Љубе Бошковски - што се случи со него и Вмро Дпмне

Член од
18 февруари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
Љубе сакаше да го кандидира партијата како претседателски кандидат, тоа не се случи и денес се лути противници...
А гледам Љубе се обидува да го раздели члеснтвото на ВМРО...
ne da go razdeli bidejkki Gruevistite se se samo ne se VMRO ...samo go koristat imeto....saka da si go zemi toa sto e negovo za toa sto se borel..VMRO DPMNE,,,haha ubavo gi zaeba Grujo

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Денес во поштенските сандачиња во зградите кај што живеам, имаше флаери за Љубе Бошковски. Во него изненадено, флаери за ВМРО НП. На флаерот беше испишана листата на советници на таа партија и пишуваше , "почесен претседател на партијата - Љубчо Георгиевски". Имам две прашања:

Зошто е само почесен претседател?
И дали оваа партија целосно ке го подржа Љубе за изборите, бидејки никаде во медиумите не беше изјаснето вакво нешто:smir:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Денес во поштенските сандачиња во зградите кај што живеам, имаше флаери за Љубе Бошковски. Во него изненадено, флаери за ВМРО НП. На флаерот беше испишана листата на советници на таа партија и пишуваше , "почесен претседател на партијата - Љубчо Георгиевски". Имам две прашања:

Зошто е само почесен претседател?
И дали оваа партија целосно ке го подржа Љубе за изборите, бидејки никаде во медиумите не беше изјаснето вакво нешто:smir:
па неќна за плакетолепачите на Љубе шо лапнаа ќотек дадоа изјава од штаб на Вмро-Нп у позадина со плакати стари од Љубчо на цел ѕид ..

Kajgana Shop

На врв Bottom