Љубовни, еротски и порно колумни

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Прекрасен летен ден!!!

Беше пеколен летен ден. Јас како и обично дремев на компјутерот во мојата соба. Ми стана многу жешко и станав да го отворам прозорецот. Отварајќи го прозорецот случајно погледнав отспротива и ја забележав мојата комшивка како се преоблекува покрај прозорецот. Никогаш не сум помислил дека под нејзината облека се крие такво прекрасно тело. Останав да зјапам така и да уживам,но во еден момент таа го впери нејзиниот поглед кон мене и се насмевна. Јас бев целиот збунет и не знаев што да направам.Во следниот миг забележав дека веќе не е покрај нејзиниот прозорец. За неколку секунди ми заѕвони телефонот!!!Одма знаев кој е. Ја кренав слушалката и го слушнав нејзиниот прекрасен глас! Ме праша како сум!? Јас пак занемев,не можев да изустам ниту една буква!Таа го забележа тоа и само ме извести дека е сама цел ден дома и дека ме чека на гости!!!Заврши разговорот. Јас полека се соземав и не знаев дали да отидам. По долго размислување решив да одам! Отидов пред нејзината куќа и заѕвонив на вратата! Од внатре го слушнав нејзиниот прекрасен глас како ми вели да влезам! Ја отворив вратата и влегов! Не знаев дали е сон или јаве! Таа лежеше на нејзиниот кауч, а на неа беше само една црна-проѕирна чипкана наметка под која ѕиркаа нејзините прекрасни црни танга гаќички! На масата имаше две чаши наполнети со шампањ! Седнав јас до неа и таа ги зема чашите и наздрави за нашата дружба! Стана и пушти убава тивка музика! Почна да игра многу провокативно и тоа многу ме запали. Таа го забележа тоа и продолжи со поголем интензитет. Полека дојде до мене и ми седна во скутот! Почна да ме бакнува по вратот. Потоа полека ми ја раскопчуваше кошулата и нејзиниот јазик се спушти надолу по моето тело! Таа забележа дека јас сум целиот избезумен и ми ги откопча и панталоните и почна да си игра со мојот пенис. Тогаш ми приушти еден прекрасен орален секс,а јас бев во екстаза. Откако се соземав малку ја земав во прегратки и ја однесов во спалната. Ја легнав на креветот и сакав да и пружам исто задоволство. Полека и ги соблеков гаќичките и почнав со јазикот да и го милувам клиторисот. Таа почна да испушта пријатни звуци на задоволство. Го забрзав темпото и приметив дека и таа почнува да избезумува. Така запалени и двајцата продолживме да водиме љубов. Јас го диктирав темпото и на моменти го забрзував,а на моменти го забавував до максимум. Видов дека тоа ја излудува! Менувавме неколку пози и се тркалавме низ свилената постела во нејзината спална соба. Тогаш дојде кулминацијата... задоволството беше најголемо бидејќи двајцата свршивме во исто време!!!Тоа беше незаборавен момент кој ќе го паметам целиот мој живот! Тој прекрасен летен ден за жал никогаш повеќе не се повтори!!!
 
Член од
9 мај 2006
Мислења
18
Поени од реакции
2
Беше еден жежок летен ден јас седев дома покрај компјутерот и чепкав по страните на интернет. Се уморив и слегов долу во дворот и велгов во базенот да се изладам малку. Не поминаа ни 15 мин ми заѕвони мобилниот и кога се јавив го слушнав прекрасниот глас на мојата преубава сосетка и ме праша дали можи да дојди кај мене во базенот и јас нормално и реков ок дојди. За 10 мин дојде, беше облечена во бањарка и веднаш ја соблече и влезе во вода. Почна да ми се приближува и страсно ме залапа и со нејзината рака ми велзе ви купаќите и ми рече сакаш да одиме кај тебе во соба?, а јас си велам овде ќе падни нешто и и велам ок како сакаш. Уште кога се качувавне по скали почна да ме бакнува по целото тело како да не можеше да дочека за да ја ебам. Влеговне во мојата соба и легна на креветот потоа јас пуштив тивка музика и и пријдов крај незе и ги соблеков горните купаќи а долните со заби и ги соблеков потоа и ја раширив нејзината убава и слатка пичка и почнав да и дувам во неа а тоа ја полудуваше и поцна да стенка потоа таа почна да ми го лижи курот такво лапање досега не сум видел како да сакаше да го изеди потоа ја кренав враце и ја потприв на ѕидот и и го ставив во пичката и таа почна да вреска како никогаш досега да не се ебела. Сменивне уште некоја поза до крај и ми рече сакам да ми свршиш во пичка зошто имам ставено спирала не се плаши продолживне во истото темпо и јас ја послушав и и свршив во неа двајцата свршимне истовремено и бевне задоволни потоа направивне уште неколку тури и останавне да се лижиме до крајот на денот а кога си заминуваше ми рече дека ова што се случи нема да биди последен пат.



А ЗА ДРУГИТЕ ЌЕ ВИ РАСКАЖАМ ДРУГ ПАТ КОГА ЌЕ ИМАМ ВРЕМЕ ОК
ПОЗДРАВ.................................................................................
 

TiMoN

The Beast
Член од
1 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
1
.....

Interesna tema, so uste pointeresni postovi za citanje. :coffee:
Resiv da dadam i jas svoj pridones vo temava. Se nadevam ke bide interesna i citana sluckava sto ke ja napisam.


Sve se odvivase mnogu brzo. Zapocna pred nekade okolu eden mesec. Pocna kako eden obicen muabet na mirc. Se dopisuvavme veke nekade okolu dve nedeli koga mi najavi deka treba da dojde sluzbeno vo Skopje. Vednas kako tema na muabet se nametna nejzinoto ostanuvanje i moznosta za prespivanje. Dilemata bese dali da spie kaj rodninite ili pak voopsto da ne im se ni javi deka doaga. Po kratok dijalog zaklucivme deka nema potreba za razmisluvanje. Faktot sto ziveam sam bese dovolen za brzata odluka.
Site nasi prethodni muabeti tezneea kon edno interesno prijatelstvo.
Poleka poleka, dojde i denot koga se pojavi na mojata vrata. So uste poveke mil izgled i nasmevka, mnogu poprivlecna za razlika od toa sto go slusav na telefon, uspea uste od samiot start da predizvika razigranost vo moeto telo. Ednostavno ostanav bez komentar.
Kako dobar domakin koj precekuva nesekojdnevni gosti trebase da pokazam sto znam i umeam. Istiot den vo pretpladnevnite casovi go posetiv VERO, i spremiv nekolku iznenaduvanja. Mala i brza vecera sostavena od testenini i domasno spremen preliv. Bese iznenadena od moite kulinarski sposobnosti. Vecerata si odminuvase po veke prethodno isplaniraniot raspored, celosno vo obicen i normalen tek. Znaci ne postoea nekoj planovi, sveki, romantiki i sl. Edinstvenata rabota sto potsetuvase na takva vecera bese posluzenoto vino. Zavrsivme so jadenjeto, sto bese pricina da gi napustime nezgodnite stolcinja. Relaksirano se prefrlivme na garniturata. So malku vino, opusten muabet, prikladna muzika atmosverata stanuvase sve porelaksirana. Dijalogot pomegu nas se odvivase kako da se poznavame godini nanazad, kako da imame mnogu zaednicki momenti. Nemozev, a da ne primetam deka pored site cisto drugarski i prijatelski nameri se pojavuvase po nekoja iskra. Znam deka ne bese od vinoto, se setiv uste na prviot moment koga se pojavi na vratata, bese toa interesno vkrstuvanje na pogledi.
Predloziv da gledame nekoj film. Soglasnosta bese obostrana. Pred pocetokot na filmot se pogriziv za grickite koi veke bea prethodno spremeni. Pocnavme da gledame. Bese toa interesna romanticna komedija “50 first dates”, koja i na dvajcata ni se dopagjase. Vo meguvreme go posluziv i sladoledot koj bese spremen kako iznenaduvanje, znaejki prethodno za nea deka e golem ljubitel na sladoled. Gledavme i uzivavme vo prekrasniot vkus na vanilla pomesan so karamela. Se svrtiv, primetiv deka od nejzinata usta edna kapka od sladoledot se lizga nadolu po nejzinoto lice. Ja fativ so mojata lazicka i ja oblizav.
Se svrte nakaj mene, me pogledna i rece: -ne se pravi toa taka.
Ja zaprasav: -a kako.
So nejzinata lazicka na moeto lice ja iscenira istata situacija, no razlikata bese vo toa sto namesto da ja sobere kapkata sladoled so lazicka, toa go napravi nezno so nejziniot jazik. Pocnavme kako malecki decinja da se mackame i “zabrisuvame”. Situacijata prerasna vo edna igra. Igra vo koja glavni akteri bea sladoledot i nasite nezni potezi so jazicite. Igravme taka nekoi petnaesetina minuti. Nemozejki poveke da se vozdrzime, igrite so sladoledot se pretopia vo nezno baknuvanje. Toa bea najslatkite usni koi gi imav probano. Dali pricina za toa bese sladoledot ili pak nesto drugo neznam. Iskreno, ne mi ni bese bitno. Se baknuvavme i uzivavme vo momentite.
Posle nekolku minuti zastana i me zaprasa: -imas li topla voda, deneska jas patuvav i mislam deka dobro bi mi dosol eden topol tus.
Vednas i pokazav sto, kako i kade e vo mojata banja. Ostanav da gledam televizija dodeka cekav da zavrsi so tusiranjeto. Posle petnaesetina minuti se pojavi vo sobata veke oblecena vo pizami i spremna za spienje. Se namesti povtorno do mene, go pustivme filmot, se navrativme na propustenite sceni i prodolzivme so gledanje…..


end of part one
to be continued...
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Постојат денови кога нема секс. Денови кога едноставно неможеш да имаш секс, од повеке различни причини.
Денес е таков ден. Еден од оние кога нема секс заради месечниот циклус.
Желбата е голема, ама нема. Излезот е во една добра оралка. Да, оралка. Едно од најголемите сексуални задоволства кое може да се пружи во сексот.
А се започна спонтано. Седејки пред телевизорот. Немаше ништо посебно, седевме гушнати на каучот. Сами. Ништо не зборувавме. И одеднаш почнавме да се бакнуваме. Следат обострани нежни допири. Тоа се убавите моменти. Тоа е љубовта. Чувството на убавина и задоволство. Сексот е празнење, допирот е чувството на љубовта кое ја предизвикува хемијата меѓу двајцата партнери. Лежевме така и се милувавме. Облечени, како возбудени деца кои за првпат ја чувствуваат срамежливо љубовта. Како кога првпат две тела се допираат. Моменти кои остануваат засекогаш врежани во сеќавањето на една љубов. Продолживме така. Бев запален. Беше и таа.
И ја соблеков маицата. Си играв нежно со брадавиците, веке набрекнати од возбуда. Ги шмукав, ги лижев, ги месев... Таа го обожава тоа. Ме пали и мене...
И јас сум гол од половината нагоре. Ме легна на грб. Го извади мојот ланец, и со него поминуваше по моите гради, одеше надолу се до папокот. Интересно чувство. Ги буди сетилата и предизвикува уживање. Јас ја милував по вратот. Легна на мене. Се бакнувавме. Потоа, нежно и го грицкав увцето, и и го милував газето.
Го зема веке набрекнатиот и здрвен пенис во рацете. Почна да го дрка. Само тоа го чекав. Бев многу запален. Летав од задоволство. Го стави во устата. со нејзиниот јазик си играше со главичката. Тоа е големо задоволство. Го цицаше страсно и си играше со јајцата. Ммммм, колку е убаво. Легна на мене и го месеше меѓу цицињата. Задоволството е се поголемо. Пак го стави во устата и пак го пушеше. Колку ли само страсно го работеше тоа.
Веке бев пред свршување. Таа го осети тоа, го извади од устата, и го намести меѓу цицките и продолжи да го дрка. Обилно свршив. Ми беше многу убаво. И не само мене. Двајцата уживавме во играта на љубовта.
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.196
Поени од реакции
34.431
Струмикс, како твоите постови што ми будат желба за секс...
Верувам дека на многумина токму со напишаниве колумни си им го разубавел сексуалниот живот. Keep up the great work! :wink:
 
Член од
14 јуни 2006
Мислења
2
Поени од реакции
1
bese zesko leto.po ludata nok pominata vo najdobriot NIGHT CLUB u makedonija SELECT utre sabajle se razbudiv vo 12 casot si rekov da i se javam na zenskata da odi me na bazen.taa se soglasi i koga stignavme tamu samo se poglednavme i nasite pogledi bea dovolni za da odime vo mojot stan celi zagreani,vlazni.uste vo taxito pocnav da ja fakam za pickata a mi ja pikna rakata vo gakite i pocna da mi go drka.koga vlegovme vo vlezot pocnavme da se soblekuvame i da se "rabotime" i prodlozivme vo liftot.i ja soblekov suknickata i gakickite i pocnav poleka i nezno da ja lizam i zadovoluvam so taa tolku pocna da stenka i da stenka i da stenka i da vristi "ne zapiram dodeka ne svrsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam". se otvori vratata na liftot ,sreka sto nemase nikoj bidejki taa bese gola.otidovme vo spalnata i mojot kur bese tolku nadrven sto ne mozev da izdrzam i i' rekov odma da klekne i ubavo da go izlize.taa tolku ubavo go fati da go drka i pusi so mene epten me zapali i legnav na krevetot a taa se kaci vrz mene i pocna da skoka i skoka skoka sto pocnavme da se dereme se dodeka ne svrsime.toj den svrsivme uste 4 pati
P.S.site da si ja slegnete RAGGASEX od OTTOMIX
 

Heaven

Take me away
Член од
26 јуни 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Бевме сами....5 саатот сабајле...месечината полека почна да се крие...песокот го допираше секој наш дел од телото...почна нежно да ме гали и љуби...се повеќе и повеќе му се предавав а тој се повеќе и повеќе ме стискаше и посакуваше....
Го посакував...ме поскауваше и тој мене...
полека ми ги соблече фармерките и со заби ми ги соблече гакичките...двајцата целевме кон една работа...нежно почна да ме лиже и грицка...полудував...ммм сакав да сум негова...само негова...
Брановите полека удираа во обалата, и почна сонцето да огрева...почнав да му се предавам...целата...само негова да бидаммм...
почнам да го грицкам за брадавиците и вратот...он ме стимулираше а јас офкав од задоволство. Го палев, чуствував. Почна да станува се погруб и погруб, а раката му шеташе насекаде низ моето тело. Ми рече дека моите гради се прекрасни кога се набабрени и тврди. Почнав да се симнувам надоле по неговото тело додека го лижев. Стигнав до неговата машкост. Полека почнав да го лижам и грицкам. Полудуваше. Ме кубеше за косата и ме молеше да прекинам...Тоа ми даваше само мотив да одам понатаму...
Полека го галев за брадавиците и само чекав кога ќе почне играта...
Набрзо неговиот голем и тврд пенис почна да набрекнува се повеќе и повеќе.
Ми сврши во уста. Беше презадоволен. Бев и јас.
Потоа навлезе цел во мене. Аххх колку само го чуствувам. Врескав најсилно што можев. Секоја секунда мислев дека ќе свршам. Се повеќе и повеќе беше во мене. Ме носеше во лудило. Го кубев и врескав, но залудно. Конечно свршив. Сврши и он. Прекрасно беше. Ми сврши на градите....потоа се истуширавме заедно и заспавме...
Мммм ноќва ќе ја памтам засекогаш.
 
Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
По завршувањето на студиите (убав на мајка) логично беше да се побара работа. Во градот од кој доаѓам, поради тешката состојба во економија тешко беше да се најде работа. Решив да си ја пробам среќата во нашата мила и драга метропола. За релативно брзо време најдов работа. Остана уште да се снајдам со сместувањето, но поради близината на градот од кој доаѓав, имаше услови да се патува. Си реков дај да видам како ќе се снајдам со работата, да ливдам дали ме бива или мојава диплома е купена со јагне. За среќа се снајдов брзо, после месец два решив да барам некоја гарсоњера. Па така фино лепо во втроник си купив Дневник, огласникот во раце и барав огласи.Најодов една гарсоњера. Се јавив и од другата страна на линијата ми се јави машки глас. Прашав какви се условите, општо за станот.
-Сепак треба лично да се види, ми рече
-Кога, прашав
-Може после работно време, кажа
-Во 16:30 пред Рекорд, се договоривме.
Веќе беше 16:00, полека привршував со работата и се спремав да си одам. На аголот кај пиљарата, ме чекаше еден тип од 30 години, преку рака имаше преметнато мантил а во рака држеше црна ташна.
Се ракувавме, позравивме. Запознавме ко со носи редот.
-Колата ми е паркирана недалеку од тука, може да тргнеме натаму.
За 10 минути веќе се најдовме пред зграда, се качивме горе. Ме понуди со кафе, и учтиво прифатив.
Додека се вареше кафето, ја разгледував гарсоњерата, имаше еден лежај, мала преградена кујна и WC, таман како што ми треба си реков во сееб. Неговата фирура се појави од кујната, го донесе лкафето и седна до меен, нашите коленици се допираа. Ми се пристори ко да ми намигна со окото и ми упати еден мил поглед, ко да сакаше нешто да ми каже со погледот. Неговата рака се најде на мојата нога??? Не знаев како да рагирам, ме фати за врат со другата рака и почна нежно да ме гали, а раката напредуваше кон мојата машкост...Не знаев да се одговорам, а немав ни сила тоа да го направам. Мојот набрекнат кур веќе беше надвор, се наведна и го зема во уста. Главицата која беше црвена ко охридска цреша пулсираше, неговиот јазик даваше некој импулс, на кој ме доведуваше до лудило.
-Ајде да се дупиме, рече.
Ја зема својата ташна, извади едно пакло кондоми Sportex и став кондом на курот, ме бутна да легнам и почна да се наденува, наговото чмарче беше толку тесно. Дојдов по стан а имам секс со маж, си реков во сееб. Скокаше ко луд, мислам дека ми го откорна, бидејќи се стегаше. Мислев дека дупам девица.
Наеднаш стана и легна на грб.
-Ајде малку мисионерска поза, рече.
Ги стави неговите нозе на моите рамења, сега јас бев во ситуација да давам ритам и темпото, шлапкањето на мојте јајца беше толку милозвучно.
-Сакам да те осетам цел, сакам да те осетам цел. Стенкаше ко луд, бревтавме ко свињи, нашите тела почнаа да се лепат од нашата пот.
-Сега ке ти се натртам, да пробаме малку кучешки,
-Ајде, му реков.
Во него налегов целосно, мојте јајца беа печка за да го прими до корен, јајцата веќе пулсираа и испраќаа сигнал дека ќе свршам за брзо време.
-Ќе свршам му реков,
-Не, не, сакам да ми свршиш во уста.
Се отргна го извади во кондомот и го зема во уста. Млазот на бела и густа сперма веќе крена кон својата крајна цел. Беше толку силен, што малку се поздзасркна, но сепак успеа до последна капка да исцица, со раката се забриша. Имав двојно чуство, едно на вина- како ке погледна на девојтата во очи , другото чуство на задоволство, ко да бев го изел јаболкото од забранетата градина, бев во делириум и доведен во лудило. Наеднаш земав една цигара, запалив, до тогаш немав секс со машко и сето тоа беше непознато. Низ глава ми дојдоа миљон прашања. Дали сум скриен gay,bi,што ми се деси. Дали згрешив...
-За ова ко да не се десило ми рече, сакав да пробам како е со машко, продолжи после тапата тишина. Сметај дека не било ништо меѓу нас.
-Сега морам да одам, се надоврза, сопругата сигурно ќе ме чека за вечера.
Веќе беше касно, некаде 19-20h, превоз веќе немав за да се вратам до дома.
-Можеш да останеш тука, да пренокиш, не е проблем, ми рече.
Се јавив на девојками и на моите дома да им кажам дека поради премногу работа ќе останам да пренокам во Скопје, кај еден колега од работа.

Јас сеуште седам во истиот стан веќе 2 година, случкава била, ама ко да не била.Тој има сопруга, своја кариера. А јас со својата врска продолжив. Се разбира дека никој не дозна за тоа што се слуши тој ден. Сега сме во коректни односи. Се гледаме кога плаќам кирија. Нема веќе помегу нас "интимна размена на течности". Беше и помина.
 

Heaven

Take me away
Член од
26 јуни 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Неговиот поглед плени. Кога ќе ме погледне тонам во неговиот длабок поглед. Така беше и таа вечер. Стандардно, на кафе/пиво со друштво, муабет и фудбал. Си муабетев со пријателките, која каде на одмор, каде има попуст на гардероба и слично, се додека не осетив некое убаво галење под масата. Да, тоа беше он. Ме галеше на ногата, и ме предизвикуваше. Тоа ме палеше...го погледнав и посакав да имаме таков секс како никогаш до сега...но сепак, одлучив да се стрпам до дома, а дома да му наплатам за се:)
Заврши фудбалот, го испивме пивото и тргнавме накај дома. Во кола почнавме да се лижеме и допираме, и набрзо неговата рака ја осетив под сукњата. Ммммм почна со прстите да иде нагоре надоле, па почна да продира во мене се подлабоко и подлабоко. Умирав од желба за секс. Бев гладна за секс. Како никогаш до сега. Почнав да му го дркам курот грубо и брзо. Додека му го дркав не престанував да го лижам за вратот и да му дишам во увото. Го обожаваше ова, го палеше и го носеше во лудило. Почнавме да се потиме и да стенкаме толку гласно што не ни беше гајле дали има некој друг на паркингот. Не можевме веќе да издржиме со оваа предигра, затоа што очигледно толку беше од она ПРЕД, сега доаѓаше време за вистинска и дива ИГРА.
Од ташната извадив пакетче дурекс и му го ставив на веќе огромниот кур. Секогаш му го ставав со уста, тоа посебно не палеше. Ме зема во скут и ми го стави до крај. Уживаме и се лапавме страсно. Ме месеше за цицките и повторуваше како го носам во лудило.
Веќе бев пред свршување, а беше и он. Колата - како кола, не нудеше некој посебен конфор, но посебно беше секси кога ќе се замаглеа стаклата а нашите тела се триеа толку многу што не можевме да престанеме со сексот.
Откако убаво се исексавме и откако дојде моментот да сврши, се тргнав од него и ја отворив устата. Ми сврши обилно во уста, а јас се голтнав. Го лижев до последна капка, до последен здив.
Потоа се пољубивме и тргнавме накај дома. Дома следуваше прекрасен ладен туш, а потоа слатко заспивање....
 
Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
Дали признанието е грев!!!
Може е БЉАК или не знам што, но тоа се деси. Важно сватив дека треба да живеам со тоа, дека се делило НО не и повторило!!!
Само бог суди, никој друг.
 
Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Ebeno, dosadno utro - pomisliv …

Nabrzina go zapaliv mojot star prijatel , Pentium 3 ka na 700 mhz. Toj beshe tuka , sekogash tuka ..veren I odan. Dodushe , dosega otkaza ednashka , sto me dovede do ludilo. No toa e druga prikazna. Ovaa prikazna e za sosema nesto drugo … za edna devojka po ime Samanta.

Koja beshe Samanta … se prasuvashe I taa samata mnogupati koga ke ostaneshe sama…. Ke se zagledashe vo svoeto ogledalo … I ponekogash cela vecnost ke razmisluvashe sto e toa sto I nedostiga .

Od strana gledano toa beshe ljubovta , strasta koja ja nemashe vo nejziniot zivot. Od strana gledano mnozeshe da se vidi deka se raboti za ubava mlada devojka so crna kosa, prekrasen ten I izvajano telo. Od strana gledano mozeshe da se vidi I nejzinata nasmevka koja ja imashe se pomalce I pomalce. Od strana gledano nejze I nedostigashe vnimanie I ljubov… I taa go znaeshe toa.

No jas ne bev tamu da go vidam toa , seuste ne beshe vletana vo mojata prikazna , taa Samanta koja vo dolgite noki na ischekuvanje na nezni dopiri I vreli baknezi , ostanuvashe se pochesto sama.

A sto saka Samanta vo toj moment ne znaev nitu jas , sedodeka ne go otvoriv mojot email. Citav I nemozev da poveruvam … vo kratkiot email pishuvashe :

Mnogu si jak be najfraer .....
Mislev deka fraerite se skromni....
Inaku i jas sum fraerka , pa bi probala da te probam I pobedam ….
Zatoa te predizvikuvam na borba, da te proveram so najfraer si ......dali ima nesto na delo, ili se e samo zborovi....


Kakva provokacija si pomisliv … Da bev pomlad ke pomislev situacija kec u kec , ebenje na vidik , ke mi se motaa site sexi sceni od 9 I pol nedeli so Kim Besindjer u rok od dve minuti ama vaka pouchen od zivotnoto iskustvo … si rekov … more da ne ti iskochi pak nekoja sumo rvach ili so treche oko ne daj boze .

Citajki ja porakata uste ednash poglednav zamisleno I znacajno kon horizontot sfakajki deka vreminjata koga mojata maskost izigravashe Opshtinski pechat se daleku zad mene... Se nasmeav na porakata I se zaprashav a sto ako e ubava ???.
Taa slika od nejzinata hipotetichka ubavina ne mi da de mir cel den, mislev , koja e , kako izgleda… Ja zamisluvav kako ubavica duri ni damneshnata slucka so zenata sumo rvach ne me pokoleba da razmisluvam rozevo… A sumo rvacot beshe sumo rvach … u vistinska smisla na zborot … 160 cm so 80 kg , agresivna I zedna za sex , so enormno golemi gradi koi gi zadskrivashe pod shirokata koshula… Se setiv na nea kako provereno sredstvo da zaboravam na idejata za blind date. Se setiv na ochite koi me goltaa, ochi koi navistina bea gladni za sex … I naednash Samanta ja snema , I se olabaviv malku.

Pomina denot vo sitni obvrski na sekojdnevieto , no Samanta ostana vo moite misli I se navrati tokmu koga e kriticno … koga si legnuvam sam , sam bash kako I nea . mojata imaginarna ubavica… Se smeev , mozebi I taa se smeeshe zaedno so mene nekade daleku vo nejzinata soba . Mozebi gledavme vo praznotijata I uzivavme vo iscekuvanjeto …mozebi no mene mi beshe ubavo taka da razmisluvam.

Kako pod hipnoza stanav od krevetot I povtorno go proveriv mailot … Se nasmeav imashe poraka …kratka …

[FONT=&quot]------------------------------to be continued -------------------------------[/FONT]
 
Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
......


Sakam da se vidime , javi se I telefonski broj … Momentalno se onesvetibv od vozbuda …u glavata pocna da mi se deshava haos … Gledam pred sebe golema kuca…bela … na tri sprata… vleguvam vo Rambo stil preku prozor da ne me vidat komshiite , po put ja nataknuvam sluginkata ko u evtinite porno filmovi , dodeka mi go pushi I se smeshkam na gotvachkata koja si ja ceshka mackata nestrplivo I mi govori: Pobrzaj , pobrzaj morame da te spremime za gospodarkata… Potoa vo hitar brz stil se iskacuvam po vtoriot sprat ja poebuvam u helicopter poza I nejzinata bratucedka koja slucajno dopatuvala od Germanija, ubava cura mi napravi merak , posebno so toa kikite na glava I Stajerskiot naglasok I kricite koi gi ispustase sto me potseti na vrelata Katerina Mucenbaher … no , ne ja sum zivotinja ne se zadovoluvam so toa shpricam po tapetite …go brisham od zavesa … I se uste so zdrven konecno se pojavuvam do nejzinata soba… a jas vo znak na fraerizam go lupam mojot nabreknat…. kako od celik zivoten sopatnik od vratata da se cue deka doagam … da Samanta toa sum jas …eve me sega ke bidesh poebana kako nikogash vo zivotot…

Otvaram vrata I …. naednash se budam … gledam vo kompjuterot so enormna doza na somnez …gledam porakata e seuste tuka …dali e son dali e jave …a porakata e seushte tuka …

I sea sto da pravam se prashuvam ? Da ebam ili da ne ebam prashanje e sega ? U toj klucen moment vo mojata kariera zaboraviv totalno na sega veke damna zaboraveniot sumo borach zaroben u zensko telo , zaboraviv I na Ljubco I na Branko a I za Grujo ic ne me zabole , zaboraviv I na Eurointegracija na Makedonija I evropskite tekovi , na misla mi beshe samo taa Samanta I nejzinata poraka…

# # # # # #

Lezevme vo kadata . Moite usni bea na nejzinata koza, koja mirisashe na jasmin , usnite sharaa po nejziniot vrat . Ne mozev da se sopram … chuvstvoto na opushtenost beshe tuka ..megu mene nea vo polumracnoto kupatilo stoeshe samo nejzinite tenki temno tanga gakicki. Osekashe kako se vozbuduvam se poveke I poveke I kako za nagrada jmi dozvoluvashe da si poigram so nejzinite gradi … disheshe vo ritam na strasta … mi ja zema rakata I ja postavi na nejzinoto vrelo I sega veke bajagi mokro machence. Ne se svrte da me poljubi, samo se smeshkashe dodeka ja dopirav po nejzinite dolni usnicki . Me izluduvashe , celiot toj dopir taa intima …dvajca stranci odednash vo kadata … koi se dopiraat besramno I dvajcata chekajki go momentot koga ke se spojat nivnite tela … Naednash stana I se svrte gledajki me so nejzinite crni ochi kako machka vo nokta . Zagnjuri vo vodata . Mojot sopatnik veke beshe dlaboko vo nejzinata usta …samiot prizor ne beshe tolku ubav kolku beshe ubav horizontot koj mi go pruzi… Takvo vajano gze koe e samo malce izroneto I natrteno nad vodata samo meshashe poleka vo vodata. Osekav deka go smuka se pojako I pojako , kako da se bori za vozduh … I odednash iznurka so glavata …me gledashe pravo vo ochi drzejki go mojot penis cvrsto smeshkajki se na mojata iznenadenost.

Zbesnav… I izlegov od kadata …cekajki da izleze da mozam da I vlezam so seta sila… Samo me zgrapchi za penisot I me priblizhi poblisku do kadata. Celo vreme go pusheshe tolku neznmo a sepak strastno , jako I se pobrzo I pobrzo … a ne saksashe da izleze od kadata… znaeshe deka ke bide izjebana kako zivotno samo ako izleze…I se smshkashe taka pushejki go … so pogled na profesionalna kurva koja go saka svojot zanaet…

Mnogu sakam da ti go pusham … sakash li da me poebesh kako prava kuchka ? –go izgovori toa lezherno dodeka go lizhezhe po cela dolzhina.

Izlezi kuchko …zbesnav daj da te ebam kurvo edna… izlezi…

Da, rechi mi neli sum jas tvoja kurva a ? kazhi mi kolku dobro go pusham kako najprokleta ebena kurva a ? Sakash da svrshish neli ?

DAAA… rekov…. Izlezi I prekini da me shmukash…izlezi kuchko da ti pokazam …

Na toa moe zbesnuvanje ushte pojako go zema vo usta sakajki da me izludi sto poveke. Ja prifativ igrata … Samanta doooooobrooo ama dooobroo pusheshe…

Odednash stana od kadata I samo mi se natrti , gledajki me preku ramoto od koe se cedeshe se uste vodata od kadata….

Sakash da me poebesh a ? Zivotno edno…. Zatvori ochi mi reche…

Kako pod komanda gi zatvoriv… kurot ke mi eksplodirashe samo od gletkata na nejzinoto malo oblo gaze …euforijata se zgolemi.. gi otvoriv ochite a nejze ja nemashe…

Slushnav chekori od dnevnata soba …trchashe I se smeeshe …kako ludo dete koe se igra nekoja nova igra…. Samo dotrchav do nea… I ja postaviv na starata elektrichna pechka …I pochnav da ja ljubam … mi se cineshe deka nisto na svetot ne postoi samo nejzinoto vrelo I vlazno pichence … koe me ochekuvashe… I pulsirashe od vozbuda isto kako I jas. I gi potrgnav gakichkite …I samo malce skliznav po nejzinite dolni usnicki…

Kurvo sakash da te ebam toa li sakash pocnav da I vikam ? dodeka vleguvav vo nea

Da ebiii meee, toaaa, pojako…

Namerno I go usporiv ritamot I go ostavav samo da I vleze samo glavichkata, poleka ritmicki menuvajki go tempoto I agolot…

Ova li go sakash kurvichke moja …ova li ?

Zbesna I pocna da me grize po vratot … Ebi me manijaku pocna da vika , ebi me …
Ja turnav od sebe beshe mokra na patosot I poleka I priogav so mojot kur vo desnata raka … sega pushi go kucko kako sto najdobro znaesh … ajde pushi go – zbrevtav I I go staviv vo ustata na sila , grabajki ja za kosata I davajkii i dopolnitelen ritam .

Dodeka mi ideshe da svrsham ja usporiv povtorno.. I ja svrtev na sila da I go gledam toa prekrasno gaze koe placheshe da bide dobro poebano… Go gledav za sekunda ili dve koi mi se chinea kako minuti I samo ja nabodev …ovoj pat do kraj … se pojako I pojako nemozeshe da go izdrzhi toj nalet I legna na zemjata a jas samo I go rashiriv gzenceto I udirav vo nea se pojako I pojako, ja grabav po kosata I ja shibav …nejzinite nokti pochnaa da grebat po parketot …. Da pod mene beshe vistinska machka koja go oseka mojot kur I samo toa beshe vazno… jas , taa mojot kur I nejzinata vrela pichkica….

-[FONT=&quot] [/FONT]Ahhh ke svrsham reche … manijaku …. Toooaa toooa pojakooooo
Ebi ja svojata kurva , ebi ja….toa…. toa….

Me paleshe nejziniot gz , I nejzinoto lelekanje I ne mozev da izdrzam… posebno koga pocna da svrshuva … nejziniot krik kako da gi povika moite seminja da poletaat kon nea…

Ooo da kurvo… go izvadiv od nejzinoto vrelo , prevrelo pichence I I ja svrtiv facata nakaj nego…
-[FONT=&quot] [/FONT]Da svrshi mi u usta pocna da vika daj mi gooo , svrshi mi , pocna da go drka I cekashe da ja ispolni mojot bel mlaz po nejzinoto ubavo faciche…ja otvori ustata I ischekuvashe drkajki go ..i povtorno so tie crni besramni ochi me g,edashe triumfalno.

Shiknav po nea a taa go popushi do posledna kapka … ja drzev za kosata vikajki kako volk na polnok …. Ushhtee,, pushiiii , pushii…aaaaaaaaaa.
Padnav kako pokosen posle toa a taa se uste go imashe mojot kur vo nejzinata usta poleka ljubejki go I miluvajki go … I dvajcata edvaj dishevme I samo imavme sila da se pregrneme…. Gledajki vo temniot tavan od mojata stara kuca…barajki odgovor na toa sto se sluchi … a odgovorot go nemashe …imashe samo dve goli tela koi se borea za vozduh ispolnet so nashite mirisi I sexot koj se cuvstvuvashe vo sobata. Ako mene sega nekoj me prasuva kako mirisashe sobata mozam samo da kazam …mirisashe na Zivot …da na zivot .

# # # # #

Zapaliv cigara vrakajki gi mislite na minatiot den .Denot koga reshiv da I se javam .

Zdravo, ti ovde kako da I toa glupo da zvuchi najfraer dali e toa Samanta se nasmeav
E navistina si najfraer stom vaka se pretstavuvash – se nasmea taa
Bez izlishnosti rekov jas kako sto I se dogovorivme doagash vo 9 taka ?
Dogovor si e dogovor ..se nasmea taa.
Zapomni nema zaljubuvanje , samo da se probame, gi znaesh pravilata neli ? promumljav
Ma ok e coveku, bidi si samo svoj kako sto mi kazuvashe deka si , se gledame u 9- rece I mi spusti slusalka

Se zamisliv … kojznae kolku e ubava ili grda , no ima srce … a mozebi e nimfomanka a mozebi ne … Sto ima vrska , toa sepak e covek kako I jas koj si bara vnimanie I dobar sex , nisto poveke zasto sekogash morame da komplicirame… ke bide samo eden ubav pomin koj mozebi nekogash ke ne potseti na mladosta… Moram da ja zapoznaam si pomisliv I gi zatvoriv ochite , mislejki na nejzinite usni I nejzinoto lice.

Sega gi otvaram I taa e do mene , dishem zaedno I postoi harmonija makar kratka, makr za eden den , makar za eden cas … no postoi zivot I postoi taa I toa e dovolno … sosema dovolno vo ovaa temna soba kade se drugo osven nas bi bilo izlishno za celata prikazna.

Si pomisliv kolku samo osameni luge sedat po svoite domovi tokmu sega cekajki nekogo , osameni chekaat da se sluchi chudo a zivotot I ubavinata koj toj gi nosi pominuvaat… ma iskreno … lazam …vo toj moment pomisliv I imav samo edna misla … kako li ke bide slednata partija koja sleduvashe. Imav nekoe pretchuvstvo deka se blizi I toa , vtora partija sekogash podobra od prvata . Za toa pretchuvstvo mnogu mi pomogna I nejzinata raka koja veke pocna povtorno da go miluva mojot kur , kako I nejzinite usni koi poleka se doblizhuvaa, poleka no sigurno po mojot stomak , idejki nadolu, eden predznak propraten od eden pogled prodoren I direkten od nejzinite crni ochi koi kazhuvaa deka vistinskata pretstava tokmu sto ne zapochnala !

[FONT=&quot] THE END[/FONT]
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Колумните е пожелно да се пишуваат од лично искуство, а не плод на фантазија.
Како и да е, браво ако колумните ви се базирани на вистинска случка.
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Еве уште нешто од мене:

Убавината на животот на човекот без работа е во тоа што може да се посвети на семејството. Јас сум сега во тој период. Оставив едно поглавје од животот зад мене, ме чека нов предизвик. Убаво е што и жена ми е на распуст, па си другаруваме, и не чувствувам некоја празнина.
Уште еден ден дојде така... Рано станување, кафето насабајле, дожд на прозорците... Понеделник, 3-ти јули 2006... Си играме со малата, се смееме, уживаме во секојдневните ситни убавини.
И така, се прави распоред на денот. Треба да се пазарува, да се оди на гинеколог, малата да се испрати кај моите да си преспие таму, да се поднаучи и без нас.
Сеуште врне... Се натоваривме во колата, отидовме кај моите, ја оставивме малата таму и отидовме до болницата кај гинекологот.
Темата за посетата е спирала. Дојдовме на таа идеја во последно време. Мерак ми е да свршувам, а да не се прекинувам кога е најслатко, а и таа обожава полна пичка сперма. Порано броевме денови, плодни и неплодни...
Чекам во колата... Врне дожд. Досаден дожд. Си слушам музика и си замислувам што се може вечерва да се случува. Запален сум. Чувствувам како ми се дига. Ке се чувам за вечер-си велам. Така занесен во мислите, се отвори вратата и влезе таа:
- Готово? - прашав
- Готово! - одговори
- И како?
- Убаво!
Се појави една добро позната заводничка насмевка на нејзиното лице. Ја собравме пак малата и си дојдовме дома.
Денот минуваше, јас учев, форумишев малце, излеговме пак да се шетаме сите тројца, и пак докај моите да ја оставиме малата таму. Нека се учи без нас.
Се вративме дома. Сами. Времето е спарно. Треба туш. Таа е прва. Заврши со туширањето, влегов и јас да се освежам. Се туширам, а курот од помислата на неа ми се дига. Брзам. Се бричам. Знам дека не сака кога имам брада. Не бев бричен два дена.
Излегувам од бањата и гледам интересна сцена. На ДВД-то порно, на фотељата едно прекрасно суштество со избричена пичка, со бели мрежести ракавици и доколенки бута прстиња во пичето...
Спермата ме удри во главата. Ја фрлив крпата од мене и скокнав врз неа. Тесно е. Се префрламе на спалната. Таму ни е најубаво. Се лижеме по телата. Мирисот на телата е она што го пали човек најмногу. Најубавиот афродизијак. Се лапаме. Преминуваме на 69. Тотално орално задоволство. Ме пали кога нема ниедно влакно околу пичето. Ме палат и допирите на мрежата по телото. Ке ми пукне курот!!!
Стана од мене и почна да ми го дрка со нозете. Мрежата од чорапчињата си ја врши работата. Готов сум да свршам. Го почувствува тоа и ми го стегна околу коренот. Почна пак да ми ја лиже главичката. Не зборувавме. Само работевме. Ја наместив напупена и ја ебев отпозади. Стенкаше страстно. Осетив како свршува. Испушти сладострастен крик... Сега таа е врз мене. Скока на курот. Се наведна кон мене, и ме милуваше по градите ебејки се. Преминавме на мисионерска положба... веке ке свршувам. Се исправив и и ги дигнав високо нозете раширени... Почнав да свршувам... Најубаво е чувството на свршување во неа... Убав оргазам. Ги чувствував млазовите сперма како течат во неа. Мммммм, летав во облаците. Го извадив од неа. Почна да и тече од пичката... Не беше целосно задоволена. Го стави во устата и набрзина го дигна. Стана, ме зеде за рака и се потпре на ѕидот. Ја ебев отпозади. Веке врескаше, се стегна и сврши. Брзо потоа свршив и јас. Се бакнавме и се смеевме.
Уште една прекрасна вечер. Уште еден незаборавен секс кој ја одржува врската жешка, и го остава човек вечно млад.
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Секс во три слики

ПРОЛОГ:

Лето 1996. Завршив средно, ја купив мојата прва сопствена кола Алфа Ромео 75 и ја оспособив за возење за помалку од месец дена. Дојде време на уписи на факултет. Отидов да поалгам приемен. Одевме со Алфата, мојата тогашна девојка, нејзина другарка и братучед ми. Демек, тие двајца требаше да тргнат заедно, ама... А нашата црска се распаѓаше...Врската со првата девојка која навистина ја сакав, мојата прва вистинска љубов. Љубовта беше веке згасната, навиката не држеше тие последни денови. Отиде сосе семејството во Нов Зеланд. Засекогаш. Тоа се случи неколку месеци подоцна.

Во гужвата во предавалната на Правен ја видов првпат. Средно висока, црвена коса до рамењата, широки, скоро машки рамења, во куса сукњичка со изразени листови на нозете... Нашминкана нападно, скоро курвински, ме плени со погледот. Упатив една насмевка, таа се заврте на другата страна и почна разговор со една девојка.
Седнав зад неа. Прва започна разговор. Рече дека е од Кичево. Се претставив и јас. Започна испитот, напишав што напишав, пиев со моите сопатници кафе во Чао во ГТЦ и си заминавме за Струмица.

Дојде октомври. Живеев во Пелагонија. Долу, кај рецепција ја видов пак неа. Кичевчанката. Веке бев слободен. Ја преболував мојата прва љубов. Другарувавме со оваа по факултетот и по Пелагонија.

СЛИКА ПРВА:

Беше една од многуте пелагонски журки. Имавме сите испиено по малце. Беше околу 1 по полноќ. Мојата Алфа ме придружуваше таа година во Скопје. Некаде ноември месец беше тоа.
- Сакам да се возиме двајцата - рече таа.
- Ајде- одговорив и во истиот момент клучот ми се најде во раката.
Во лифтот, се смеевме и се држевме за рацете. Мирисаше на секс. имаше хемија меѓу нас. Дотогаш бевме другари. Вечерва ке сме љубовници.
Ја запалив колата. Возев како манијак по скопските улици. Тутунски, Градска болница, Рекорд, Кингбургер, Партизанска. Алфата урлаше. Се слушаше звукот од моторот на метал кој како да се крши. Типично. Нејзината глава беше на моето раме...Почнуваше да ме гушка.
Се враќавме назад. Спроти Тутунски имаше на самиот агол една ниска трошна зградичка која беше некоја месара. Зад неа имаше паркинг, таму меѓу зградите. паркирав и ја изгасив колата. Се фативме за рацете и го гледавме небото. одеднаш се залапавме.
И ги месев цицките, а таа ме фати за курот. Почна да дрка. И јас ја фатив под сукњата. Имаше влакнеста пичка. Ми седна на курот. Тесно е во школкастите седишта. Се ебевме. Се наденуваше до крај на курот. рацете и беа на покривот. Свршуваше врескајки. Стана и ми го издрка.. Кога свршив, ја излижа спермата од курот, и почна да се смее.
Си отидовме...

СЛИКА ВТОРА:

Декември е. Студ. неколку дена пред мојот роденден. Се вратив од Струмица во Скопје. Бев изморен. Влезе во собата. Беше на тренерки. Рече да одиме на ноќно капење на Олимписки. Ја одбив.
Си замина... Моите цимери, како по обичај доаѓаа во понеделникот. Беше недела вечер. Си читав некој весник и тропна таа на вратата. Беше во бањарка, на влечки и со крпа на главата. Влезе во собата. Ја фрли бањарката и крапата и прво што приметив беше нејзината бричена пичка. Веднаш почна да ме соблечува и да ми го пуши. Сега ја ебев отпозади. Многу викаше и офкаше. Уживаше. Свршуваше. Сврши неколку пати, незнам и јас колку. Рече дека се запалила многу на базенот, и да сум бил со неа, уште таму ке сме се изебеле.
Јас требаше да свршам. Ја ебев мисионерски, потоа пак отпозади, па стоејки потпрена на масата, и така свршив, по нејзиниот газ. За цело време, сакаше да ја плескам по газето. На крајот и беше вцрвено и на него се белееше мојата сперма. Се истуширавме заедно и си отиде во нејзината соба.

СЛИКА ТРЕТА:

Крај на декември 1996. Учев во читалната на Правен до фајрон. Многу народ си беше отиден дома за Нова година. Јас уште некој ден останувам. Требаше да присуствувам на некои вежби, каде не бев баш редовен, не ми се даваа пари да си купам потпис, па користев да учам за претстојните колоквиуми.
Отидов во Пелагонија. Право кај неа. Демек, и таа учеше. И ај, ке пиеме кафе. Со кафето, ни текна дека треба да вечераме, демек гладни сме од цел ден акање ваму-таму. И ај...
Сакала пица. Ни повеке ни помалку Дал Мет Фу. У колата и право таму. Вечеравме. Се вративме кај неа. Рече дека ке се тушира, и јас културно заминав. Рече „Врати се попосле„. Се средив и јас.
Се вратив за пола саат, а во собата гореа свеќи. Ме пречека во свилена ноќница. Се запалив од атмосферата. Изгледаше совршено. Ми се нафрли, како и обично. Се соблеков и легнав на креветот. Зеде една свеќа и ме капеше со врел восок по градите и надоле, и ме лижеше. Истото и го правев и јас. Потоа ја изгаси свеќата и мастурбираше со неа. Ми го дркаше со другата рака. Потоа правевме 69. На крај се ебевме во сите можни пози. Свршивме повеке пати. Преспав кај неа. Сабајлето пак направивме една партија набрзина. Таа отиде на факултет, а оттаму, возот, и дома во Кичево. Ке се видиме во новата 1997. Уште некој ден, си отидов и јас.


ЕПИЛОГ:

Се вративме назад, ги собравме потписите, јас останав во Пелагонија, таа демек неможела да учи и отиде во стан. Веке не бевме толку блиски. Фатила дечко во Кичево, живееле заедно по Скопјето. Ја гледав само таа година. Кичевчанки рекоа се откажала од факултетот и заминала некаде во странство. Сепак, трипати се ебевме и супер беше. Фала за убавините кои ми ги пружи, каде и да си.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom