delfybuba
Schatje
- Член од
- 22 октомври 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 93
Никој не се прави паметен.Па не очекуваме од машко да ја разбере сериозноста на ситуацијата.Машкото може да си ги собере парталите и да си продолжи а женското мора да си го носи и да си ја чука главата.Секогаш поголеми се последиците за женскоит пол во вакви ситуации.Прво за да се зачне тоа требаат двајца а после девојката е крива затоа што се грижи.....
Па стајте се малце во нејзина кожа.
И доста со правење паметни.Се е смешно додека не ни се случува нас.Доколку не прашувате за совет или не давате совет подобро и не пишувајте.
Тие се прават прости.
Како ке забремениш ако нема свршување внатре????
Инаку информација за сите што имале прв пат однос
може да ви касни 2-3недели и тоа е вообичаено за повекето девојки.
И памет у глава што правите наредниот пат:smir:
Прва грешка-тие се најплодни денови баш кога ке треба да и дојди не се прават такви работи.значи вака.. да бидиме искрени.. имав сексуален однос кој и беше прв пат на мојата девојка пред 4 дена и на женсками требаше да и дојди тие денови значи неплодни денови се... и прво бевме со кондом првот пат... потоа јас го фрлив и се избрисав.. потоа пробавме пак и на кај средината пробавме малце без кондом... само неколку пати... и потоа го ставив пак кондомот и завршивме со кондом 2та пати значи не сум сврил....но сеа и касни 5 дена значи уште кога го правевме тоа требаше да и дојди.. девојчето има нередовен циклус... и дали е можно да е бремена многу се плашам.... и таја е многу уплашена.. дали можете да ми кажете шансите и све... фала мн
Не е бремена,не се секирај:smir: