Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Г

Грејвдигер

Гостин
^ ... и така форумот спои две млади личности! :D
(сори за оф топик)

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
luge samo so se zacleniv i gleam mn e interesno i efikasno;)pa zatoa baram pomos od vas znaci vaka ima edno dete so ke puknam ama nemozam bez nego a on znae deka go sakam i sea on niso ne kazuva luge neznam so custvuva ama jas ke umram bez nego pls helpp:place:koj e onlajn neka pomaga sto e mozno pobrzoo plss:(
Според мене најдобро е да се прашаш самата дали би сакала да бидеш во врска со некој кој иако знае дека го сакаш, нема доволно меѓу нозете, да преземе нешто, било тоа е да ти каже дека не сте еден за друг, или да ја преземе твојата иницијатива во свои раце, како вистински маж, и да оформи врска.
Мислам дека најдобро би било да ја чуваш гордоста, колку и тешко да изгледа сега, на крај се секогаш исплати. Не покажувај слабост во никој случај, однесувај се незаинтерисирано спрема него, и тогаш сам ќе си дојде, но тогаш ти ќе ја имаш власта во свои раце. Поздрав...

Член од
6 јуни 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
Според мене најдобро е да се прашаш самата дали би сакала да бидеш во врска со некој кој иако знае дека го сакаш, нема доволно меѓу нозете, да преземе нешто, било тоа е да ти каже дека не сте еден за друг, или да ја преземе твојата иницијатива во свои раце, како вистински маж, и да оформи врска.
Мислам дека најдобро би било да ја чуваш гордоста, колку и тешко да изгледа сега, на крај се секогаш исплати. Не покажувај слабост во никој случај, однесувај се незаинтерисирано спрема него, и тогаш сам ќе си дојде, но тогаш ти ќе ја имаш власта во свои раце. Поздрав...
благодарам за заинтересираноста можда ке ми послужи советов:)поздрав...
--- надополнето: Jun 8, 2011 3:30 PM ---
kaj ZIVEES t.e sk il ??ako ne e tajna !!!!
Струмица ама мн.години живеев у ск:)затоа зборам вака навикната сум на дијалектов и го сакам не го менјам:)
--- надополнето: Jun 8, 2011 3:33 PM ---
Уше еднаш да потенцирам.
НЕ да прашаш, да му каеш дека ќе искочите.
Психолошка финта е. Искористи ја.
ОК;)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
аман бе Маја шо расправаш :) и јас сум од Ср кажи коо е детето мош го знам ќе му кажам оти го сакаш хехехехехехеххе. Се зезам :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
епа за тава не те сака оти знае оти ти го сакаш и он се Дига.Требало да го подбуцнаш само и он да почне да трча по тебе а не ти по него......

Член од
6 јуни 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
епа за тава не те сака оти знае оти ти го сакаш и он се Дига.Требало да го подбуцнаш само и он да почне да трча по тебе а не ти по него......
Ако бе ке се сврти топката има време;)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Добро ќе знааш за следниот пат да не се искажуваш ного ного и поарно ќе излезе.

Г

Грејвдигер

Гостин
Чим случајо е у Струмица можаме да средаме по брза постапка... ако не милом, може силом :D

Назад на темата, малце повеќе забегавме.

Kajgana Shop

На врв Bottom