Како да го заведам ?
Има еден дечко тука ептен е згоден и сладок е, ама многу е ладен. Моментално не сум во мојот град и тука не познавам многу луѓе затоа и него не го знам. Го имам видено неколку пати и тоа во истото време и на истото место. Чудно зар не ?
Прво го видов пред неколку недели и го гледав еднаш неделно можеби, а последниве три дена секој ден. Јако зар не ?
Прво се пупулеше како да гледа во чудак ама завчера и вчера се подобрил нешто па се насмевна трупот. Ама убава насмевка има тука нема збор. Е сега денес се испонаша ко некое говедо, ми ја сврти главата. Ама па другарка ми го видела како од далеку се врти по мене, а јас со грбот свртена убо му се напраи. Е сега му го научив терминот каде и во кое време може да биде виден, ваљда од работа си доаѓа тоа време зш е целиот со вар. Утре ќе му се покажам ама ладно и јас.
Е сега сакам дечково да дојт и да се запознит со мене, ама како да го натерам ? Јас прва нејќам да му одам. Секој ден глупо ми е да се гледаме и да се смешкаме само ццц
Многу е убав имат многу убај очи, косата му е сета во плетенки ко Боб Марли и супер насмевка. А пак како му стои облеката работничка сета валкана уф мераци.
Како да го заведам ?
Совет ?