- Член од
- 23 јануари 2008
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 0
Lele srcki hellpppppp! Ne mozam da se zaljubam be lugeee
Aj pomagajte,zs znajte kako e BEZ LJUBOV SE MI E PRAZNO NEKAKO:jaj:

16 години имаш златна, уживај, дружи се, забавувај се, а љубовта ќе дојде сама по себе.Lele srcki hellpppppp! Ne mozam da se zaljubam be lugeeeAj pomagajte,zs znajte kako e BEZ LJUBOV SE MI E PRAZNO NEKAKO:jaj:
Lele srcki hellpppppp! Ne mozam da se zaljubam be lugeeeAj pomagajte,zs znajte kako e BEZ LJUBOV SE MI E PRAZNO NEKAKO:jaj:
Срценце не се брзај.Има време за се во животот.Знам дека ти е празно ама пробај да се фокусираш на другите весели работи од животот и уживај,а љубовта сама по себе ќе си дојде кога најмалку ја очекуваш:helou:Lele srcki hellpppppp! Ne mozam da se zaljubam be lugeeeAj pomagajte,zs znajte kako e BEZ LJUBOV SE MI E PRAZNO NEKAKO:jaj:
Не можеш да се заљубиш или не можеш да си фатиш дечко? Ако е второто, онда се` у свое време, ќе видиш дека ќе ти излезе некој ко гром од ведро небо, па дури може и ќе го бараш ова "слободно" време:nesum: . И јас сум слободна и да, и јас понекогаш се чувствувам осамено и се`, ама понекад е фино само да си искачаш, да флертуваш, да се муваш, значи не е се`, не мора да се бара смислата во љубовта и врските.Lele srcki hellpppppp! Ne mozam da se zaljubam be lugeeeAj pomagajte,zs znajte kako e BEZ LJUBOV SE MI E PRAZNO NEKAKO:jaj:
Разговарај со негоЛуге многу сум вљубена во едно дете, но најлошо е што тој знае, ми кажаа другарите од неговот друштво дека и тој ме сака пред него, тој само траеше јас реков ок мило ми е.Не знам дали ме сака или само сум и предмет на зезанција на него и неговите другари, јас го сакам повеќе од се, но не можам вака повеќе, се повеќе ме повредува.што да правам, не можам да го заборавам и по се јас го сакам, се би дала за него, направив веќе милиони глупости, но не се каам за ништо, едноставно би се убила да не ми е другар, тој нема девојка, а јас сакам да сум со него, што да направам
WTF???Луге многу сум вљубена во едно дете, но најлошо е што тој знае![]()
Луге многу сум вљубена во едно дете, но најлошо е што тој знае, ми кажаа другарите од неговот друштво дека и тој ме сака пред него, тој само траеше јас реков ок мило ми е.Не знам дали ме сака или само сум и предмет на зезанција на него и неговите другари, јас го сакам повеќе од се, но не можам вака повеќе, се повеќе ме повредува.што да правам, не можам да го заборавам и по се јас го сакам, се би дала за него, направив веќе милиони глупости, но не се каам за ништо, едноставно би се убила да не ми е другар, тој нема девојка, а јас сакам да сум со него, што да направам