D
devojcence
Гостин
kako da si fatam decko? se nesto polovicno zainteresirani ili zafateni. sovet?
Ke izlezis, ke mu se tupnish na nekoj na masa i gotovokako da si fatam decko? se nesto polovicno zainteresirani ili zafateni. sovet?
Озбилна си со прашањево или толку си очајна?kako da si fatam decko? se nesto polovicno zainteresirani ili zafateni. sovet?
Извини искрено ама незнам каде се јас трескам, дај кажи поопширно дека сум згрешил, нели е ова реалност, па денес не се живее од искрена љубов па тука си само закукала дека неможеш да си најдеш дечко, барем лесно е на фб, пишаш на машко слободно и после неколку дена може да се каже дека е твој, само ако убаво го затрескаш. Лајк, коментар, доволно. Кај гледаш нешто лошо напишано, па без фејсбук луѓето сигурно повеќе култура ќе имаа надвор подобро да имаат понашање неголи сега. Ако не е така или ако се трескам, слободно искажи си го своето мислење, сакаш совет, кукаш дека немаш дечко. Ако денес беше се мед и млеко, немаше овде да бараш совети со една реченица, како да си фанам дечко, помагајте итно е. Бутни на фб една убава слика, немај гајле, сите машки се твои, на тебе ти преостанува да бираш.martin ne traskaj. izvini vaka izgleda me pogodi tekstot pa radi toa ti vrakjam.
Уживај со погрешните додека да го најдеш вистинскиотse sosema razlicni od zivo. sakas pak da se razocaram??[DOUBLEPOST=1393796156][/DOUBLEPOST]potocno ako stignes do zivo.
kako da si fatam decko? se nesto polovicno zainteresirani ili zafateni. sovet?
Za sto ti treba deckoto be?daj boze cul te gospod.
Ti ne bidi prost, na cas ti sedela u skut...selo! :-Dne bidi prosta.. me imaat padeno od cas deka devojkata koja trebalo da i bide sram mi sedela u skut.. -.-
Мајмун па ако е толку очајна, за нејзе првиот што би и обрнал внимание би бил ОК.Прегледај го приврзокот 85736 Прегледај го приврзокот 85737
избери еден од овие два начини
се надевам дека не тролаш како прво.
иначе мала шала, ми изгледаш доста очајно, совет пробај да не пишуваш на сите во пораки и да не се пушташ на кој ќе стигнеш од форумов, излези малку прошетај и НЕ по секоја цена да се зацапаш со првиот што ќе ти обрни малку внимание туку во првиот кој сметаш дека е ОК.
Јбг комар нека игра ко така, од нас толку, неможе да и го направиме другите изборотМајмун па ако е толку очајна, за нејзе првиот што би и обрнал внимание би бил ОК.