Rinaa, мила ... Во твоите постови е опишано типично однесување и размислување на денешна модерна девојка (македонка). И тоа што го читам е навистина жално и патетично. Општо прифатено е (дури и овде на форумот) дека ние жените „паѓаме“ на лоши момци. Еве и Стеф вели „таков ти е периодот“. Епа кога после ќе ни напишат дека попрво би излегле со „селјак“ кој се дере, пие и нема граници, се лутиме. Исто така, типот бара само едно од тебе - пичка. Ти сакаш да се ебеш ама никој да не те дознае. Нешто во стил, да јас сум `роспија, но ќе се срамам ако некој тоа ми го плесне во фаца. Типот не е материјал за врска, не е материјал ни пријател да ти биде. Незнам како девојките успеваат да се вљубат во таков човек, кој отворено покажува дека жените му се само предмет за негово сексуално задоволство, не ги почитува и мислам дека никогаш нема да ги почитува. Ти си се довела во ситуација, тој да те контролира, да ти кажува што да правиш иако не сакаш (случајот со колата) т.е. не те почитува и не ги почитува твоите одлуки и врв на се, да те лаже дека ќе замине само за да те легне/бакне/стисне/драпа.
Нема љутиш мила, ти си веќе „овца“ во неговите очи, а тој е „зоофилот“ кој ќе те стриже.
Запрашај се само едно, во ситуацијата наместо тој да се лапа со рандом девојчето, тебе да ти дошол некој и да те залапал пред него. Што ќе се случило тогаш? Сигурно шамар ќе си попапала. И знаеш што, ќе го заслужиш, зошто си се довела во таква ситуација тој да контролира што се случува меѓу вас.
Ајде сега размисли со ладна глава, ако ти е само за секс, оди и опни се со него, ама после не се лути кога друштвото ќе те озборува дека си `роспија и дека ние жените без +5 пениси во животот неможеме да умреме.
Ако ти е за озбилна врска, на погрешно место бараш, најди си некој добар човек, кој ќе те цени, кој нема да се качува во кола да те вози и само со едно испиено пиво, зошто твојот живот ќе му биде помил од неговиот, кој нема да те лаже, ќе биде искрен и ќе знаеш дека ќе имаш иднина со него.