Р
~~РубинРед~~
Гостин
Епа а таму а тука пак ке потрошиш пари,исто ти се фака.И такаЕпа пуканке и сокич можеш и од дома да си носиш. Нема да проверуваат на влез.. ваљда..
Епа а таму а тука пак ке потрошиш пари,исто ти се фака.И такаЕпа пуканке и сокич можеш и од дома да си носиш. Нема да проверуваат на влез.. ваљда..
аман бе , со кола идеш можеш пуканки и сокче цел гепек да го напуниш од кај сакаш немора од тамоПрашање е дали ке биде 100ка па и плус пуканки,сокче ова она.
И не мора во хотел туку во штала,ем бесплатно
Абе ај,сигурно заради филмот?Ќе идам ради филмот.
Ама џабе им е, пак не ги гласам.
Друг беше муабетот,ме мрзи да се исправам.Ама не си кул ако не земеш од тамуаман бе , со кола идеш можеш пуканки и сокче цел гепек да го напуниш од кај сакаш немора од тамо
Хахахахахахахахахахахахаха ме изнасмеа хахахахахахахахаха :pos2:Јас на каменковци имам видено вакв кино дури сега ли пристигуваат кај нас овие моди..
Го прочита ли насловот на темата ?Едвај чекаме, а каде точно ќе биде?? на паркингот на средно??? или на видиковец???
зашто ја цело време бев убедена дека е на Водно...??? оффффф се извинувам, не се возбудувај! :smir:Го прочита ли насловот на темата ?
пишува ПАРКИНГОТ НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ?
Честа посета со автомобил на местата што ги кажа погоре?зашто ја цело време бев убедена дека е на Водно...??? оффффф се извинувам, не се возбудувај! :smir: