Љубовни, еротски и порно колумни

TiMoN

The Beast
Член од
1 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
1
.....

part two​

prodolzenie od http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=356368#post356368


Taka gledajki pocna i dvajcata da ne sovladuvaat vecerata i vinoto. Zaprimetiv deka veke ocite i bea zatvoreni, izgledase taka slatko koga spiese isto kako malo dete posle banjanje - cisto i nevino. Ja primiv vo moite pregratki i poleka ja miluvav po kosata. Imav custvo deka go oseti miluvanjeto, ama kako da namerno kutese za da slucajno ne prestanam. Posle desetina minuti veke bese padnata vo dlabok son. Ja spustiv poleka na jastukot, ja podnamestiv poubavo, ja baknav po kosata i ja ostaviv da spie. Se premestiv na drugiot krevet bidejki garniturata ne bese otvorena kako za dvajca. Go dogledav filmot i poleka i jas vtonav vo son.
Spiev koga osetiv deka nekoj nezno si poigruva so mojata kosa, me gali po glavata. Seuste ne bese razdeneto, se prepravav deka seuste spijam, ama bev ubeden deka go znae toa. Prodolzuvase so galenjeto bez da izusti i zbor. Poleka pocna da me baknuva po liceto... dojde do uvoto, go pomina so jazik nezno i pocna da ja vsmukuva resickata. Nemozev veke da izdrzam, vozbudata vo mene se poveke rastese. Poleka se svrtev i ja poglednav vo oci, so pogled koj prasuva sto ponatamu. Me procita bez da izustam i zbor, se doblizi do moite usni i pocnavme strasno da se baknuvame. Ja svrtev i ja smeniv polozbata, sega jas bev toj koj bese nadvisnat nad nea. Neprestano se baknuvavme, gladni za ljubov, gladni za neznost... Svilenata letna pizama i se imase sliznato po gradite taka da ednata pupka zirkase nadvor. Poleka pocnav da ja miluvam so prstite se do momentot koga gi zameniv so moite usni i jazik. Po celoto telo i se custvuvase vrelosta i zelbata za poveke. Ja grabna mojata majca i silno ja istrgna, istoto go povtori i so nejzinata pizama. Gi stavi prstite kaj mene vo kosa i pocna poleka samata da me turka nadolu. Kako sto odev podolu taka custvuvav se pogolema vrelost i rastreperenost na nejzinoto telo. Stignav do nejzinoto pi*e. Bese toa najneznoto i najmaznoto sto dosega go imav videno. Svilenkasto mazno i vlazno vednas me privlece da se vpustam vo nego. Vkus kakov sto mozev samo da posakam. Mozam da kazam deka osven sto bese ubavo bese i mnogu vkusno. Lizev od sokovite, so jazikot po neznam kolku pati gi iscrtav site geometriski tela vrz i okolu klitorisot. Se grcese, nemozese da izdrzi, me stisna jako i nareduvacki rece: -stavi go veke ednas, ke pobudalam.
Ja poslusav i vednas se krenav nagore i vo istata poza kako sto bese rasirena i go navlekov do kraj mojot veke dignat do pukanje ku*. Se ebevme, a po grbot gi custvuvav nejzinite prsti kako vo grcevi stegaat, me pripi do sebe i pocna da mi gi grize usnite. Svrsuvase i uzivase, ne dozvoluvase da prestanam, da i go prekinam uzivanjeto. Nemozev veke i jas da izdrzam, dojde momentot koga mojot ku* bese pred svrsuvanje. Go izvadiv, me pogledna i vednas svati zosto, rece:- svrsi mi na stomak i gradi.
Svrsiv i go iscediv do kraj. Se razmacka so sper*ata po teloto, me pogledna so pogled koj barase uste. Barase uste od mojot ku*. Me trgna na strana, se rascekori i ja stavi povtorno nejzinata pi*ka vrz mojot jazik, a vo nejzinite race i usta go primi mojot veke povtorno poleka nadrven ku*. Go drzese za korenot i go lizese glavceto, si igrase so nego. Koga i se dopadna kolku e pak zdrven, od 69-kata samo se ispravi i se pomesti nadole, go namesti vo nejzinoto pi*e i go nasedna. Mesase i stenkase, jas se podispraviv, ja opfativ so racete, i gi miluvav gradite i ja baknuvav po grbot. Stanuvase sve poveke energicna, pocna da ripa na ku*ot, da se navlekuva nagore-nadole. Svrsuvase na poveke pati so mali pauzi koi ne se ni prmetuvaa. Prodolzi taka sve dodeka samata ne se zamori i uspori. Se simna poleka, se zavrte i povtorno go zema vo usta. Me pogledna i rece: -sakam da ja vkusam sega celata spe*ma vo usta.
Prodolzi so lizenjeto. So jazikot lizese, a so rakata go drkase. Tolku precizno drkase dopirajki mi ja na sekoe glavickata, me zbudaluvase. Svrsiv, ja napolniv kako sto barase. Neznam dali i kolku goltna bidejki stana i zamina na tusiranje. Ostanav da lezam iznemosten na krevetot. Se vrati posle nekoja minuta i povtorno si legna.
Zaminav i jas na tusiranje. Koga se vrativ veke bese povtorno zaspana...

end of part two
to be finished...​
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.749
Поени од реакции
1.855
Proleter напиша:
Пошо глеам, дека на мн. им смета приказната, може слободно да ја избришам, не е проблем. Неам потреба да се правдам пред некој. Кажав било и поминало. А шо е најважно ко да не било. Никој не знае за ова, само јас и он(Вие на форум не се броите пошо не не знаете). Тој има сопруга и успешна кариера (нешо позната фацка е МКД) не сакам да го компромитирам, исто ијас стабилна врска и кариера која допрва ја градам, за годините успешна.
Целта на колумната беше да се напише едно искуство, ништо више
Нема зошто да ја избришеш колумната. На некои им се допаѓа, на некои не како и сите останати колумни. Мене лично ми се допаѓа и е подобро опишана од многу други, а тоа се бара во една колумна нели? Е сега тие што не поштоваат хомосексуалци нека не ја читаат колумната и крај.
 
Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
Беше само неколку дена пред јунска сесија, се разбудив со голема главоболка, конзумирањето на алхохов ицигари од минатата вечер си го направија своето. Утринската ерекција почна да се намалува, ми се мочаше. Мочниот меур ми беше полн, мислев ќе ми пукне. Дополнителен стимуланс да не станам од кревет беше и испитот кој го полагав веќе 4 пат (дополнително) оние кој биле на Економски факс, знаат каков давеж е Златка. Но веќе беше 10-11 саат. Морав да станам, додека уринирав мобилниот зазвони.
-Ајде, уше ли спиеш.Девојками ме праша
-Не еве сеа станав, главава ми пука а и морам да учам.
-Ќе излегувам сеа, да поминам на кафе, ме праша
-Подобро не, да зеам да поучам, оти ако паднам уше еднаш ќе се убијам. и одговорив.
-Ок се слушаме после.
Завршив со мочање, го протресов за да го немам проблемот на последните капки кој секогаш остануваат во гаќи. Свончето на врата зазвони. Кој би можел да биде? Чистачката за вода си реков. Ги побарав шорцевите, за да не се појавувам на пижами, а пошо не носев гаќи, омитавенит кур ми се отцртуваше, во тоа не успеав, отрчав да отворам.
На вратата стоеше мојата соседка од 2 кат а и колешка од фкасот.
-Да не те разбудив? праша
-не сеа станав, одговорив
-Абе да не имаш управувачко вежби, ќе полагам писмено. праша.
-Не знам, влези да побарам.
Додека влегуваше, нејзините движења ми предизвикаа нечисти мисли низ глава. Беше пресекси облечена, блузичка на рамчиња, прслук не носеше, нејзините брадавици јасно се исцртуваа на морско сината блузата.
-Може едно кафе, и така ме боли глава,а и додека барам ке биде готово, ја понудив
-Ајде, ако не ти е тешко, кратко одговори.
Отидов во соба, ги најдов вежбите, кафето веќе се свари.
-Може да запалам, праша.
-Секако, и реков со учтива насмевка.
И додека зимаше цигара, запалката и падна на под, наведнувајќи нејзините гради скоро да испаднаа. Реагирав несвесно, омлитавениот кур ми се дигна. Неможев да ја скријам ерекцијата. Се насмевна и рече.
-Некој ко да е попален.
Ме фати за кур, но итој не и остана должен со 2-3 пати пулс во нејзината рака, од ногавиците на кратките пижами се појави главицата. Се наведна и го зема во уста, до корен. Морав да преминам во акција Т.Е мојата ерекција да ја употребам, и ги спуштив рамчињата на блузичката а раката и ја протнав во нејзината пичка, беше толку топло, ко фурна.
Отрчав до мојата соба, од ташна извадив кондом, по пат го наденав, и со насмевка и реков.
-Овој е веќе подговтвен,
И ја спуштив сукњичката, прозирната танга уште толку ме запали, ја натртив, и почнав да ја обработувам кучешки (мојата омилена поза) дупење во чмар. Бев ко парна локомотива, ко тркалата на воз, такви движења, кој со секој удар навлегував се повеќе и повеќе. Чукав ко луд, за миг ми дојде ко да сум на час по биротехника кога чукавме на машина за пишување. Чмарот веќе засилено пулсираше, даваше забрзани знаци. Бидејќи не можев да и ги гама малите но убави цициња, се оденав од неа, легнав, стана и се надена, сега помина на скокање врз мојот кур, така добро ги теглаше мојте јајца, што мислевќе спобудалам. Се воздржував да свршам, сакав вечно да трае , беше со еден збор прекрасно.
-Ќе свршам и реков,
-Дај ми го во уста,
Го извадив, и го протрлав мегу цицки, меа толку меки и бујни во прекрасен облик... Шрицнав во насока на нејзиното лице, беше лудница.
Набрзина се средивме.
-Сега малку да учиме, и реков
Се спреми да си оди, во тој миг на врата додека ја испраќав се појави девојками. Коцкесто ја погледна и влезе, додека слегуваше со цинизам праша
-Шо мајка бара ваа?
-Гледаш ли дека мењавме “материјали“, одговорив со пола уста.
Доека влегуваше во соба, од предсобје ми текна дека во соба е лом и дека ќе ги види Corpus Delicti, ја пренасочив во кујна.
-Штом веќе си дошла, ајде спреми доручек и реков ија бакнав
Додека го спремаше доручекот, набрзина го собрав кондомот,малку подсредив, и се беше Ок.

P.S.Таа сесија го положив испитот со висока оценка. И за месец дена дипломирав, пошо беше последен, а размената на матријали беше дополнитено алиби за нејавената посета на мојата соседка.
 

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Таа вечер решив да останам трезен,за полесно да се снајдам со пијаните,отидов во клубот Бонкерс,познат по афтерпарти,бев заедно со еден другар,отидовме околу 2:30,претходно имало машко еротско шоу така да 95% од присутните беа пијани женски,си земав пијачка и се изгубив во гужвата на подиумот.Почнав да играм со бугарка од Софија,имаше ненормално тело,едвај се движеше,премногу испила,на моменти не знаев дали игра со мене или само си го потпира нејзиното тело врз моето.На мое инсистирање се напивме уште неколку пијачки,тука падна мување, ме милуваше по целото тело,почна да ме запалува,ми ја зема дланката и почна да си ја шета низ по нејзиното тело,набргу едната рака ми заврши врз нејзиното газе,а другата врз градите.Почна да и се лоши,не можеше да стои на нозе,и кажав дека хотелот во кој сум сместен е во близина и и понудив да дојде да се замие и да се среди малце,веднаш се согласи.На другарми му дадов знам да не се врака во соба и веднаш се изгубивме од таму.Стигнавме кај мене,заборави и миење и се,само легна на креветот како мртва,ми се престави ми кажа дека има 23години,за моите и реков да погодува ми кажа 21,и потврдив.се доближи до мене,почна да ме лиже по врат,но немаше сила да продолжи легна повторно,ми ја препушти сета работа мене,почнав да ја лижам буквално по целото тело.Кога стигнав до нејзиното пиче само ме гушна со рацете околу вратот,ја сврте главата почна да испушта нежни воздишки и да ме стиска силно со нејзините раце,престанав,неа и дојде редот,ми го откопча патентот и нежно почна да ми го гали половиот орган,го навлажни и почна полека да го врти во нејзината уста, се соблековме,ме сврти на грб,се качи врз мене,ми кажа дека тоа и било омилената поза,почна да ”јава” тоа го правеше доста искусно,ме полуде,затворив очи и се оддадов на уживање,подзастана малце,стана,почна да ме лиже по целото тело,тоа ме запали уште повеке,ја легнав,ја излижав убаво,продолжи со нејзиното јавање,се навали врз мене,почна да ме лиже по лицето и вратот,испушташе толку секси воздишки кои ке ме полудеа,ми кажа дека нејке друга положба освен нејзината омилена,ја замолив да пробаме кучешка поза,но после 5 минути во таа положба падна на креветот и продолживме со нејзината омилена, по отприлика половина час,(кога веке малце се отрезни) ми кажа дека се разделила од својата другарка без да и каже каде оди,така да мора подитно да се врати,го зема во уста,доста нежно,прво со врвот од нејзиното јазиче почна нежно да кружи врз главичката,потоа почна многу поагресивно,ме полуде,свршив врз нејзините цициња,кои беа едни од најубавите кои ги имав видено до тогаш,ја испратив си замина.............
После таа вечер се видовме уште еднаш,на плажа дојде и само ладно се поздрави без да каже збор.
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Летна авантура

Иако сум од Струмица, најмалку сум се сексал со Струмичанки.
Ова е приказна за една Струмичанка, јака женска, и за една прекрасна вечер во месец Јули, 1997 година.

Имав катастрофална јунска сесија со положени 3 испита. Не отидов на одмор, а сите другари беа отидени за Охрид таа година. Јас седев дома и учев. Излегував ретко. Бев решен да не пишувам квадрат. Така имав некој ред, излегував преку викендите. Се наоѓав со пријатели, ке излезевме, ке се напиевме по нешто и си одев дома.

Така, еден викенд, излегов со еден комшија. И првин отидовме по кафичите, пиевме водка, и дојде време за на диско. Се одеше во Али Баба во паркот на базенот. Навистина беше прекрасен објект. Сега се само урнатини останати таму. Беше прекрасен објект во склоп на Градскиот базен. Таму беше народот, таму беше гужвата.
Таа вечер се решив да одам. Доста беше аскетски живот. Има време за учење. Сесијата е далеку. Колата и таму...

Влеговме. Стандардна гужва, стандардни фаци, стандардна забава. Стоевме на шанкот. Пак пиевме водка. Дојде таа. Некоја пријателка на комшијата. Се запознавме. Имаше убаво лице и прекрасна долга костенлива коса. Носеше некои тесни панталончиња и убава тесна маичка онака убаво деколтирана. Имаше мали цициња. Онака слаба девојка. Ме привлече лицето. Ангел стоеше пред мене. Беше постара од мене. Во средно одевме во спротивни смени. Оттаму знаев. Ја гледав по гимназијата.

Ја понудив пијалок, и таа остана со нас. Комшијата рече дека ке оди да се види со некој и така останавме сами. И нејзината другарка ја снема некаде. Рече дека и е многу гласно. Отидовме од диското. Бевме на бурек, а потоа се возевме по градот и муабетевме онака неврзани муабети. Се знаеше дека ке има секс вечерва... Но каде?
Ме водеше по улиците на Струмица до кај неа, кафе да свари. Викам, не ми се оди кај тебе. Рече дека е сама, дека брат и не се враќа вечерва, отишол на одмор, а нејзините биле на село...

Убавина, си помислив. Во кола не е најпријатно за такви работи, и додека мислев, стасавме кај неа. Влеговме во станот. Веднаш се испружив на троседот. Свари кафе. Седна до мене. Го пиевме кафето, седнати залепени еден до друг. Ја гушнав, се залапавме и почна...Ледот е пробиен. Се милувавме, се бакнувавме и полека, дел по дел од облеката, се соблекувавме. Стандардно веке и ги лижев цицињата. Мали, како крушки, ама слатки. Одев надолу со рацете. Беше од оние кои не си го бричат Венериниот брег, ама далеку од тоа и да беше обрасната. Културно средена. Таман. Си поиграв со нејзиниот клиторис. Јазикот веке ми беше на нејзиното стомаче. Нежно ја лижев. Дојдов до пичето. Нежно ја грицкав по клиторисот. Уживаше и стануваше се повеке и повеке влажна. Стенкаше задоволна. И таа се реваншираше со убаво пушење и со прекрасна игра со тестисите помеѓу нејзините нежни прстиња. Уживање. Бев премногу запален. Убаво влегов во неа во мисионерска положба. Ја ебев со кеиф. Нејзините нозе веке беа на моите рамења. Ебев без кондом. Немав. Не бараше ни таа. Ја ебев отпозади и ја плескав по газето. Сврши. Осетив како се стега. Вресна задоволена. Набрзо свршив и јас по грбот. Стана, и отиде од собата. Се врати набрзо така гола, прекрасна. Јас пушев цигара на троседот. Рече: „Сакам убаво да ме излижеш„ се качи на троседот и ме опчекори и нејзината пичка се најде во мојата уста. Тоа многу ме запали. Пак ми се дигна. Сеуште беше влажна. Пак сврши. Сега врескаше повеке. Потоа ја повтори прекрасната орална игра со мојот набрекнат кур и јас пак свршив. Сега ја прими спермата во устата.

Испивме уште едно кафе и во мугрите си отидов. Прекрасна вечер беше зад мене. Уште еден прекрасен спомен.
 

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Беше лето. Топло, исцрпувачки жешко... Охрид, навечер... Јас лежев до дечко ми на плажата на Градиште. Атмосферата беше совршена. Топло ветре ги галеше нашите тела, а благотворното Охридско езеро нежно не заплискуваше. На мене носев само краток проѕирен бел фустан, ништо друго. Го оставив дечко ми кој носеше само гаќички за капење и влегов во водата. Ја осетив температурната разлика и ме обли неочекувана топлина по целото тело. Ја чувствував водата по мене. Секое бранче, секое струење... Полека почнав да излегувам. Фустанот беше сосема залепен за мене, исто како да бев гола. Знаев дека дечко ми ме гледа. Излегував полека и гледав како зјапа во моето тело. Веќе знаев што ќе следи.
-Ладно ти е?-ме праша кога дојдов до него.
-Малку.-одговорив тихо.
Погледот ми се спушти накај неговите гаќички. Видов дека курот му е сосема набрекнат. Главицата му се гледаше. Излегуваше од гаќичките. Самата глетка на неговото тело ме палеше.
-Сакаш да те згреам?ми шепна на увото, а потоа продолжи да ме лиже по вратот.
-Аха.-му возвратив, повеќе сконцентрирана на тоа што се случуваше со моето тело, него ли на тоа што го кажувам.
Осетив како почнува да ме гали за листот од ногата. Полека ја креваше раката се додека не ми ја донесе меѓу нозете. Почна да ми го масира клиторисот. Осети дека сум влажна па видов дека курот уште толку му се надрви. Целата ситуација почна да станува позагреана. Веќе не беше нежен. Ми го бутна прстот во пичката и почна да го врти внатре. Мислев дека ќе побудалам. Почнав да стенкам на глас, заборавив дека има луѓе на десет метри од нас. Среќа што имаше една грмушка која што делумно не криеше, а и луѓето таму беа пијани па не ни обрнуваа многу внимание.
-Не гледај, остави ги.- рече Мартин кога виде дека гледав накај нив.
Во истиот момент ми го соблече фустнот,а јас останав гола пред него. Почна да ми ги лиже пупките на градите и да ги меси истовремено. Знаеше дека тоа многу ме пали. Дишев брзо, веќе ништо не беше важно. Се наведна и почна да ми ја лиже пичката, а за тоа време ми го ставаше прстот отпозади. Свршував, викав силно, чувството беше божествено.
-Стави ми го те молам. Еби ме, не можам да издржам.- викав јако.
Како што лежев гола на плажата Мартин легна на мене и осетив како ми го бутна. Влезе насилно, а тоа ме испопали уште толку. Сакам машки кои се груби во кревет. Ме ебеше така, а јас свршував и стенкав колку што можев појако.
-Врти се сакам отпозади.-рече Мартин.
-Не.- се смеев јас.
Знаев дека ќе ме сврти на сила, а тој знаеше дека јас го сакам тоа. Ме фати со силен стисок и ме сврте. Повторно ми го бутна курот во влажната пичка, а јас мислав дека ќе ме распара.
-Појако те молам!- му стенкав додека свршував којзнае по кој пат.
Ме ебеше најјако што можеше. Ми го шибаше со цела сила. Мене ми беше ненормално добро. Одеднаш ме бутна настрана и ми ја донесе устата до кур тегнејќи ме за коса. Ја отворив и ми сврши внатре. Ја голтнав спермата, сакав да ја соберам секоја капка. Се заврши со тоа што нежно му ја излижав главицата за крај. И двајцата влеговме голи во водата за да се изладиме.
Потоа излеговме од водата се облековме, се гушнавме и лежевме заедно под ѕвездите. Без да забележиме сме заспале и не разбуди изгрејсонцето. Се вративме назад во хотелот каде што престојувавме. Нашата врска не опстана, ама сепак тоа беше извонредна ноќ која ќе ја памтам засекогаш.
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Посветено на Ана

Таа беше мојата прва вистинска љубов. Девојка која ја сакав. Сега е некаде на Нов Зеланд, веројатно има убав живот, и искрено и го посакувам тоа. Поминаа десет години од тогаш кога бевме заедно среќни. Оваа приказна е за неа. Поздрав ако знае за Кајгана, ако сеуште ме памти, ако и значеше тоа нашето...

На овој ден, отиде. Вечерта пред заминување бевме заедно. Неколку месеци врската ни беше некако тажна. Јасно беше дека ке оди, јасно беше дека нашата врска ке остане само спомен. Имав 18 и пол години, таа 17. И се сакавме. Да, чиста љубов. Искрена. Единствената девојка по која навистина жалев.

Последната вечер...Жешка летна струмичка јулска вечер. Се најдовме некаде после 9 часот. Немаше многу време. Утредента авионот заминуваше рано. Се договоривме да се видиме на едно полсаат. Неволно се облеков, неволно влегов во колата, неволно тргнав, не го ни вклучив радиото. Не бев расположен. Застанав пред една продавница. Си купив цигари, неколку пива и еден џус. Не пиеше алкохол. Беше спортистка. Стасав на нашето место каде се чекавме секогаш. Веке чекаше. Влезе во колата и ме бакна. Во колата атмосферата беше мачна. Љубовта умираше.

Се трудевме да бидеме возрасни, а сеуште бевме деца. Отидовме на едно убаво место, каде секогаш одевме. Едно темно место, нешто како паркинг, неколку километри надвор од градот.
Седевме во колата, се држевме за рака и муабетевме за она што е неминовно. Раскинавме официјално. Отворив пиво, и отворив џусот. Сеуште се држевме за рака. Зеде една касета и ја пушти во радиото. Беше некоја тивка музика, одеше некој сентиш. Излеговме од колата и танцувавме гушнати. Плачевме и двајцата. Плачев првпат. Првпат ја осетив горчината на љубовта. Вечерва ја пеевме лебедовата песна на нашата љубов. Во главата ми се вртеше една песна од Ultravox. Dancing with tears in my eyes. И денес песната ме потсеќа на таа вечер.
Така танцувајки, рацете ни се лизгаа по нашите тела. Ја фаќав по нозете и по газот. И таа мене. Носеше широк летен фустан, долг. И ја бутав ногата меѓу нејзините. Се бакнувавме страсно играјки.

Влеговме пак во колата. Продолживме таму кајшто застанавме. Ми беше дигнат. Ја фаќав на пичето. Го сакав тоа секогаш депилирано пиче. Кажуваше дека мора да е такво, заради хигиената кога спортува. И ги соблеков гакичките и се дркавме. На крај, падна убав секс. Ми седеше во скутот на задното седиште и јаваше. Тоа ни беше најомилената поза во тесен простор. Сврши врескајки. Секогаш беше многу гласна. Ми го издрка до крај. Свршив и јас. Таа вечер ми се чини дека дркаше најубаво. Сега е се готово. Запалив цигара. Се смеевме... Рече дека првпат се ебе со некој кој веке не и е дечко... Пак се расплака. Ја тешев.

Заминавме од таму. Ја однесов дома. Се испративме. Долго се испраќавме.

Веке бев испил неколку пива, купив уште и сите ги испив сам. Се опив многу. Едвај се донесов пред зграда, паркирав и сум заспал во колата.

Кога се разбудив утрото, таа веке беше далеку. Имаше потоа уште некоја комуникација, но времето лечи се и ја фрла пајажината на заборавот.

Биди среќна Ана, јас ке те памтам вечно.
 

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Средно школо.... 6 Јуни, оваа година. Сите отценки веќе ми беа средени, само седев на час и не ни слушав што збори професорката. Некој одговараше, поим неам ни кој, тотално се исклучив. Тој ден беше посебно топол, а плус бев втора смена. Јас по обичај се „ставам” во последна клупа со другар ми. Обично „тепаме” време заедно, но овојпат не зборувавме ништо. Топлината ги исцрпуваше нашите тела.
Носев деколтирана маичка, сина, тенка... Онака уморна се потпрев на столот и ја зафрлив главата наназад. Ги затворив очите. Се беше толку заморно. Прозорот до мене беше отворен и дувкаше пријатно ветре кое ме галеше по вратот. Имав чувство дека некој ме гледа. Ги отворив очите и видов дека другар ми зјапа во моите гради. Виде дека го забележав, но само се насмеа и продолжи да гледа.
-Ти се свиѓаат? го прашав на шега.
-Многу.- ми возврати Бојан, ама ова звучеше многу посериозно од моето. Неговата рака ја галеше мојата коса. Бев сосема замаена, кога одеднаш го слушнав ѕвончето и стандардниот звук на галама во училница. Тоа некако ме освести.

Отидовме на наредниот час Биологија. Тој ни беше последен. Додека одевме накај училницата Бојан ми се приближи и ми шепна
-Ајде да го баталиме часов. И така е крај на школсkа, што ќе ни направат.
-Екстра!-му реков. Излеговме од школото.
-Кај ќе одиме?-прашав.
-Ај до кај мене, сам сум дома а ти пушти и порака на Лиле да дојде после час.
-O.K.-реков. Фативме такси и отидовме во К2.
Влеговме кај него.
-Раскомоти се слободно.-рече Бојан.- Дојди малку ќе се опуштиме и двајцата.-додека го кажуваше ова тураше 2 чаши вино. Ми ја подаде едната. Седнавме на троседот и пиевме. Откако го испивме виното, тој се доближи до мене и ме бакна полека по устата. Потоа го осетив и неговиот јазик, првин малку и полека, а потоа побрзо и побрзо.... Се бакнувавме можеби 15 мин. без престан. Ги стави неговите раце на моите гради и почна да ги меси силно. Ги стегаше, но сево ова над маичката. Поради мешавината од виното и тоа што претходеше бев многу запалена. Сакав да го осетам поблиску. Му ја земав раката и му ја ставив под мојата маичка. Малку го збунив, подзастана, но веднаш продолжи со бакнувањето. Притоа држејќи ме за градите ме бутна па така се најдов легната, а тој беше над мене. Ми ја соблече маичката. Се спушти кај половината и почна полека да ја крева и да ме бакнува полека нагоре. Стигна до градите. Не носев прслук па веднаш почна да ги лиже целите. Почнав да дишам многу брзо, се потев... Сакав да ги земам работите под контрола. Го бутнав, така што сега јас седев со раширени нозе над него, а тој беше легнат. Почнав да го грицкам по увото, потоа го лижев по вратот. Му ја соблеков маичката. Полека се спуштав надолу со устата лижејќи го секој дел од неговото тело. Стигнав до патентот од панталоните. Застанав. Тогаш Бојан го откопча и го извади курот пред мене.
-Пуши го.-ми кажа, но не мораше да каже два пати. Го зедов во уста и го лапнав се до крајот. Тоа го повторив неколку пати. Ме гледаше како го правев тоа. Глетката го палеше уште повеќе. Почнав да му го лижам одоздола нагоре. Со јазикот нежно поминував на главицата и со него правев кругови околу неа. Многу ме палеше што му го пушев. Сосема навлажнив.
-Сакаш да те ебам?-ме праша тргајќи ме од неговиот дигнат кур.
-Што мислиш?-му се насмеав. Се исправив пред него, ги соблеков панталоните и гаќичките наеднаш и му седнав на кур.Почнав да му рипам. Се побрзо и побрзо... Свршував, стенкав гласно ни самата не знам колку.... Кога виде дека свршив, ме тргна и ме стави на масичката. Ми ги рашири нозете и ми навлезе во пичката. Ја чувствував неговата главичка како ми ја шири, а потоа и целиот кур.... Свршував пак, овојпат уште појако... Излезе од мене, јас не требаше ни да му го допрам. Сврши на мојот стомак. Лежев на масата неподвижна, испотена, гола...
Бојан ме зема во рацете и ме легна на троседот. Ме избриша со неговата маица. Никој од нас двајцата не кажа ништо. Само се гледавме. Како што претходно нашите тела се спојуваа, сега тоа го правеа нашите души.

Одеднаш го слушнавме ѕвончето. Лиле доаѓаше. Сосема ја заборавивме. Јас отидов во ВЦ за да се облечам, а Бојан набрзина се среди и и отвори врата.
Ние сеуште сме пријатели, иако имаше еден период кога не можевме да се погледнеме во очи. Сепак ја оставивме случката зад нас и продолживме понатаму. Решивме дека тоа ќе остане само еден убав спомен.
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.186
Поени од реакции
34.419
Митко и Струмикс, осеќам дека Sweet_Barbie наскоро ќе почне да ве засенува. :vozbud:

Фактичката ситуација во моментов, според мене.

1. Струмикс - најплоден колумнист до сега. Последната колумна сите не остави без здив. Не толку поради еротската содржина во неа, туку срцепарателната приказна за разделбата. Браво!

2. Митко - го скрши мразот. Нај кинки колумни. Во секоја колумна има по нешто ново и сосема не очекувано. Во последно време почна да забушава, но тој е пионирот на еротските колумни на форумов.

3. Sweet_Barbie - средношколски еротски колумни. Милина. Сите сме имале вакви искуства, но ретко кој има храброст да ги претвори во толку добар текст. Нај изненадувачки е тоа што излегуваат од прстињата на девојка. Продолжи така.

4. Toreador - „Стив е празен”. Порно колмната од студентскиот живот Toreador на 10-та страна уште долго ќе се спомнува на собирите на кајганџиите. Полна со нејаснотии, но неверојатно интересна. Кога ќе се спомене „Еротска (порно) колумна” се мисли на „Toreador”. На 4-то место се наоѓа поради тоа што не „почасти” само со 2 колумни до сега.
 

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Преку работа бев на една конфернција во странство, со мене идеше една колешка .

Пристигнавме во градот каде што се оджуваше конфернцијата, се сместивме во хотелот каде што имавме резервирано, собите ни беа една до друга. За собите што да ви кажувам дивота.

Отидовме на конфернцијата во 11 часот, таму останавме цел ден до вечерта тупење муабети до вечерта до 19 часот. Бевме уморни ама домаќинот, ораганизаторот, не покани сите учесници на вечера во еден ресторан. Во ресторанот се задржавме до кај 23 часот не служеа убава вечера од морски специјалитети со едно прекрасно Италијанско вино. Имаше и музичари на виолини и атмосферата беше само за заведување. Со колешката бевме единствени од Балканското говорно подрачје така да седевме и се муабетевме онака неформално, виното а богами и морската храна си го стори своето, јас не сум некој нападен тип и да барам на секоја со суќна, ама почнаа низ глава да ми се вратат филмови што да правам, како да ја легнам.

Да ја опишам колешками не многу вискока 168-169 см симпатично лице,ангел, и најдобар задник на работа, цицињата и не и беа некоја најдобра страна.

Кога заврши целата работа си тргнавме накај хотелот кој беше одалечен едно 2 км од ресторанот, пешки. Тогаш од свежиот водух а богами и од виното расположението и кај мене и кај неа кулминираше, се смеевме и си прераскажувавме гафови од работа, дури и не осетив кога стигнавме во хотел.

Кога се качивме пред собите немав муда да ја поканам кај мене у соба, си викам ајде нема смисла што ако те откачи, колешка тие во иста канцеларија како ќе ја гледаш од утре во лице.

И си влеговме, после некое време ми тропна на врата и ми рече дека ја болело глава многу дали сум имал некое апче... штама две три секунди и како од топ исфрлив несвесно “ Не, ама ако сакаш ќе те измасирам може ке ти помине“ .....

Е добро, ми рече и легна на креветот. Почнав да ја масирам најпрвин по рамењата, па грбот, и одев се надолу таа испушташе тивок многу тивок звук ммм. Ја прашав дали сака да и ги измасирам и нозете, само климна со главата, мене курот даска, почнав од доле нагоре до над колената, и го гледав газето прекрасна глетка, си викав во себе ке пробам пополека и нагорре, ја масирав и близу газот таа ништо не коментираше. Се префрлив пак на грбот и со рацете се почесто одев накај цицињата и почнав со врвовите на пристите да ја допирам таа сеуште молчеше. Почнав веке убаво да и ги масирам цицките кога се заврте и ме праша “Што правиш бе?“
Тогаш се спуштив и ја залапав, малку се тргна настрана и ме погледан чудно а потоа ми врати со ист интензитет.

Почнавме да се соблекуваме и соблеков гакичките бидејки сакав да видам какво и пичето, бричено свежо мало баш како и што и го замислувам, почнав да ја бакнувам по вратот и да и ги лижам цицињата се спуштав се понадолу, таа ми ја мрсеше косата дури и ме кубеше, и дишеше многу длабоко. Конечно сатасв до пичето кое беше веќе премногу мокро почнав манијачки да го лижам клитористот, тогаш го испушти првиот звук, најубавиот досега што го имав слушнато, со следниот прст почнав да невлегувам а таа ми возвраќаше со мешање на прекрасноиот газ. Веке и ги ставив трите прста уживаше многу. Тогаш се тргна и ме легна мене на грб почна да ме лиже по градите и да се спушта надолу, не сакаше да го фати со раце ту веднаш го зема со уста го лижеше и смукаше, долго време а тоа го правеше професионално, како вистинска порно звезда.

Се осетив дека сум при карј тогаш се тргнав, малку да се оладам, ми требаа едно десетина секунди да се наместам во мојата омилена поза, нозе на рамења. Почнав да ја ебам ммногу силно таа само испушаташе звуци кои уште толку повеќе ме палеа. Ме осети дека сум на крај и ми рече дај ми го во уста, експлодирав почнав да свршувам по нејзината уста и прекрсано лице....

половина саат лежевме така голи и не зборевме ништо.........

To be continued
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.344
Барби, навистина ми се допаѓаат твоите колумни. Браво за тебе!
Инаку, Торчо ми фали на оваа тема. Оддамна не е напишал ништо. Спрема нешто големо, изгледа :).
Митко кога пишувал, јас не ни бев член на форумов, ама навистина прекрасни текстови напишал.
За последната, верувајте дека навистина кога ја пишував, и покрај се тоа што се случи во овие 10 години, сепак малку се потресов прераскажувајки ги настаните, кои решив вака јавно да ги поделам со вас.
 
Член од
11 јули 2006
Мислења
79
Поени од реакции
1
So nego bevme vo vrska okolu 3 meseci... Uste od prviot den postoese hemija nesto sto silno me privlekuvase za nego nesto sto me vadese od kontakt.Taa vecer izlegovme na kafe.
Otidovme vo naseto omileno kafule no ne pomina ni eden cas a jas pomisliv na sex i pocnav nesto da go baknuvam i so pogledot da go povikuvam na edna partija. Go sfati toa i mi rece:
-Sakas da odime doma nesto da se napieme?
-Pa sekako-mu rekov
Vlegovme vo kolata i pocnav uste vo kolata da mu go lizam kurot. Mu go lizev i toj silno me fakase za cickite tolku nasilnicki sto mislev ke me ubie...
Vlegovme vo stanot kaj nego i pocnavme da se baknuvame/..
Bev nestrpliva mu vikav:Ebime sto cekas ajde .
Go izvade me soblece i mislam deka toa bese najbrzoto slekuvanje sto postoi.
Pocna da navleguva vo mene se pobrzo i pobrzo i jas vikav vikav :Uste sakam uste .....
Potoa pocna da mi gi lize i mesi moite gradi oh kolku dobro go pravese toa. Dojde na red i moeto najubavo nesto vo sexot-pusenjeto.Mu go lizev i golizkav se do vrvot..
Mi rece deka svrsuva i jas go izvadov i staviv megu moite cicki mi svrsi na niv... Potoa otidovme pod tus i se baknuvavme dolgo. Posle tusiranjeto toj barase pak. Go povtorivme seto toa
no pocna da mi ja lize mojata vlazna picka. Go pravese toa dosta umesno najubavo od site dosega... Se vrativ doma kaj 4 casot premorena no so nasmevka na liceto.
 

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
5-ти август - ден пред натпревар. Повеќе од 2 месеци го следев форумов и се осеќав како да го знам цел живот. Ме импресионираше со неговиот изглед и тоа што го пишуваше. Поготово на форумот за секс. Имав преголема желба да го запознаам и да видам самата дали тоа што го пишува тука знае да го покаже и во живо. Знаев дека другиот ден требаше да игра фудбал со другите од форумов, а знаев и дека доста од девојките тука доаѓаат да ги гледаат машките како играат фудбал, па тоа ми се виде како добар начин да го запознаам.

Го ставив на мсн во мојата кратка листа на контакти. Не бев сигурна дека сум го направила тоа како што треба затоа што тоа чудо го користев само 5 дена. На мое изненадување ми се затресе екранот и ми се појави порака 'која си ти?'. Срцето ми затрепери... Незнаев како да му објаснам, а да не помисли дека имам некои задни намери. Бев искрена и му кажав дека го имам читано на форумот, но никако не му кажував која сум. По повеќе часа муабетење се договоривме да се видиме. Веќе беше темница кога почнав да се спремам, а додека ги ставив последните 3 капки од парфемот забележав дека станало 12:35. Ми се јави на телефон... Уф, тој радиофонично секси глас сеуште ми одѕвонува во моите уши. Бидејќи речиси се беше затворено се договоривме да се најдеме во парк на клупите во стариот дел, таму со сигурност знаев дека никој нема да ми смета во намерата.

Седнав на клупата и го чекав. Носев кратка розева сукњичка. Премногу кратка. Штикличка како и секогаш. Деколтирана маичка, проѕирна, лелеава... Преку неа се гледаше прслукот, розев чипкан. Знаев дека ќе се случи нешто... Ја чувствував и чипката од тангата, знаев дека ќе му се допадне. Не помина ни миг откако седнав кога забележав дека од далечината се појавува тој. Ме изненади! Носеше вино и две чаши. Според она што го пишуваше тука никогаш не би помислила дека тој би направил таков убав гест! По формалното запознавање тој го отвори виното и ги наполни двете чаши. Сигурно ја читал претходната колумна и знаел дека обожавам вино! Виното никогаш не било поубаво. Тој божествен напиток лизгаше низ нашите грла без престан половина час. Како што не замајуваше виното, така станувавме се поблиски и поотворени во муабетите. Почнавме да збориме за секакви работи - од нашиот прв пат, па се до орален секс и голтањето.

Го забележав неговиот поглед како шара по моите нозе нозе и се осеќав како да ме соблекува со поглед. Не можев да издржам повеќе. Се свртев накај него и истовремено тргнавме со усните еден кон друг. Ммммм... По слатки усни до тогаш немав вкусено! Мирисот на неговиот парфем помешан со вкусот од виното на неговите усни почна да ме пали. Ја осеќав неговата рака како бавно се лизга по мојата нога. Одеднаш го смени правецот и ме зграпчи за најтоплиот дел на моето тело. Ми се допаѓаше тоа. Многу. Почнав да му стенкам на увце. Сакав да му вратам на истиот начин. Му го откопчав каишот и копчињата на фармерките и му го извадив курот. Осеќав како пулсира во моите раце додека нежно му го дркав. Не поминаа ни 1 минута откако почнав, а тој веќе ме седна на кур. Ме крена, ми ги рашири нозете и ми ја тргна тангата на страна. Како да не сакаше да губи време. Целосно ме исполни. Обожавам да го правам тоа кога сум одозгора и кога имам контрола. Почнав пополека да одам горе-долу, додека тој силно ми ги месеше цицките. Почна да ме лиже по нив и нежно да ми ги грицка, а тоа неверојатно ме палеше. Рипав ко луда, побрзо и побрзо.. Не ми беше битно дали ќе не види некој. Свршив, а и тој рече дека му иде. Ме стана од клупата и ми рече 'Клекни тука!'. Почнав да му го пушам. Ми рече 'ајде сега да видиме дали жените сакаат да голтаат'. Само го погледнав во очи и продолжив со тоа што го правев. Го слушав како пригушено стенка и ужива во тоа што го правам. Осетив дека наскоро ќе сврши и иако сакаше да се тргне, му ја фатив раката и му ја ставив на мојата коса. Ме фати силно за неа и почна да ме влече. Свршуваше, но не ми ја наполни устата. Голтнав. Како секогаш.

Се чувствувавме олеснато и среќно. На зафрканција додаде дека сака да напише порно колумна за ова, но дека му било срам... Повторно ме замоли да му го кажам никот. Нормално дека не му го кажав. Ми рече 'Епа тогаш очекувам колумна од тебе. Ќе пишеш, нели?'. Му се насмевнав, се поздравивме и си отидовме од паркот.

6-ти август, недела. Ден кога сите се собираа да играат фудбал. Таму си пруживме рака и се направивме како да не се познаваме. Всушност, тогаш официјално се запознавме и таму првпат му го кажав никот. Он само се насмевна и ми намигна. Како да сакаше да каже дека му е мило што јас ќе ја напишам колумната.

Еве. Го исполнувам ветувањето. Колумната е испратена.
Следната ја пишуваме заедно - така беше договорот.
 

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Како што и претходно ејсид кажа. Отворена е нова посебна тема за колумната на Барби, само затоа што се крена голема прашина околу тоа кој е форумџијата. За да не ја загадуваме оваа со непотребни коментари дискусијата за колумната продолжете ја тука.

Тука продолжуваме со некоја нова еротска-порно колумна.
Се после мојов пост што ќе е во врска со колумната на Барби ќе е избришано.
 
Член од
8 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Тхе Фуцкерс

ВОВЕД:
Старинг:Јас(Психо):buum:,З....(Ненормален):violent1:,ф...(Јебач или Пимп?):sekss:,Р....(Мало Мало ама техничарче):pusk:.
Сите личности не се измислени,а сличноста со некои други беше намерна.
Е вака беше.Јас завршував 2 год. средно и као и секое лето си идам на работа.И еден ден се будам ја у 12 и ми се јавуе З.... и ми вика: абе селјак спиеше ли до сега Јас:аха З....:епа ај станувај земи си пари и дој кај мене Јас:Е колку да зеам де З....:Земи 2-300 и дој.Јас:Ае идам.
Заплет:
И ете ме мене кај З.... Јас: И шо сакаш сега, З.... :Ја ф... ќе ти објасне. Ф...(Мртов озбилен) :Педер дај ги тие пари една пичка од Св.Николе да донесам ке ја ебнеме. Јас:Абе ти си ненормален ќе дојде некоја од Св.Николе за тука 5ет души да и се изредат. Ф... :Ќе дадеш ли пари или не!?Јас:Aј ја ти 300 ден. дека не ојделе.
Колуминација:
И те ти ја девојката дојде.Ни две ни три Ф... :Два три збора и оп :sekss:.Си заврши чоекот работа и вика Р.... ај улевај(у собата).И влезе чоекот шо ке праи.
Мина 1 мин. п....(од собата):ф...!ф...!(Ф... улева у собата) Абе не мозе да ми стане:pos2: а ваа нејке да го пуше. ф... :Шо бе нејке ајде ма попуши му го на детето ?Ајде за мене ако ме сакаш?(Секаков народ има на вај свет). Девојката(Шо не знаеше шо ја чека до крај на ден) Ако ама да знаеш дека само за тебе оти те сакам(ц ц ц ц ).И :pusk: му стана на детето и си сврши работа.
З....(Улева у собата и ни шепоте): Ке ја растурам.Влезе и си врши работа и се слуша(од собата) Ф...!Ф...!(ДЕ ЈА ВУ:pos2:) дојди бе!.(Ф... у собата)шо бе шо.З.... :удри ме по ногата копиле грч имам удри ме педер!(Ф... и сите останати:pos2:)З.... :Не се смеј не е смешно.(ние:pos2:). И заврси и он.
Сега Јас.Мене ништо посебно не ми се случи оти не ја :sekss:.
Перипетие:
Дојде време девојката да си оди дома и сака пари за да си оди.
Ф... (на мене):Дај бе да и дадам пари на девојчето да си оди...?
Јас:Нема шанси шо ја вестерн јунион ли сум ,црвен крс нека дава пари,нема теоретски шанси ја да даам.
Ф... е шо да и праам сега.Ф...(Тхе мастер план).Ф... (Звони на еден број) Ало..! Братучед имам еден пациент да ти го пратам ли?Братучедот: Прати Прати(не знам дали е така ама така некако е).
Расплет: Е расплетот не се знае тоа само братучедо знае:sekss:
Одјавна штица: Е НЕАМ ВЕКЕ ЗИВЦИ!!!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom