- Член од
- 12 ноември 2012
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 47
па не кај него ,но моѓш слободно појди дома можи нешто друго ќе бидиКај жена му ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
па не кај него ,но моѓш слободно појди дома можи нешто друго ќе бидиКај жена му ?
Што мајка ја барам кај него? Ти треба да одиш тебе те барапа не кај него ,но моѓш слободно појди дома можи нешто друго ќе биди
нема да ми верува и нема да сака да појди ќе си речи дека го правам за и вратам[DOUBLEPOST=1441749320][/DOUBLEPOST]договори се со жената му, па закажи му состанок да се видете но таа нека појде место тебе.
јас не сакам да одам кај него,туку ти очигледноШто мајка ја барам кај него? Ти треба да одиш тебе те бара
Очигледно ти, тие фрази бившиот ми се омажи и ми додева а ја не сакам, и као демек тебе не ти мрда газот и не сакаш да се видиш нелинема да ми верува и нема да сака да појди ќе си речи дека го правам за и вратам[DOUBLEPOST=1441749320][/DOUBLEPOST]
јас не сакам да одам кај него,туку ти очигледно
ако ми мрдаше газот немаше да пишам тука,туку ќе отидев да се видам со негоОчигледно ти, тие фрази бившиот ми се омажи и ми додева а ја не сакам, и као демек тебе не ти мрда газот и не сакаш да се видиш нели
E светица сиако ми мрдаше газот немаше да пишам тука,туку ќе отидев да се видам со него
ај пак не курва сумE светица си
Па што има веза ако си пишала тука, коа божем ти не сакаш да се видиш ајде признај си не се стегајако ми мрдаше газот немаше да пишам тука,туку ќе отидев да се видам со него
покажи и ги пораките (ако ги избриша, сочувај ги следните)нема да ми верува и нема да сака да појди ќе си речи дека го
прашав за совет,а ме направивте не знам штоПа што има веза ако си пишала тука, коа божем ти не сакаш да се видиш ајде признај си не се стегај
Не, курва ќе беше ако заминеше со него, чим си пишала овде светица си.ај пак не курва сум
проблемот е што од лажни профили ми пиши и од броеви што еднаш ги користипокажи и ги пораките (ако ги избриша, сочувај ги следните)
Не те направивме ништо скраја да е, ти дадоа 3-4 совети па искористи некој или па игнорирај го некое време ке види дека не го рецкаш и ке се откажепрашав за совет,а ме направивте не знам што
типот не престанува,јас не му ни враќам а нонстоп ми пишеНе те направивме ништо скраја да е, ти дадоа 3-4 совети па искористи некој или па игнорирај го некое време ке види дека не го рецкаш и ке се откаже
7 октомври 2012 - 16:57проблемот е што од лажни профили ми пиши и од броеви што еднаш ги користи