Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Sekoj den, no toa voopsto ne e problem bidejki i toj go veli toa postojano. Problemot e sto jas ne gi cuvstvuvam negovite zborovi. Jas sum bila kaj nego nautro so dorucek da se simne da mu dadam nabrzina, sekogas koga mi nedostasuva jas go baram na telefon jas postojano od nego baram da razgovara so mene postojano postavuvam prasanja kako go pomina denot ponekogas i dosta ludi prasanja od omilen film do sto ako bevme vonzemjani, sto misli na odredeni aktuelni temi a jas na seto toa dovivam odgovor da, ne i ne znam
Секој ден му викаш дека го сакаш и дојде на форум да се жалиш од него....фина работа. Што ако он стварно те сака без разлика каков карактер има а ти му глумиш лудило?

Sekoj den, no toa voopsto ne e problem bidejki i toj go veli toa postojano. Problemot e sto jas ne gi cuvstvuvam negovite zborovi. Jas sum bila kaj nego nautro so dorucek da se simne da mu dadam nabrzina, sekogas koga mi nedostasuva jas go baram na telefon jas postojano od nego baram da razgovara so mene postojano postavuvam prasanja kako go pomina denot ponekogas i dosta ludi prasanja od omilen film do sto ako bevme vonzemjani, sto misli na odredeni aktuelni temi a jas na seto toa dovivam odgovor da, ne i ne znam
Автоматски споено мислење:

Bas naprotiv postojano iniciram prosetki po kej namesto postojano sedenje na kafe vo eden kafic ili da dojde kaj mene da pravime palacinki, da odime na kino ili sto znam. A da dlabokite muabeti gi stavam vo malite no bitni nesta kako sto rekov bitni mi se malite nesta koi ne mozes da gi imas so sekoj.
Не знам за другиве што мислат ама оваа што го прочитав во мојот речник се вика Жими ку..т и ми делува на измислена прикаска..можда те повредија моите зборови..не му замерај на човек со балкански менталитет и табиет т.е. на мене..

Ама повторно не го сфати мојот пост, ме тешиш дека не се погодил мажот и среќа исклучиво се наоѓа во наоѓање маж, јас имам маж бе луѓе не сум разведена божее... едноставно среќата не ја гледам во имањето маж. Ако човек не е задоволен сам со себе тешко дека некој однадвор ќе те направи среќен.

Ти читаш ли што пишуваш,неписмен створу. Некој што пишува на оваков начин не е компетентен да дава такви изјави.
Че беше???? Че можиш??? Ебати опинокот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Толку примитивни сфаќања забележувувам кај македонциве мислам греота, стварно мажот ми не е македонец, а ако бирам повторно маж не би одбрала македонец ни подразно, простички, се кутрите жив грев ограничувања до макс,во странство жена со деца им е ќеиф да земат ваму демек лепрозни биле тие нејкеле туѓи да гледаат итн, затоа имаме гомила нежењени ергени кои никогаш нема да створат фамилија, нацијата изумира.
Ама од друга страна и разбирливо е тоа тие не се способни сами да се прехранат а не па фамилија да хранат.
Толку од мирот а..Колку само бес има во тебе и ако не си разведена као што кажуваш маж ти или те вара или слабо те работи..за постигнување на мирот кој ти е недостижен предлагам пет партии дневно за да ти ги стабилизира хормоните во пакет со емоциите..И не ми замерај и ти,така се изразувам балкански..

Bas naprotiv postojano iniciram prosetki po kej namesto postojano sedenje na kafe vo eden kafic ili da dojde kaj mene da pravime palacinki, da odime na kino ili sto znam. A da dlabokite muabeti gi stavam vo malite no bitni nesta kako sto rekov bitni mi se malite nesta koi ne mozes da gi imas so sekoj.
dlabokite muabeti se GOLEMI neshta devojko, ne sekoj e sposoben da pravi dlaboki muabeti za zivot, filozofija, istorija, nauka, univerzum etc...
lugjeto sakaat da ziveat so najminimalen trud potreben da funkcioniraat, ne sekoj ima ljubopitnost i zelba da istrazuva koj e, zoshto e tuka itn...
taka da napravi mu ubavo muabet za ova, shto ti prechi, shto te dvizi i zoshto on nishto nejke od toa, ako te zadovoli odgovorot, ostani, ako ne begaj.

malku e ironichno taka dlaboka devojka, intelegentna so interes za zivot i proshetki da go izbere nikot JUSTAPRETTYGIRL :D

Девојко од кого бараш совети, 90% од овие што те советуваат се бетер од овој.
Со некој циган ли си мажена?
Да со братучед ти.

Последно уредено:
Mori debela edna, 100kg, Bezobrazna bez gram mozok, izgorena za tujgi pari, mrza, so prikolice, medju noze kako na patarina, odi plukni i udajse.

Ne te biduva ni za svinska pa ovde si gi lecish frustraciite!
Jas koga otidov na zapad ti nemashe ni vlakno na pickata niknato i zatoa ne mi kazhuvaj za zapadni vrednosti, familli, pari, shkoli .....
Не ме интересира твојот приватен живот и кога и каде си отишол.

Ама знам дека живееш во 10квадрати каде имаш кујна, вц и кревет едно до друго, јадеш конзерви и едина разонода ти е форумов, одкако замина ниту еден германски збор не знаеш, не научи и немаш капацитет да научиш, а да не зборуваме за западни вредности, немаш З од западна култура и цивилизација.

Понатаму.... да продолжиме... ти, како ти, неможеш да ме навредиш мене, затоа што си 1000000000000 скалила испод мене, во било кој поглед.

Не може твоите пцовки и навреди да го променат фактот дека животот не ти е убав, не си среќен, работиш за да плаќаш кирија и сметки, веќе Германија не е тоа што е, а тек допрва ќе пропаѓа економски,

Путин ги затвори вентилите. Една од основните суровини за производство се поскапи за 5 пати, природните резерви на германски гас се при крај, Фабрики се затвараат, Германија мора да увезува гас 6 пати поскап одколку што беше, економијата слабее, кириите поскапеа, ама сеуште е само почеток.

Последиците ќе се осетат по неколку години. Кога стандардот ќе се преполови.
Да се навратиме на темата... твоите навреди нема да ти го подобрат квалитетот на животот. Твојот бес те труе самиот тебе, не мене или другите.

Ова важи И за сите останати кои пишувале навреди и пцости, не можам да ви враќам на сите поединечно, треба цел ден и ноќ да пишувам.

Последно уредено:

Едино решење е да го натераш да пушти коса и да слуша вајт снејк.

Не е така. Може би моментално и годи мир и самотија, но кога ке помине тој период секако дека животот ке завземе друг курс и не е добро човек да е сам. Таа потреба ке си дојде сама по себе, посебно ако е млада не е добро да животот го минува сама. Секако тоа не значи да земе било кој, а животот секако ке и донесе и квалитетни луѓе..... Тоа дека не и треба маж го кажуваат само стари теткици за кои и нема некој голем интерес некој да ги земе па продаваат пуфки како лисицата дека грозјето е кисело, а истите тие лисици нема да пропуштат прилика да се вдомат кај некој дедо со убава пензија, дебела штедна книшка, и капиталче од неколку станчиња и дуќанчиња,.... тогаш демек за да не биле сами на старост ама бараат дедото задолжително да ги венча, не за имотот ами чисто онака од љубов и секако од надеж дека дедото набргу ке стане гласач во општина Бутел...е тогаш на лисиците не им е проблем да перат посрани гаќи и да шмукаат желе бомбони....
Vo pravo si , no jas mislev na mazenje na papir...e toa ne i treba:)

Срце мори, ама сѐ ти, ти, ти не бива.
Маж сака и да лови.
Не се труди оти ти не му дозволуваш.
Малку болимеуво пристап.
Не до толку ама, дај му работа.
Во спротивно, ако премногу даваш, влегуваш во улогата на мајка, а на него му треба партнерка, девојка. Со премногу сервилен однос, излегуваш од позицијата на девојка и влегуваш во позиција мајка. По некое време да не почне да бара некого за тоа место да го пополни..

Некогаш и немој одма да креваш слушалка. Нека има впечаток дека имаш работа поинаква од мислење на него и на вашата врска.

Викаш не се труди, но дали ти му оставаш простор да се труди?

Никогаш не вложувај 100%, дел остави за себе.

Освен во екстремни и насилни ситуации, не одговарам на прашања дали да раскинам.

Една другарка еднаш ме праша дали да го оставам, јас како од топ ѝ реков не. Зошто, ме праша. Ѝ реков дека да требала да го остави немаше да ме праша. Кога ќе дојде времето, никого не прашуваш.

Последно уредено:
И колку и да одложуваш, ако е дојдено до тоа дека треба да се стави крај, ќе се стави....само е прашање на време.

Sovet od zenskiot del na forumot.
Ne ti pravi ladila 24/7 otkaci go, te nejki, ne te zasluzuva . Nikoja da i reci sestro daj olabaj malce ziti se, go udaj coekot :cautious:

Sovet od zenskiot del na forumot.
Ne ti pravi ladila 24/7 otkaci go, te nejki, ne te zasluzuva . Nikoja da i reci sestro daj olabaj malce ziti se, go udaj coekot :cautious:
Gledam ne si gi cital site postovi

Gledam ne si gi cital site postovi

Procitav, ja posovetuva malce da mu gi tanci zivcite :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom