Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
@justaprettygirl На следно видување откачи го и тоа со уживање..Немој никад ништо да градиш..само руши и дундата да не ти чуе..После откако ќе го решиш почни да се облакаш што провокативно за да се залепи/заљуби некој друг во тебе..навлечи го убаво и кога ќе биде на граница на лудило по тебе удри му корпа заеби го за три животи..И после пошто мирот ти е размрдан лекот е само шопинг..удри што повеќе на купување (колку ти се можностите) шетај од мол до мол и гледај во производите како да се можности(иако се мртви и не се во состојба да ти вратат повратна енергија) и нормално што се поразбира-Секое утро објавувај на мреживе кај пиеш утринско кафе(со слика) и кулираш максимално во мирот кој те опкружува..

п.с.Кога некад ќе видиш во парк мајка со дете кои седат карши тебе почни да го глумиш мистер Бин(со фаци со сфе) и направи договор со малото дека ќе му дадеш три пакетчиња полни со чоколада за нова година само да не и пружи никад рака на мајка му кога ќе се шетаат или да проаѓаат на пешачки..Биди злобна јеботе,покварена и нелојална тоа сега е ИН ја ли да те учам..

Последно уредено:
Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?

Не сака,не сака .Не сили .Ќе си дојде природно.Млад си ти јеботе 20 .
Некои не можат ни тоа да пипнат .Сметај дека си привелегиран и биди благодарен :LOL:

Да допунам

Чим те пушта, значи те смета само тебе и за сакан и близок.Да имаше друг да ја чепка .Друг муабет е веќе . Нема да биде поштено од нејзе .Не се замарај . Млад си и не притискај .Ќе дојде време да се скарате .Пак ќе бидеш оној привелигиран шо си ја драпал по мушки кажано :LOL:

Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?
А ти зошто си со неа? Зошто ја сакаш и ти е убаво со неа ? или за да можеш да имаш секс со некоја?
Има разлика огромна, ако ти е секс на прво место значи не ја сакаш.
Треба да е спремна и да сака и она.

Зошто ја сакаш или за да можеш да имаш секс со некоја?
Сега и ти па ....Една година се заедно и фер испаѓа детево . Да му било до ебење,ќе ја опалел или откачел во први три месеца .Си го сака девојчево и редно е да ја "конзумира" подлабоко малце .Факинг 12 месеци ја поштува.Само му велам ко машко,не чини да ја силиш . Можда неподготвена е . У незгодно е девојчето . Човекот си испаѓа фер . После 12 месеци му збогтисало драпање. Машко е да побара .Не му дава,тоа е тоа .Или да поразговараат отворено шо како размислуваат или да стават крај . Он си сака секс како машко . Ти го прашуваш дали ти е до секс со нејзе . 12 месеци е со нејзе . Дали ти е океј тоа .Не е само пипни ме .

Сега и ти па ....Една година се заедно и фер испаѓа детево . Да му било до ебење,ќе ја опалел или откачел во први три месеца .Си го сака девојчево и редно е да ја "конзумира" подлабоко малце .Факинг 12 месеци ја поштува.Само му велам ко машко,не чини да ја силиш . Можда неподготвена е . У незгодно е девојчето . Човекот си испаѓа фер . После 12 месеци му збогтисало драпање. Машко е да побара .Не му дава,тоа е тоа .
Па добро ете не е спремна, на тие години нормално е,ама ако му прави тоа проблем, тогаш пиши пропало на таа врска, мислам толку ако на пиедестал се става тој хормонално анимален инстинкт за упражњавање човечки течности. Нема тука среќа со такво размислување.

После една година да не ти даде секс?
Под 1 или не и се допаѓаш и само се мува со тебе под 2 некој друг ја обработува не мора да е сексуално. Стави ја малку на игнор да ја тестираш колку те сака.

Читам, на темава разговарате за масажа,
па да ги прашам поискусните помеѓу вас,
што сака да каже една 45 годишна жена
ако ти предложи да се „масирате“ взаемно???
...
Прашувам за пријател

Врската ви е доволно долга за да можете да преминете на тој чекор.
Обично за сериозни врски викаат отприлика 5 недели да се чека, ова зборам за сериозна конекција.
Но, можеби таа сѐ уште не се чувствува подготвена за односи.
Тоа е прва варијанта.

Втора варијанта, те чува за резерва, односно не си ѝ приоритетната личност. Оти жена кога сака, угодува, не само да искористува.

Трета варијанта, асексуалност. Да, има толку подгрупи, од оние што ретко имаат односи и се задоволуваат, до оние што ни за рака не сакаат да се држат со партнерот. Не е крај на светот, ама такви меѓу себе треба да се ќаруваат инаку е себично и нефер.

Четврта, табиет. Можеби ја одбива тоа што настојуваш и ја прави сомничава. Биди кул, убаво изгледај, секогаш труди се да си ја истакнеш харизмата. Тука ни е важно твојата самодоверба да ја вратиме на место. Биди малку потешко достижен.
Никако да ја вараш, пази. Ама, биди искулиран, дај ѝ до знаење дека не си ѝ кученце што трча по неа, но на харизматичен начин, без кавги. „Срце, а да одложиме за наредната недела? Дојдоа другари со коишто се немам видено, ние секогаш ќе си се видиме секако. Ако ти требам нешто можеш да ми пишеш, ама ако не слушнам телефон, отсега извини.“

Малку по малку оддалечувај се. Ако она не реагира, не ти ја ни треба.

Врската ви е доволно долга за да можете да преминете на тој чекор.
Обично за сериозни врски викаат отприлика 5 недели да се чека, ова зборам за сериозна конекција.
Но, можеби таа сѐ уште не се чувствува подготвена за односи.
Тоа е прва варијанта.

Втора варијанта, те чува за резерва, односно не си ѝ приоритетната личност. Оти жена кога сака, угодува, не само да искористува.

Трета варијанта, асексуалност. Да, има толку подгрупи, од оние што ретко имаат односи и се задоволуваат, до оние што ни за рака не сакаат да се држат со партнерот. Не е крај на светот, ама такви меѓу себе треба да се ќаруваат инаку е себично и нефер.

Четврта, табиет. Можеби ја одбива тоа што настојуваш и ја прави сомничава. Биди кул, убаво изгледај, секогаш труди се да си ја истакнеш харизмата. Тука ни е важно твојата самодоверба да ја вратиме на место. Биди малку потешко достижен.
Никако да ја вараш, пази. Ама, биди искулиран, дај ѝ до знаење дека не си ѝ кученце што трча по неа, но на харизматичен начин, без кавги. „Срце, а да одложиме за наредната недела? Дојдоа другари со коишто се немам видено, ние секогаш ќе си се видиме секако. Ако ти требам нешто можеш да ми пишеш, ама ако не слушнам телефон, отсега извини.“

Малку по малку оддалечувај се. Ако она не реагира, не ти ја ни треба.
Заборави најважното, можеби и најреалната причина е да се плаши од бременост, да се потсетиме на фактот дека 99% од 18 годишњациве во мк, живеат со родители,
а ако забремени нејзините можат да ја караат и да си направи огромни проблеми.

Плус на таа возраст се случуваат грешки, млади се не знаат да пазат и да се чуваат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom