Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
НЕМОГУЧЕ... Стеф ти ли бе? Па све што читам од тебе е здрав живот вежбање и исхрана :P
Еднаш се живее не 10 пати мора да пробаш се и сешто од дрога сум пробал марихуана.Ништо посебно ти дава чувство на еуфорија и среќа во моментот,после тоа боли глава...

F

FARANG

Гостин
Ма малиот е ОК, само не е за неа. Rinaa лични на кротко девојче и се секира премногу што други наоклу мислат. Пума би го решила малиот у 2 потега хахаха

S

Stef Bachatero

Гостин
Онтопик:

Батали го дечково ја претерал. Не бидува од него човек.

Офф:
Го чекам Тапетарот Петар како редовен корисник на советите да ми даде одговор на прашањето. ;)
Ти дур чекаш одговори јас дејствувам.Не можам да ти кажам перфектно што бараш,но јас знам што барам.Барам квалитена,убава девојка што може да се врзам на сите нивоа.Ако сакаш за една вечер има милион стратегии и сите книги ти се напишани за тоа.Bang her the first night.Некој успеваат некој не.Јас секој ден запознавам нова девојка и секоја што ме интересира и земам број.Таа што ми се јавува и има интерес од мене ќе се јави и ќе прави се за мене.Но за да стигнеш до тоа ниво да те брка треба да има причина.Не може некоја да те брка од првиот состанок така лесно,а верувај дека девојка сака предизвици големи.Гледа со кој се дружиш,гледа како се држиш,дали имаш самодоверба,амбиции и итн.
Сите гледате кој совет е најдобар,а тоа нема дур ти не го практикуваш.Во денот добивам 10 корпи и една од нив успешна е секогаш.Така е секаде и таква ми е математиката.Наместо да седам и да тролам на кајгана идам вечер и гледам што е можно повеќе да запознаам.
Наместо да ме слушаш и да читаш иди надвор и види што најдобро за тебе функционира.За мене ова функционира запознавање и дружење дур не сум сигурен дека таа е за мене и јас одлучувам дали таа ќе ми бие девојка или пријателка.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Абе остајте ме вие мене. Јас сакам да ме нервира, ама да ми се лиже со друга пред мене, веројатно на погреб ќе треба да му одиме после :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Го чекам Тапетарот Петар како редовен корисник на советите да ми даде одговор на прашањето. ;)
Те охрабрувам да продолжиш да чекаш. Чекањето бара трпение, а трпението пак е интегрална компонента во јакнењето на карактерот. Како редовен корисник на советите ти советувам да продоложиш трпеливо да чекаш. Кога ќе дојде вистинскиот момент се' ќе ти стане јасно. А ако ти се брза, обрати му се на Стеф.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Во денот добивам 10 корпи и една од нив успешна е секогаш.Така е секаде и таква ми е математиката..........За мене ова функционира запознавање и дружење дур не сум сигурен дека таа е за мене и јас одлучувам дали таа ќе ми бие девојка или пријателка.

Сигурен ли си дека ти одлучуваш?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Rinaa, мила ... Во твоите постови е опишано типично однесување и размислување на денешна модерна девојка (македонка). И тоа што го читам е навистина жално и патетично. Општо прифатено е (дури и овде на форумот) дека ние жените „паѓаме“ на лоши момци. Еве и Стеф вели „таков ти е периодот“. Епа кога после ќе ни напишат дека попрво би излегле со „селјак“ кој се дере, пие и нема граници, се лутиме. Исто така, типот бара само едно од тебе - пичка. Ти сакаш да се ебеш ама никој да не те дознае. Нешто во стил, да јас сум `роспија, но ќе се срамам ако некој тоа ми го плесне во фаца. Типот не е материјал за врска, не е материјал ни пријател да ти биде. Незнам како девојките успеваат да се вљубат во таков човек, кој отворено покажува дека жените му се само предмет за негово сексуално задоволство, не ги почитува и мислам дека никогаш нема да ги почитува. Ти си се довела во ситуација, тој да те контролира, да ти кажува што да правиш иако не сакаш (случајот со колата) т.е. не те почитува и не ги почитува твоите одлуки и врв на се, да те лаже дека ќе замине само за да те легне/бакне/стисне/драпа.
Нема љутиш мила, ти си веќе „овца“ во неговите очи, а тој е „зоофилот“ кој ќе те стриже.
Запрашај се само едно, во ситуацијата наместо тој да се лапа со рандом девојчето, тебе да ти дошол некој и да те залапал пред него. Што ќе се случило тогаш? Сигурно шамар ќе си попапала. И знаеш што, ќе го заслужиш, зошто си се довела во таква ситуација тој да контролира што се случува меѓу вас.
Ајде сега размисли со ладна глава, ако ти е само за секс, оди и опни се со него, ама после не се лути кога друштвото ќе те озборува дека си `роспија и дека ние жените без +5 пениси во животот неможеме да умреме.
Ако ти е за озбилна врска, на погрешно место бараш, најди си некој добар човек, кој ќе те цени, кој нема да се качува во кола да те вози и само со едно испиено пиво, зошто твојот живот ќе му биде помил од неговиот, кој нема да те лаже, ќе биде искрен и ќе знаеш дека ќе имаш иднина со него.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ти сакаш да се ебеш ама никој да не те дознае.
е да си жива и здрава за ова што го кажа... тоа е случајот со 90 % од девојчињата... :)
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 12:43 ---
Сигурен ли си дека ти одлучуваш?
Tоа све зависи кој како се постапил на почеток па за да може да одлучи што ќе биде...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако ти е за озбилна врска, на погрешно место бараш, најди си некој добар човек, кој ќе те цени, кој нема да се качува во кола да те вози и само со едно испиено пиво, зошто твојот живот ќе му биде помил од неговиот, кој нема да те лаже, ќе биде искрен и ќе знаеш дека ќе имаш иднина со него.
Постот ти е генерално одличен ама ова погорново е толку невозбудливо во женски очи, добар човек што ќе ја цени, ќе биде искрен, ќе ја сака повеќе од себе, не само што е брз пат кон раскин туку и пет дена дали ќе издржи со таков, да бидеме реални :D.

А и ако се падне некоја префригана брзо ќе го вртка околу малото прсте :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Постот ти е генерално одличен ама ова погорново е толку невозбудливо во женски очи, добар човек што ќе ја цени, ќе биде искрен, ќе ја сака повеќе од себе, не само што е брз пат кон раскин туку и пет дена дали ќе издржи со таков, да бидеме реални :D.

А и ако се падне некоја префригана брзо ќе го вртка околу малото прсте :D
Добро а како ние жените да бараме озбилна врска од маж кој сеуште си ги нема средено приоритетите во животот. Кој се уште незнае да цени, не мора жена, да цени друго живо битие на земјата. Основата за секоја добра врска е партнерот пред се да ти биде најдобар другар па после сексуален партнер. Доколку е обратното, пиши пропало... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom