- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 60
- Поени од реакции
- 1
Цуцо од аватарот немај мака ќе ти го решиме проблемот.Дивајн напиша:Metamorphosis, кога те чита човек, просто си мисли дека немаш љубовни проблеми и дека за се` и секогаш имаш решение ... браво ако е така.
Иначе јас обично не барам совети, ама па сега неможев да одолеам ... мислам дека само ти би ми ја решил мојата тешка ситуација, па ајде да видиме ...
Има еден дечко кој многу ми се свиѓа и за разлика од сите други, незнам како да го фатам. Некако ми изгледа недостапен, незаинтересиран, а сепак од друга страна како да не е рамнодушен кон мене. Се знаеме, се дружиме општо и се` е супер додека не свртам некој муабет за врски и слични работи. Тогаш некако се менува, се претвара едноставно во друг. Неколку пати сум мислела дека не му е до мене, па затоа така реагира, па сум прекинала да го барам, ама па секогаш на таква моја реакција, тој ме бара и инсистира да се видиме. И така во круг долго време, а што повеќе е така, толку повеќе го сакам.
Што да правам со него?
п.с. Ќе ве замолам да не ми одговарате другите, сакам совет само од Metamorphosis ... фала, пријатно.:helou:
Одговорот е прост во ............... како беше, ништо играј си уште малце куче и мачка со него (додека ти траат живците) и ако биде нешто ќе биде, ако не барај си друг.