Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
8 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
ajde gajret nisto ne e izgubeno zivotot e pred tebe site sme imale nekoja lubov so ni nedostiga ama takov e zivotot
Samo pobrze neka pomine ovoj period ... Inace imav ponudi od mn dr onaka ama sekogas koga trebase da izlezam se vrakjav nazad nesto ne mi dozvoluvase, sekoj vikend ostanuvav doma od strav deka kje go izneveram, kje zakaskam uste tolku, a sepak ne sme zaedno

S

Stef Bachatero

Гостин
Samo pobrze neka pomine ovoj period ... Inace imav ponudi od mn dr onaka ama sekogas koga trebase da izlezam se vrakjav nazad nesto ne mi dozvoluvase, sekoj vikend ostanuvav doma od strav deka kje go izneveram, kje zakaskam uste tolku, a sepak ne sme zaedno
Uste si mlada imas uste mnogu trgni gi site raboti od nego,ne kaj tebe kaj drugarka ti.Ne planiras da se vencas so nego,ne si vrzana so lanec pa da moras da sedis doma i da mislis deka go izneveruvas.Zivej zivot izlagaj nekogas ke ti nedostiga ne zbori za toa.Bebinjata i decata brzo napreduvaat zasto ne mislat na nisto.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Јас сум во шок, фрапирана сум...Да се надоврзам само на постовите претходно од темава што ги пишав...Вечерва бевме пак заедно и после дискусии, напорни муабети, анализирања на нашите односи и карактери, во траење од точно 5 часа - јас и он завршивме со една стравотна караница, на која и фалеше влакно да прерасне во тепачка...Све додека не се замаравме со нашите односи беше ок, убаво си реков јас претходно...
Во вакво светло го гледам прв пат во животот...Заклучив дека е бездушно створење, себично и душевно бедно...Толку грубо никој не се понашал према мене до сега...Живее сам, скрос и работи работа занаетчиска, а магистер е - само за да нема газда или директор и да му наредуваат...
Значи последниов период толку се зближивме и јас нормално никад не спомнав дека би можеле да ја обновиме врската, туку оставав работите спонтано да се одвиваат и учејќи од грешките минатиот пат си велев дека сега има простор да се поправат односите меѓу нас...Колку гадно сум се заебала...Ми вика после 5 саати дискутирање и препукување - Нели сфати од минатиот пат дека јас и ти не сме компатибилни еден за друг? Ти не ме сакаш мене, не си ти способна да сакаш некого...
Ете со какво говедо сум губела време...Успеа за овие неколку саати да дознае све што мислам, чувствувам и све што сум правела периодов додека не бев со него...Тоа е тоа - глупа сум јас, али си ветив на себе - повеќе нема да ме види никогаш...Пробував со сите маани да го прифатам и вака да ми врати...
Од сега па натаму нема покажување емоции на никој, па макар и златен да е...Добро ќе гледам кого пуштам во мојот живот...

Вие дечки имавте право за тоа што ме советувавте...
Ситуацијава со него ме удри од земја со сета сила али ваљда со причина е ова некоја... :place: :place: :place:

Член од
8 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Uste si mlada imas uste mnogu trgni gi site raboti od nego,ne kaj tebe kaj drugarka ti.Ne planiras da se vencas so nego,ne si vrzana so lanec pa da moras da sedis doma i da mislis deka go izneveruvas.Zivej zivot izlagaj nekogas ke ti nedostiga ne zbori za toa.Bebinjata i decata brzo napreduvaat zasto ne mislat na nisto.
Da e taka lesno ... Ponkogas poskauvam da se isklucam sosema i da ne mislam na nisto, no koga i da gi zatvoram ocite toj i samo toj .. :(

Член од
21 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
192
Imam zenska 2 meseci.... Taa celo vreme sedi doma..... REtko izleguva nadvor za druzene..... ne moze da izleguva bidejki ima obvrski, so invalidiziran roditel..... Cesto e ladna, kako da ne pokazuva interes za mene..... Retko se javuva, skoro ic ne pisuva poraki skoro i da ne titka(ne znaci poslednovo niso)... na pocetokot se ova go pravese pocesto..... denes gi potrosiv besplatnite minuti a taa mi vika utre ili zadutre ke uklucam jas..... najcesto ne mi kreva na tel, se vadi so obvrski ili deka gleda serija a koga ke zvoni jas moram da krenam bidejki kreva paniki. Ako pak ne krenam moze da se naluti i da ne diga na tel..... jas celo vreme trcam po nea. Opsednat sum so nea....Postavi pravilo da se gledame na sekoi dva dena bidejki ako me gledala sekoj den ke i se smacelo od mene. Se gledame kaj nea a nekogas ke izleguvame po dogovor so roditelot, bidejki roditelot ne ja ostava da izleze. ... Mi vika deka me saka, bidejki ako ne me sakala nemase da se gledame...... Sto treba da mislam? Dali me saka? Dali da imam nadez? DAli ako ne se slusame, ne si pisime sekoj den i ne si titkame znaci deka ne me saka?

Член од
8 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Imam zenska 2 meseci.... Taa celo vreme sedi doma..... REtko izleguva nadvor za druzene..... ne moze da izleguva bidejki ima obvrski, so invalidiziran roditel..... Cesto e ladna, kako da ne pokazuva interes za mene..... Retko se javuva, skoro ic ne pisuva poraki skoro i da ne titka(ne znaci poslednovo niso)... na pocetokot se ova go pravese pocesto..... denes gi potrosiv besplatnite minuti a taa mi vika utre ili zadutre ke uklucam jas..... najcesto ne mi kreva na tel, se vadi so obvrski ili deka gleda serija a koga ke zvoni jas moram da krenam bidejki kreva paniki. Ako pak ne krenam moze da se naluti i da ne diga na tel..... jas celo vreme trcam po nea. Opsednat sum so nea....Postavi pravilo da se gledame na sekoi dva dena bidejki ako me gledala sekoj den ke i se smacelo od mene.... Mi vika deka me saka, bidejki ako ne me sakala nemase da se gledame...... Sto treba da mislam? Dali me saka? Dali da imam nadez?
Ja mislam deka ne te saka, se igra so tebe, a ti si i samo kako igracka da ne misli na nejziniot roditel ...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Imam zenska 2 meseci.... Taa celo vreme sedi doma..... REtko izleguva nadvor za druzene..... ne moze da izleguva bidejki ima obvrski, so invalidiziran roditel..... Cesto e ladna, kako da ne pokazuva interes za mene..... Retko se javuva, skoro ic ne pisuva poraki skoro i da ne titka(ne znaci poslednovo niso)... na pocetokot se ova go pravese pocesto..... denes gi potrosiv besplatnite minuti a taa mi vika utre ili zadutre ke uklucam jas..... najcesto ne mi kreva na tel, se vadi so obvrski ili deka gleda serija a koga ke zvoni jas moram da krenam bidejki kreva paniki. Ako pak ne krenam moze da se naluti i da ne diga na tel..... jas celo vreme trcam po nea. Opsednat sum so nea....Postavi pravilo da se gledame na sekoi dva dena bidejki ako me gledala sekoj den ke i se smacelo od mene.... Mi vika deka me saka, bidejki ako ne me sakala nemase da se gledame...... Sto treba da mislam? Dali me saka? Dali da imam nadez?
мене да ми рече вака ќе ја акнам од цименто..

П

Пепси_

Гостин
Да ти еам врската со вакви правила ццц. Ами кога ќе дое време за секс шо прајме ? ќе ти рече само среда и петок ќе се клецкаме.

Член од
21 мај 2009
Мислења
198
Поени од реакции
192
Dali ako ne se slusame sekoj den, ako ne si pisime sekoj den i ako ne si titkame znaci deka ne me saka? Dali ako ne se gledame stalno isto taka e?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Кој совет и да ти го дадеме ќе ти биде бескорисен самиот треба да процениш дали вреди или не вреди да бидеш со девојката и кој и да другар или другарка и да знае се за вас и се за вашата врска не треба да сноси одговорност ние овде ако ти кажеме скокај во вардар ќе скокнеш ли? Советот е ти и само ти треба да одлучиш дали ќе бидеш или не со девојката дали вреди времето со неа или не. Како и да одлучиш тоа ќе биде твоја одговорност ако раскинеш и после се каеш тоа ќе биде после твоја грешка ако продолжиш пак со неа и после не ти било убаво пак твоја грешка и трето да седнете и да си ги решите проблемите како двајца возрасни луѓе ако сте возрасни. Во една врска секогаш ќе постојат проблеми само ако знаете да ги решите проблемите тогаш ќе ја одржете врската доколку не таа ќе прекине.

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Imam zenska 2 meseci.... Taa celo vreme sedi doma..... REtko izleguva nadvor za druzene..... ne moze da izleguva bidejki ima obvrski, so invalidiziran roditel..... Cesto e ladna, kako da ne pokazuva interes za mene..... Retko se javuva, skoro ic ne pisuva poraki skoro i da ne titka(ne znaci poslednovo niso)... na pocetokot se ova go pravese pocesto..... denes gi potrosiv besplatnite minuti a taa mi vika utre ili zadutre ke uklucam jas..... najcesto ne mi kreva na tel, se vadi so obvrski ili deka gleda serija a koga ke zvoni jas moram da krenam bidejki kreva paniki. Ako pak ne krenam moze da se naluti i da ne diga na tel..... jas celo vreme trcam po nea. Opsednat sum so nea....Postavi pravilo da se gledame na sekoi dva dena bidejki ako me gledala sekoj den ke i se smacelo od mene. Se gledame kaj nea a nekogas ke izleguvame po dogovor so roditelot, bidejki roditelot ne ja ostava da izleze. ... Mi vika deka me saka, bidejki ako ne me sakala nemase da se gledame...... Sto treba da mislam? Dali me saka? Dali da imam nadez? DAli ako ne se slusame, ne si pisime sekoj den i ne si titkame znaci deka ne me saka?
Дечко, одите 2 месеци, не цел живот.

Дај и малку да дише, ако почнеш да ја гушиш уште сега брзо ќе завршите, а како што гледам ти не сакаш така да се случи. Разбери дека дома има сериозни проблеми и разочарувања и најверојатно сака да те запознае поубаво пред да ти се препушти скроз, може се плаши дека и ти ќе и бидеш разочарување, затоа и не се брза во вашата врска.

Опушти се и уживај во заедничките моменти, а во слободно време најди си некоја друга занимација, ем ќе си го исполниш времето, ем нема да се оптеретуваш со непотребни ствари па ќе ви биде поубаво.

На крај краева, и да не испадне како што си планирал барем ќе знаеш дека си се потрудил најубаво да ви успее, а ако не успеете, секогаш има риби во морето.

Поздрав и мисли со трезна глава, не дозволувај емоциите да те прават несигурен.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Aj i jas da pisam nesto mozebi ke pomogne nekoj :D
Vaka za pocetok imam 22 godini i samo ednas sum sakal vo zivotot ama samo ednas i toa pred tri godini...Studirav vo Stip i tamu ziveev pod kirija zapoznav edno devojce i se zatreskav vo nea ona e od Strumica ama ucese vo Stip,ajde pocna se na sala no stanavme nerazdelni posle nekolku meseci zaedno sedevme na stan sami slobodni po celo vreme zaedno,odev strumica kaj nejzinite,ona bese na svadba kaj moja prva bratucedka i se sluci da raskineme prevara ednostavno me izneveri i trebalo promena ja svakam ;) me molese da i prsotam i prostiv no sto se sluci za edna nedela otidov so nejzinata drugarka znaev deka sum i simpatija i taka se osvetiv uste mi e maka,sepak ne bese losa licnost vremeto pominato so nea mi bese najubavo....Kade zgresiv??? Znam kade zgresiv ni trebase poveke sloboda ne trebase da ziveeme vo isti stan ne trebase da se gledame sekoj den EROR mislam toa bese najgolemata greska...
Mene drugo mi e problemot i baram sovet vo ovie tri godini smeniv mnogu zenski i sekogas barav da najdam slicna na nea no toa ne se sluci i sega izgubiv sekakva nadez veke ne se ni obiduvam da fatam zenska,koga imam potreba baram nekoja za muavnje i seks KRAJ

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Aj i jas da pisam nesto mozebi ke pomogne nekoj :D
Vaka za pocetok imam 22 godini i samo ednas sum sakal vo zivotot ama samo ednas i toa pred tri godini...Studirav vo Stip i tamu ziveev pod kirija zapoznav edno devojce i se zatreskav vo nea ona e od Strumica ama ucese vo Stip,ajde pocna se na sala no stanavme nerazdelni posle nekolku meseci zaedno sedevme na stan sami slobodni po celo vreme zaedno,odev strumica kaj nejzinite,ona bese na svadba kaj moja prva bratucedka i se sluci da raskineme prevara ednostavno me izneveri i trebalo promena ja svakam ;) me molese da i prsotam i prostiv no sto se sluci za edna nedela otidov so nejzinata drugarka znaev deka sum i simpatija i taka se osvetiv uste mi e maka,sepak ne bese losa licnost vremeto pominato so nea mi bese najubavo....Kade zgresiv??? Znam kade zgresiv ni trebase poveke sloboda ne trebase da ziveeme vo isti stan ne trebase da se gledame sekoj den EROR mislam toa bese najgolemata greska...
Mene drugo mi e problemot i baram sovet vo ovie tri godini smeniv mnogu zenski i sekogas barav da najdam slicna na nea no toa ne se sluci i sega izgubiv sekakva nadez veke ne se ni obiduvam da fatam zenska,koga imam potreba baram nekoja za muavnje i seks KRAJ
Ова никако неможам да го разберам ‘и требало промена‘!!!!
Терај си животот, оди си по патот кај ќе те однесе, само НЕМОЈ никако да ја бараш назад по години.... јас сум го направил тоа, сум возобновил врска по години и не функционираше како што беше предходно, па и сексот немаше таков жар како тој што го памтев и барав. Ако ја сретнеш негдека акнете се еднашка за ‘од мисла‘ батали другото, јас секад викам ‘ зошто да даваш шанса на некој шо веќе те заебал еднашка, дај шанса на некој шо не ти напраил ништо лошо‘. Проверено ;)

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Ова никако неможам да го разберам ‘и требало промена‘!!!!
Терај си животот, оди си по патот кај ќе те однесе, само НЕМОЈ никако да ја бараш назад по години.... јас сум го направил тоа, сум возобновил врска по години и не функционираше како што беше предходно, па и сексот немаше таков жар како тој што го памтев и барав. Ако ја сретнеш негдека акнете се еднашка за ‘од мисла‘ батали другото, јас секад викам ‘ зошто да даваш шанса на некој шо веќе те заебал еднашка, дај шанса на некој шо не ти напраил ништо лошо‘. Проверено ;)
Od koga raskinavme ne sum bil veke so nea,a ja gledam ponekogas ne cesto oti sme od razlicni gradovi...sum dal sansa na drugi ama ednostavno vrskata trae mesec i tolku...Moze mi treba uste vreme iako tri godini ne e malku ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom