кристално јасно се гледа од твоите шовинистички и сељачки ставови. И имам лоша вест за тебе: со такво мизогини ставови, девојка уште долго нема да видиш.
Сакал-нејќел, ако сакаш жена, ќе мора да си купиш, не е дека имаш некаков избор. Тоа беше јасно уште кога ја отвори темата за браковите во минатото (тогаш имаше друг јузер) и кога цел форум ти се смееше.

Што се однесува до појавата, нема ја што да ја оправдувам или не, секој нека прави што сака, личен избор е тоа. Само ми се пресмешни мислењата од типот сите Македонки се курви, па затоа ќе си купам Албанка. Демек, грозјето е кисело, не е дека јас не можам да го дофатам. Факт е дека на ваков чекор се одлучуваат сточари и земјоделци во поодминати години од рурални подрачја, кои едноставно немаат друга алтернатива.
А гаранции за среќен брак не постојат,без разлика дали си одел со девојката 5 години или си ја купил.

Btw, мислам дека имаше ваква тема, знам дека имав пишано пост, само не знам дали беше на овој подфорум.
А знаеш па баш ме заболе за твоето мислење за мене, вакви како тебе одамна ми се ставени на игнор и воопшто вашите мислења не ги земам под разно .......... незнам зашто и воопшто си ме цитирала, никаде не си спомната од мене, така да незнам зашто си ме цитирала и баш ме заболе за твоето многу ’’ценето‘‘ мислење !
Секој си има право на свое мислење и свој избор, ако јас или било кој друг сака да земе жена од друга земја и од друга нација, а не од тука, тоа си е лична одлука и лично право ............. а дека гаранции за среќен брак не постојат тоа е факт, без разлика на каков начин сте влегле во тој брак !

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Изгледа и ние македонките ќе треба да си легнеме на брашното па да почнеме да зимаме албанци за мажи(и онака имаат повеќе пари од нашиве:D ), шо па ние сме подоле зашо да не бидеме среќни бе, зашо само маживе наши да се усреќуваат со албанки.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Изгледа и ние македонките ќе треба да си легнеме на брашното па да почнеме да зимаме албанци за мажи(и онака имаат повеќе пари од нашиве:D ), шо па ние сме подоле зашо да не бидеме среќни бе, зашо само маживе наши да се усреќуваат со албанки.
Во некоја извртена реалност, каде ќе останете во некое забаталено село стари моми, пошто мажите избегале настрана за грацки жени а имате по 40 и кусурот години, старите се пред умирање и кога ќе станете свесни дека ќе останете сами, очајни и мизерни за секогаш. Тогаш да, пеки...купувајте си и од Конго ако сакате...

Ама полесно е да се исхејта, отколку да се направи обид да се разбере дадена ситуација.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Во некоја извртена реалност, каде ќе останете во некое забаталено село стари моми, пошто мажите избегале настрана за грацки жени а имате по 40 и кусурот години, старите се пред умирање и кога ќе станете свесни дека ќе останете сами, очајни и мизерни за секогаш. Тогаш да, пеки...купувајте си и од Конго ако сакате...
Морее не во село во град, сите албанци се вработени во министерства добро ситуирани, далеко се од село, а нашиве мажиња богами вода во очи немаат а камоли граЦки женчиња ќе зимале стасале, само инат да не не фати иначе од женска беља неможеш да избегаш, кој си игра со оган може и да се изгори...

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Да ама вие како Македонки-Правосл. кога ќе отидете во Албанска-Муслиманска куќа животот ќе ви се сврти за 360 степени, ќе треба да одите на +40 ст. со шамија и капут до земја, плус мажот ти Албанец-Муслиман нема да сака 1-2 деца, како што сакаме ние Македонците, туку ќе сака мин. 3-4 ................... така да со среќа ........... ваше право на избор !

Kajgana Shop

На врв Bottom