Јас сакам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Picture 1457.jpg и што е финтата, демек ако речам-пишам јас сакам, и тоа ќе ми се оствари А.............................?

Да престанам да изговарам фотоапарат откако ќе кажам апарат за сликање:( Еднаш да го погодев од прва, еднаш.

Ножеви,мултифункционални клешти,швајцарски ножиња,самострел и колиба на планините во Канада :).

Сакам кловн да беше полесен збор за изговарање. Исто и коњ и ној.

Сакам да сфатам која е потребата да се навива за Хрватска/Србија или слично по светски/европски првенства, и дали истото е резултат на онаа југоносталгичарска ,,болка" и блискост демек шо била, па ај сега и ние така, наши си се тие, пошто КУР Србин/Хрват че навива за Македонија која никогаш нема ни да појди на светски/европски во фудбал.

Сакам музичарите да се осмелат да прават авторска музика, а публиката да се осмели да ги поддржи во таквиот материјал тука во Македонија оти од кавер бендови ми пукна прдалото, како и од публиката која го програмира мозокот на максимум 10 песни џоа од винамп ги повикуваат за радоста им нивна.

Сакам во моментов густи сок, вода пијав али кај синусиве нешто ова она не ми е ко шо сакам. Абе густи ми се пија то е.

Засега то сакам. А да и сакам куче ко за последно и че го добијам здравје по 2 месеци пошто треба да се роди кај да е за 10тина дена, па да потпорасни тро со мајка му, вакцина ова она и да го земам. Че биди машко и че го крстам Кант по филозофот. Али од друга страна ова Кант на англиски некако ме буни, не ми звучи ко шо сакам, многу меѓуножно ми звучи, али има време че размислам.

Јас сакам да нема толку многу сообраќајки во Македонија.Секој ден на вестите има по некоја сообраќајка.
Сакам сите луѓе да бидат здрави.
Сакам да не се раѓаат педофили во Македонија.Повеќето луѓе се против лезбејките и педерите но од нив немаме штета а од педофилите имаме што е навистина жално.
Сакам сите да живеат живот без нервози.

Јас сакам да нема толку многу сообраќајки во Македонија.Секој ден на вестите има по некоја сообраќајка.
Сакам сите луѓе да бидат здрави.
Сакам да не се раѓаат педофили во Македонија.Повеќето луѓе се против лезбејките и педерите но од нив немаме штета а од педофилите имаме што е навистина жално.
Сакам сите да живеат живот без нервози.
Утре ако се пријавиш за мисица, јас ќе сум прв што ќе гласа за тебе.

Сакам да сум со него 24/7 :love:
51oaZ%2B6M3wL._SY300_.jpg

Јас сакам само да сме живи и здрави, да имаме среќа, мир и љубов во животот. Се друго само по себе ќе си дојде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom