бев преморена,два по полноќ,само што завршив на работа тој ми се јави..
-малечка...ај дојди да те погушкам...
-ама ми се спие бејб...
-спи кај мене,во седум те носам дома....
-ајде....дојди да ме земеш.
влегов во кола....го бакнав во образ,а тој ми се насмевна и ме погали по лицето..мислев дека задремав во кола,осетив ме скубна за коса и ми рече...
-ајде заспана убавице,стигнавме во мојот дворец!!!! слатко се изнасмеав и го плеснав по газето.
и влеговме....се бакнувавме на секоја скала...влеговме кај него во соба...ми ја соблече јакната и нежно ме спушти врз креветот
-да те покријам малечка,не сакам да ми настинеш.
-легни до мене,му реков,само така ке ми е топло..
и легна...ме милуваше по лицето,по косата...ме бакнуваше најнежно ..како никогаш до сега...
-вечерва ми е преубаво со тебе....остани малечка...сакам да спиеш со мене...само да спиеш,а јас ке те галам и бакнувам цело време...
не можев да му одолеам,го гушнав силно и го бакнав...продолжив да го бакнувам...
нежноста почна да се трансформира во неверојатна страст.....ми се превртуваше нешто во стомакот додека тој ми го грицкаше вратот,ми ги допираше градите...
-морам да одам....сабајле сум на факултет..
-заборави сега на тоа,ми рече,вечерва сме само јас и ти важни...и ништо друго на светов....
моментално заборавив на се!заборавив колку бев изморена,колку ми се спиеше......мислев само на тоа колку ми е убаво во моментот!!!
кулминирав кога ми ги фати рацете и ми рече
-не мрдај,остави не мене
и почна да си игра со јазикот,гризејки ме околу стомакот..уживав додека ми ги грицкаше брадавиците,а со едната рака одеше надолу...толку бев запалена што свршив откако два-три пати ме плесна по газето и ми го допре клиторисот..
-аууууу...па не сум јас оваа,му реков и се изнасмеав, а тој зачудено и задоволно истовремено ме гледаше и не му се веруваше дека свршив...
-чекај,чекај...озбилна си?
-најозболна бејб....
-не ми се верува..
-ни мене..ама убаво ми е...и пак го бакнав....
ме остави да здивнам и пак почна да ме допира....
-олабави се,му реков....сега јас сум на ред
му го откопчав каишоти му ги соблеков фармерките.... го допирав неговото меѓуножие
vozbud: )кое беше константно набрекнато минативе четитиесетина минути...
-сега злато дозволи ми да ти покажам што знам.....
-ајде...слободно,не срами се....хахаха
дадов се од себе......му го пушев неверојатно добро(по фаците и звуците кои ги испушташе)
-знаеш што сакам?
-што?
-стани,исправи се,фати се за креветов...сакам да те ебам од позади..
станав и му се напрчив со газето...уживав додека го осеќав цел во мене...не се срамев да врескам колку што ме држеше гласот....навистина уживав....
после 20 минути ме праша
-кај сакаш да свршам?
-ммммм....во уста...слободно
од самата помисла веднаш сврши.......
-фала ти малечка за ова.....
-повели и друг пат...и се насмеав додека тој ми даваше да се напијам сок...
-ајде сега да ме однесеш дома....ок?
-не...легни уште малку и те носам....дојди да те гушнам.....
-утре јавими се кога ке се разбудиш......сакам прво тебе да те слушнам
-ке ти се јавам...сигурно-му реков
-малечка....поминаа шест месеци,а мене ми е неверојатно убаво со тебе...ми ветиваш ли дака ке се потрудиш и ти ова нашево да успее?
-ти ветувам...и го бакнав најслатко на цел свет!!!