дечки ај вака да видам ваше мислење...имав долга врска скоро 8 години и прекина значи на ептен пријателски начин и нормално почнавме двата да си тераме друг живот,после одредено време значи не одма запознав девојче ептен ми се бендиса и почнавме да се гледаме често иако не бев за врска некако се приврзав и онака си го засакав...и таја цело време ми вели како мн ме сака,неможи без мене бла бла итн.арно ама уште од почетокот му сметаше минатото мое иако го знаеше и свесно влезе во врска со мене му сметаше шо јас сум зборал со бившата па му објаснував дека нема врска крај е меѓу нас ама џабе дури почнав и да ја избегнувам оваја.и некако одредено време прекина се се додека бившата ми пиша на фејсбук порака во инбокс и јас да се напрам поштен му кажав и од тогаш ете 4 месеци непрекинато секојдневно за то се збора,секојдневно кавги,нервози и стално кога и да се поткскараме јас сум тој шо пробва да среди,и мислам дека го користи тој момент и ептен си зема сила во последно и секојдневно сега ме обвинува за се шо се дешава,секој проблем јас сум бил крив итн. а стварно нејкам да прекиниме ама едноставно неможам поќе да објснувам како дека неможам да го сменам минатото...некој совет да дај шо да прам?[DOUBLEPOST=1466837732][/DOUBLEPOST]дечки ај вака да видам ваше мислење...имав долга врска скоро 8 години и прекина значи на ептен пријателски начин и нормално почнавме двата да си тераме друг живот,после одредено време значи не одма запознав девојче ептен ми се бендиса и почнавме да се гледаме често иако не бев за врска некако се приврзав и онака си го засакав...и таја цело време ми вели како мн ме сака,неможи без мене бла бла итн.арно ама уште од почетокот му сметаше минатото мое иако го знаеше и свесно влезе во врска со мене му сметаше шо јас сум зборал со бившата па му објаснував дека нема врска крај е меѓу нас ама џабе дури почнав и да ја избегнувам оваја.и некако одредено време прекина се се додека бившата ми пиша на фејсбук порака во инбокс и јас да се напрам поштен му кажав и од тогаш ете 4 месеци непрекинато секојдневно за то се збора,секојдневно кавги,нервози и стално кога и да се поткскараме јас сум тој шо пробва да среди,и мислам дека го користи тој момент и ептен си зема сила во последно и секојдневно сега ме обвинува за се шо се дешава,секој проблем јас сум бил крив итн. а стварно нејкам да прекиниме ама едноставно неможам поќе да објснувам како дека неможам да го сменам минатото...некој совет да дај шо да прам?