RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Каков секс бе, не сме ни блиску до тоа. У поглед на што све може да се случи у иднина, ние може да се каже дека сме тек на почеток...Сексот каков ви е?
Подобрете го сексот (читај: зачестете го - 18 години имате, треба од соба да не излегувате) и би требало работите да се средат.
Значи, за викенд, затворање во соба и секс до бесвест.
Ако и тоа не ѝ се допаѓа, поздрав.
Со лесно.
--- надополнето: 13 март 2013 во 19:27 ---
Абе тоа е работата. Со него не и било убаво па му прекинала. Ја сум скроз различен од него и правам сосема различни ствари, али кај мене е бетер... не знам стварно... освен ако само така кажува дека не и се свиѓало што се гледале еднаш месечно, а уствари баш тоа највише ја пали, само тоа би било одговор зашто сака да ме споредува со бившиот и ко што викаш да бара ист како него...Те споредува со некој... најверојатно со бившиот и ги бара неговите карактеристики во тебе... а ти ги немаш (нормално не сме сите исти). Најверојтно тој и одговарал во целост карактерно, особини.... кај тебе не го наоѓа сето тоа и се труди да си најде ,,копија'' на она што поминало.... Залудно се трудиш во таква врска, и понатаму ќе зависиш од неа ( нејзиниот избор ), а кога и да е ќе те откачи, вака најубаво на време, ќе ти биде тешко ама подобро да живееш во реалност отколку во лаги и измислени приказни. Така да , ЗАЛУДНО се трудиш нема ништо да смениш....
А крај краева може и не е главен проблем бившиот... стварно не знам веќе што да мислам...