Јас сум најубава :)

• Креатор на темата Креатор на темата tavCHe
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се замарате со такви луѓе?:nesvest:

Го прават тоа само затоа што мислат дека ке се во центар на вниманието...затоа без нервози и замарање со нарцисчињата, они си се у свој филм па нека продолжат да си го режираат се додека не сфатат дека филмот уствари нема врска и е без поента...

И ја имам една ваква у клас ... иии толку е грда што не можам да опишам ... плус се облака само од марки и имала 3 пластични операции до сеа ... Ама работата е колку и да се трудам да ја одбегнам ... не могуче е ... се лепи одма до тебе ... и крај ... толку ... ја иам отерано 1000 пати ... абе џабе... пак се враќа ... така да само ќотеќ за ниф ...

Ја не се замарам со такви, свите знаа какви са, само таа личност сама од себе си прае будала...

Не се замарам со такви луѓе.. Нека си го фураат филмот... :toe:

Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....

А ти да не се нервираш затоа што е навистина таква и не те приметуваат кога си покрај истава, а?:back:

Не се нервирај, само фати го сеирот кај неа:)
Јас баш би сакал да имам таква пријателка или пријател во близина за да ме потсети колку знаат глупави да бидат луѓето, плус цел ден да се смеам :)

Јас сум најубава,дури поубава и од мојата елка мада она е најубава :pipi:

п.с. и од јове сум била поубава (кој би рекол) :vozbud:

Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....

Od koza me vadi toa .. abe tolku egocentricni i iskomplesirani ima nasekade okolu mene .. Samite sebe si se tesat .. Toa e toa .. Si go lecat povredenoto ego ..

Imam eden drugar , non-stop tvrdi deka ima IQ nad 140 i deka e mnogu inteligenten , a ne znae kako se speluva G L U B ( P ) ..

Drug eden , pa se misli deka e serif vo gradot .. Sekde si go pika noso , segde soli pamet , a traze soveti za sebe ?! ..Si misli deka e najiskusen od site , deka moze da laze i deka site drugi mu veruvaat vo lagata ( yeah , wright ) , pataloski lazgo , ne e ni svesen koga laze , misle deka site mu se drugari , a vistinata e deka 90% od niv ne go podnesuvaat i mu zborat zad grb ..

Imam uste primeri , ali ..

Spored mene , ostaj gi neka si mislat taka . Tie ke naebat . Takvite sekogas taka zavrsuvaat . Sami i naebani . Popametnite ke svatat sto pravat i kade gresat , a ostatokot .. pa gajle mi e za niv :helou:

Што и да зборувате не вреди, оставете да си верува во тоа а нели е се релативно , оставете животот да и ја каже вистината а вие прифатете ја каква што е .

Lele kolku samo mi e smesno koga ke slusnam takvo nesto cocvece:pos2:
Ne se zamaram voopsto so takvi luge,imam edna drugarka so e takva i na primer ti da i dades nekoj kompliment ko na primer lele so ubavka si deneska ona vraka so slednovo: - Pa jas sekogas sum najubava i ja u toj moment pocnuvam da se smeam.
Nemozam da svatam sto se tolku optereteni so toa nesto, so taa fizicka ubavina, nadvoresna ama ajde ako toa im go prai kefot neka im bide.A i nikoj ne e vecno mlad ni ubav, i spored mene takvite samobendisani narcisi sea za sea nemaat so so da se zanimavaat pa zatoa se tolku optereteni so svojata ubavina.
Kako i da e smesno mi e seto toa...

..имаме и мие една таква. екс-школска другарка на мојата другарка. И не само што се трипа со тоа најубаа, најпаметна а не е нишо од тоа, најтрагичното е тоа што лаже. Сета таа нејзина фантазија ја кажуа и тоа на сите ќе им раскаже и мисли дека е вистина а уствари тоа е само у главата нејзина, во нејзините мисли, нејзина фантазија =( Жалосно ама претставуа неверојатен предмет за исмејување. Сама тоа го рпае
Не вреди за таквии да се нервираш, само губиш од лепотата :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom