Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Дивајн напиша:
Metamorphosis, кога те чита човек, просто си мисли дека немаш љубовни проблеми и дека за се` и секогаш имаш решение ... браво ако е така.
Иначе јас обично не барам совети, ама па сега неможев да одолеам ... мислам дека само ти би ми ја решил мојата тешка ситуација, па ајде да видиме ...
Има еден дечко кој многу ми се свиѓа и за разлика од сите други, незнам како да го фатам. Некако ми изгледа недостапен, незаинтересиран, а сепак од друга страна како да не е рамнодушен кон мене. Се знаеме, се дружиме општо и се` е супер додека не свртам некој муабет за врски и слични работи. Тогаш некако се менува, се претвара едноставно во друг. Неколку пати сум мислела дека не му е до мене, па затоа така реагира, па сум прекинала да го барам, ама па секогаш на таква моја реакција, тој ме бара и инсистира да се видиме. И така во круг долго време, а што повеќе е така, толку повеќе го сакам.
Што да правам со него?

п.с. Ќе ве замолам да не ми одговарате другите, сакам совет само од Metamorphosis ... фала, пријатно.:helou:
Цуцо од аватарот немај мака ќе ти го решиме проблемот.
Одговорот е прост во ............... како беше, ништо играј си уште малце куче и мачка со него (додека ти траат живците) и ако биде нешто ќе биде, ако не барај си друг.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Metamorphosis напиша:
Цуцо од аватарот немај мака ќе ти го решиме проблемот.
Одговорот е прост во ............... како беше, ништо играј си уште малце куче и мачка со него (додека ти траат живците) и ако биде нешто ќе биде, ако не барај си друг.
Ама јас го сакам и нема да ми е сеедно ако не биде ништо со него ... немаш ништо поконкретно на мени?:cuc:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
iako zamoli nikoj drug da ne ti odgovori mislam deka nema da imash nisto protiv ako kazam zbor dva.
Postojat poveke pricini zasto toj taka se ponashal otkako ti ke pocnesh nekoj muabet za vrska i slicno.Neznam kakov e toj muabet no eve da pretpostavam deka e opst.Dali si se zaprashala deka ednostavno toj se plashi da ne slusne od tebe nesto sto nesaka da go slusne.Na primer sovet za nekoj decko,nekoja vrska tvoja,simaptija itn..a so toa ke znae deka ednostavno ke te izgubi pa stravot vo nego e tolku golem sto vesto saka da go izbegne muabetot.Velish se promenuva..TOA E ZASTO E LJUBOMOREN I MU ZNACISH.Da ne e taka veruj mi nema da se promeni ama ich.I samata si dade odgovor na prashanjeto,koga ke te nema tebe toj te bara...pa toa e toa.Toj te simpatishe...ama neznae kako do tebe.Napravi go prviot cekor zasto veruj mi mnogu decki koj se ponashaat ili se sizici za site drugi devojki koga ke ja najdat vistinskata ednostavno neznaat kako,se blokiraat.A koj znae mozebi ti si taa vistinskata.Igranjeto macka i glusec hmmm ne e nekoe reshenie.Koga e ljubovta vo prashanje jas bi se borel do kraj.Za ljubovta sve.Napravi go prviot cekor,opustigo malku i ke vidish sve ke bide kako sto treba.:)

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Имам ваков проблем: Mи се допаѓа еден дечко, веќе извесно време се знаеме, вежбаме заедно. Пробав се што женско може да направи. Од комплименти, до покана за кафе, смешкање, пуштање водички и сл. Мислам дек можам да проценам дека му се допаѓам, но за поканата на кафе ме одби. Дури и се сретнавме во град, тогаш дури имаше и флертување! Ма како флертување скоро да не се случи нешто. Мислам дека или го уплашив некако или е бавен. Ми рекоа дека не го памтат со девојка да е виден скоро никогаш,а сега сигурно нема (не е педер сигурно:)). Мислам дека нема многу искуство со девојки, успешен е во секое поле ама тука како малку да е ...незнаен .Ве молам, совет.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
EarthSea напиша:
Имам ваков проблем: Mи се допаѓа еден дечко, веќе извесно време се знаеме, вежбаме заедно. Пробав се што женско може да направи. Од комплименти, до покана за кафе, смешкање, пуштање водички и сл. Мислам дек можам да проценам дека му се допаѓам, но за поканата на кафе ме одби. Дури и се сретнавме во град, тогаш дури имаше и флертување! Ма како флертување скоро да не се случи нешто. Мислам дека или го уплашив некако или е бавен. Ми рекоа дека не го памтат со девојка да е виден скоро никогаш,а сега сигурно нема (не е педер сигурно:)). Мислам дека нема многу искуство со девојки, успешен е во секое поле ама тука како малку да е ...незнаен .Ве молам, совет.
Сигурно дека не е педер? :pos: :pos: заеби другарките шо ти рекле :)

инаку, можеби детето е малце позатворено...зближете се како пријатели, па после види како ќе се одвива работата. има дечки шо не скокат у врска туку така. туку им треба време да го пробијат мразот. само полека :)

друга варијанта е можеби, едноставно, детето не те свиѓа, да бидеме искрени, ама како шо реков погоре, можда му е срам или непријатно да ти каже.

и мојата најомилена варијанта. пробај да се сретнете заедно на некоја журка (по можност домашна) каде што има МНОГУ пиење. Начукај го со алкохол, па види шо ќе се деси. Мада методов можда и не е многу...ортодоксен :P

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Фала за советот, ќе пробам да го начукам:cug::aplauz:, само не сум сигурна дека ќе имам прилика. Инаку гарант ќе издржам повеќе од него :)А инаку според начинот на кој ме гледа (поглед), третира мислам дека не се работи дека не му се свиѓам. Се изначекав..И еднаш си заборавив нешто кај него во кола,накај дома, али ова беше ненамерно :tapp:, па му најдов број да си го земам.. и така он насмеан, среќен што ме гледа ни да ме покани на кафе, ни ништо..:tapp:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
EarthSea напиша:
Фала за советот, ќе пробам да го начукам:cug::aplauz:, само не сум сигурна дека ќе имам прилика. Инаку гарант ќе издржам повеќе од него :)А инаку според начинот на кој ме гледа (поглед), третира мислам дека не се работи дека не му се свиѓам. Се изначекав..И еднаш си заборавив нешто кај него во кола,накај дома, али ова беше ненамерно :tapp:, па му најдов број да си го земам.. и така он насмеан, среќен што ме гледа ни да ме покани на кафе, ни ништо..:tapp:

Можда бил зафатен, dont jump to conclusions too quickly. би рекол да му кажеш у фаца, онака, дирек, ама очигледно дека детево е повлечено и троа срамежливо. има милион фактори што се у игра.

да сум на твое место, би играл вака...би рекол на другарки да организираат средба или искачање каде и он би бил во друштво, така да ќе зборите, ако не директно, барем ќе видите кој каква особа е. ама првин би прашал за што се интересира детево а што не, за да знам да почнам муабет каде што знам дека ќе му го придобијам интересот, па и тој би се приклучил во муабетот.

that, or the booze. :) your choice :)

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Just give him some time, nekad vredi da se priceka malce bidejki ima mnogu luge na koi im treba poveke vreme da se opustat i zblizat so nekogo:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
EarthSea напиша:
Едно прашање, колку години е дечкото, имаш информација дали има искуство со девојки?

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Едно, немал многу искуство веројатно, друго, ти си секси вештерка која го извадила од памет-не може да си поверува дека го симпатишаш:)

Сума сумарум, начукувањево најсупер варијанта ми се гледа. Ама тоа да го начекаш во град некаде, оти вака изгледа тежок му се гледа процесот на договарање претходно и планско излегување, пишман-аџија некој.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
EarthSea напиша:
A neso malce popametno.. Da ne bide deka se muval so tebe samo zs bil tapa pijan.. Da se nacukas ti.. Da go zalapas.. Ako ispadne neso super.. Ako ne ke se prajs deka si bila pijana i deka ne se sekavas i KRAJ :pos2:

EarthSea

Sexy Witch
Член од
28 јануари 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Дечкото има 22 години. И така ми изгледа дека нема баш искуство. Фала за советите, тоа е интересен совет јас да се начукам.. Има проблем ....јас можам да бидам "трезна ко Исус" и ко ке се начукам. Не ми се менува перцепцијата на стварите, можда малку поолабавена, али иста сум. Имам трема како и да е.. дали дека ми се свиѓа.. А друго инат ме фаќа, па да му е**м, машко ли е, што ли е, се сервирано?! Ако не се помачи и он малку не знам дали ќе знае после да го цени тоа..Може и да пробам:icon_roll..:pos:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
EarthSea напиша:
Дечкото има 22 години. И така ми изгледа дека нема баш искуство. Фала за советите, тоа е интересен совет јас да се начукам.. Има проблем ....јас можам да бидам "трезна ко Исус" и ко ке се начукам. Не ми се менува перцепцијата на стварите, можда малку поолабавена, али иста сум. Имам трема како и да е.. дали дека ми се свиѓа.. А друго инат ме фаќа, па да му е**м, машко ли е, што ли е, се сервирано?! Ако не се помачи и он малку не знам дали ќе знае после да го цени тоа..Може и да пробам:icon_roll..:pos:
Ухухуу бааѓи старичко детево било. Како и да е, знаеш мажите не сакаат жените премногу да се нападни и да ги бркаат. Сакаат ама со усул така да може и го имаш исплашено и затоа бега.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Metamorphosis, зошто се откажа од мене? Не ваљда дека немаш друг совет?:uvo:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
EarthSea напиша:
Pa glumi deka si pijana.. Napij se malku.. I posle glumi ludilo.. Mn znae on deka si "trezna ko Isus" koa ke se nacukas.. Forata e ako te odbie da misli deka radi toa so si bila pijana si go zalapala.. A ako ne te odbie.. So sreka neka vi e.. Posle ke castis kafe :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom