Aj i jas da pisam nesto mozebi ke pomogne nekoj
Vaka za pocetok imam 22 godini i samo ednas sum sakal vo zivotot ama samo ednas i toa pred tri godini...Studirav vo Stip i tamu ziveev pod kirija zapoznav edno devojce i se zatreskav vo nea ona e od Strumica ama ucese vo Stip,ajde pocna se na sala no stanavme nerazdelni posle nekolku meseci zaedno sedevme na stan sami slobodni po celo vreme zaedno,odev strumica kaj nejzinite,ona bese na svadba kaj moja prva bratucedka i se sluci da raskineme prevara ednostavno me izneveri i trebalo promena ja svakam
me molese da i prsotam i prostiv no sto se sluci za edna nedela otidov so nejzinata drugarka znaev deka sum i simpatija i taka se osvetiv uste mi e maka,sepak ne bese losa licnost vremeto pominato so nea mi bese najubavo....Kade zgresiv??? Znam kade zgresiv ni trebase poveke sloboda ne trebase da ziveeme vo isti stan ne trebase da se gledame sekoj den EROR mislam toa bese najgolemata greska...
Mene drugo mi e problemot i baram sovet vo ovie tri godini smeniv mnogu zenski i sekogas barav da najdam slicna na nea no toa ne se sluci i sega izgubiv sekakva nadez veke ne se ni obiduvam da fatam zenska,koga imam potreba baram nekoja za muavnje i seks KRAJ