Јован Манасиевски - нов лидер на ЛДП

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Fantom_oh напиша:
И ти си ми смешен мене, демек мразам СЕ шо е српско, а на аватар Тома Здравковиќ го имаше ставено :tapp:
мразам СЕ што е против Македонија и македонскиот народ.Јасно?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Fantom_oh напиша:
Првата реченица не ти ја сватив, можда ќе бидиш љубезен да ми ја објасниш.
за втората: Вмешан сум во политика појќе од шо мојш да си замислиш, а и сум присуствувал на состанок во партијата во Охрид. Така да, све си знам :hihi:
Фантом мој искрен совет, батали политика иди бркај женски бе брат, наместо да трошиш време на партиски состаноци каде освен да бленеш и да слушаш како постарите бистрат политика без да имаш право на збор немаш друга функција, иди малку прошетај се поспортувај, многу поздраво е.
и на крај краева твоите политички ориентации и согледувања како би требало да се развиваат работите треба сам да го оформиш со тоа што ќе учиш од животот,односно од дружењето со твоите врсници, бидејќи така се создаваат нови погледи, а не да ги слушаш постарите кои имаат веќе застарени и неактуелни и најмногу неиновативни погледи на светот. Оди дружи се, спортувај бркај женски пробај да сги оствариш целите во животот без каква и да било политичка поддршак па тогаш ќе можеш да бидеш компететен да кажеш кој колку и зошто го бидува и дали некоја политичка ориентација или одлука е во ред односно не е во ред. Па добро бе имаш само 16 години, јас сега тек на 21 почнувам по малку да ги формирам моите ставови, ти таму со партијата дефакто си го губиш драгоценото слободно време за кое ќе жалиш кога ќе подостариш.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ldp e partija so svoj pat i ideja.Silata im e tolku kolku sto imaat.Za pojce zdravje.

Dali Mrak e poaren od Stevce?
Verojatno ne,no za nivni glasaci Stevce e seljak.Tocka.

E sega i Vmro i Sdsm mirisaat na muvla,pa koj znae...

Kajgana Shop

На врв Bottom