Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Х

Ханзо

Гостин
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е :tapp::tapp::tapp::tapp: Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . :nesvest::nesum: шо да правам!?

финтата е тоа шо секоаш викам. Никоаш нема да фанам девојка од село.:kesa::tapp::tapp:
Кажи ми искрено, што очекуваш како одговор тука ако не бомбардирање од сите страни? Убаво што си викал дека никогаш нема да фатиш девојка од село, сега паметот ти го свртела девојка од село. Правило си е тоа, нема бегање. Отсекогаш сум викал дека Господ има интересна смисла за хумор. :)
Совет 1: Батали бе, што ќе се замараш со сељанка, од село ееееј...ќе ти се смее народ бре! Како да немаме доволно градови тука.
Совет 2: Слушај го срцето (или што и да е тоа што меша прсти) и сплотете се...ах. :back:

Избори се ближат, демократија, бирај. :)

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е :tapp::tapp::tapp::tapp: Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . :nesvest::nesum: шо да правам!?

финтата е тоа шо секоаш викам. Никоаш нема да фанам девојка од село.:kesa::tapp::tapp:
Dobro izvini vaka ama kolku godini imas?Sramota e ova sto go citam.Od selo bila i sto sega?Ke ti se smeat...:tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
Dali mu se slucilo na nekoj da bide so devojka i da ne moze da ima seksualen odnos poradi toa sto ne mozel da si go krene "prijatelot"???Mene mi se ima sluceno veke nekolku pati i sakam da znam na sto se dolzi toa.Dali e do devojkata ili pak e do mene ???
ако тие неколку пати си бил со истата девојка....тогаш мењај ја не те пали таа и не ти го дига...а ако си бил со различна тогаш до тебе е брат..не се палиш на женско или незнам шо е

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
аа богами бомбардирање од сите страни. Имам 15 (уште малку,али имам некое си (неголемо) искуство у љубовта.):toe:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
аа богами бомбардирање од сите страни. Имам 15 (уште малку,али имам некое си (неголемо) искуство у љубовта.):toe:
Вака. Ако навистина ти стало до типката, значи ако ти лично сакаш да има нешто, тогаш воопшто нека не ти е гајле што зборат другите. Фактот дека е од село, не те спречува да си поминуваш прекрасно со неа. На крај, ти нема сигурно да се ожениш за неа. Мој совет ти е да пробаш со неа без разлика што другите ќе речат.
Понекогаш советот на срцето е многу поправилен од советот на другарите.:smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Од толку многу постови,страници - ништо не сватив :pos::pos::pos::pos:
Не дека сум некое мувачиште, ама па неам јадено многу корпи у живот, ама на тие неколку, сам си праам шала на моја сметка XD Обожавам шала на моја сметка XD Кој ремет си го лупнав сам, никој неможе ни да се спореди :)

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
Вака. Ако навистина ти стало до типката, значи ако ти лично сакаш да има нешто, тогаш воопшто нека не ти е гајле што зборат другите. Фактот дека е од село, не те спречува да си поминуваш прекрасно со неа. На крај, ти нема сигурно да се ожениш за неа. Мој совет ти е да пробаш со неа без разлика што другите ќе речат.
Понекогаш советот на срцето е многу поправилен од советот на другарите.:smir:
Уфф каков совет. Како да слушам некој психолог. сепак фала. ке видам ке ве известам :smir:

P

Psy

Гостин

Се се врти.... се се враќа!
Ако девојкава ти одговара, ако ти се свиѓа и обратно, ондак не гледам проблем... што ако е од село, кој ќе ти се смее... извини, која БУДАЛА ќе ти се смее..?! 21 век луѓе, ај без вакви изјави (без навреда) ама шо чоек си ти шо размислуваш вака....:toe:
Имај храброст, и покани ја да излезете и избриши си го од глава тоа дека е од село!
Со среќа:smir:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Dali mu se slucilo na nekoj da bide so devojka i da ne moze da ima seksualen odnos poradi toa sto ne mozel da si go krene "prijatelot"???Mene mi se ima sluceno veke nekolku pati i sakam da znam na sto se dolzi toa.Dali e do devojkata ili pak e do mene ???
Баце, сигурен си дека таа е вистинската? Те пали? Доколку одговорот на двете прашања е позитивен... Не знам ти како пристапуваш, ама би ти препорачал подолга предигра, а ако и тоа не запали, отиди до WC и :drk::drk: малце, е и тогаш ако не успее, најдобро би било да земиш од "плавите бомбони" :):)

Ма каква девојка од село, не би ти препорачал. Пред се, вечно ќе бидеш исмејуван од другарите, смрдат на 120 метри(бетер од циганите), ќе сака веднаш да се вдоме кај тебе, ќе сака дете од тебе и тн... Ова ти го кажувам од искуство т.е. од искуство на еден мој другар:toe:
:):)

Расист еден:tapp:

Види вака, ако тебе ти е убава и ја сакаш, кур те боли за другите што ќе викаат, слушај си го срцето!:wub:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12

Е,ако ради ова не пробаш со девојчето, ти си сељакот,да си знаеш!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
Се се врти.... се се враќа!
Ако девојкава ти одговара, ако ти се свиѓа и обратно, ондак не гледам проблем... што ако е од село, кој ќе ти се смее... извини, која БУДАЛА ќе ти се смее..?! 21 век луѓе, ај без вакви изјави (без навреда) ама шо чоек си ти шо размислуваш вака....:toe:
Имај храброст, и покани ја да излезете и избриши си го од глава тоа дека е од село!
Со среќа:smir:
другар, не ги проценувај луѓето според тоа од каде доаѓаат... ако е океј цурата - паметна убава и све остало, тогаш не треба да ја гледаш како сељанка..
додека пак, се понаша како да е од село - тогаш бегај подалеку од таква..
сепак ти си знаеш каква е..

I

InF3cTeD

Гостин
за болдираново....веруј дека некој неможат ни тие типки од село да ги свртат или фатат како и да е....епа тие само може да завидуваат и да зборуваат...а другарите твои ако ти се смеат заради тоа шо ќе си фатиш женска од село тиа не ти се прави другари....толку од мене

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
А што се однесува до iq0r немој да се срамиш дали е од село.Ако ти се свиѓа а,а и ти на неа тогаш само мувајте се и готово.А за тоа другари ќе ти се смеат ова она.За нив ич да не те боли :wink:,важно е ти да си го напраиш меракот не они така :smir:?

С

Спенсер

Гостин
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е :tapp::tapp::tapp::tapp: али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . :nesvest::nesum: шо да правам!?

е да ти кажам нешо, боље девојче од село,шо ти се свиѓа,и шо те сака, а не фуфиза/шмизла/курвица од град...проверена работа!!! и кој ке ти се смее бе??ако е убавка и ако се сакате двајцата..од кај сака нека е!!!

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Za ova so igor ima posebna tema.Prefrlete se tamu, rabotata e seriozna:)

Kajgana Shop

На врв Bottom