Љубовта кон Ана

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Не е бот, женска е. Ама дечкото уште не можи да поверва дека не е бот.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
eeeeeeeeeeh :) ne mi ja grdite pesnafa .. najnogu ja sakam .. AhAIAHaiAhAaih (= shala na strana.. kolku sho ja mrazam pesnafa.. tolku lesno i mi se zakachuva vgla.. ako ja slushnam ednash na den.. i ke mi ostani vgla.. pa makar i da ne e dobra (= Inache plavana vo spoto mue zenska i vo zivo .. lol (= i spoto e sniman isto 30 km od tuka .. lol ..

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Leten HIt e , i kako Anastasia ( ne znam kolku pijani luge mi ja peeele ovie nekolku nedeli), se nadevam za brgu ke mu pomini stosot:)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
ragazza напиша:
Leten HIt e , i kako Anastasia ( ne znam kolku pijani luge mi ja peeele ovie nekolku nedeli), se nadevam za brgu ke mu pomini stosot:)
AhaiahaIaH ;) chej i ja ke ti ja ispeam ednash .. moj bot anaaaa (=

Inache da .. coeko pejt za eden BOT na mIRC .. i toj boto Anna^ se vikala.. pa eden den ovaj "boto" ke mu napishi deka ne e bot.. nego bila vistinska zenska.. i takaaaaa (=

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Добро бе имаат ли тие таму ум бре и или слушаат што ќе им се сервира, мислам на швеѓаните.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Леле песнава еј,да не знаев што збори може и ќе ми се засвиѓаше песната,онака ритамче си има интересно,ама текстот е КРШ!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Баш одам јас на ИРЦ и гледам досадно на плетење па си викам дај да тркнам до кај Ана малце муабет да си попраам, дали би ме банирала јако.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Си ја гледам иднината во типов :ija::ija::ija:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
LOL .. ako idate na www.botenanna.se .. avtomatski ke te prikluchi na mirc :) i kaj sho e ona bot .: LOL LOL LOL

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Сандра ти да не си ботот? Да доеме таму и да правиме муабет, баш ќе ја прашаме нешто на македонски ако ни одговори ќе знаеме дека си ти. :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Ваа Анава се договорила со дечково да ја напраат целата стфар за публисити.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
ЈАс мислам дека Ана е машко.

Kajgana Shop

На врв Bottom