Јас сакам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам да ви се ЗАБЛАГОДАРАМ на сите што се потрудија да ми одговорат и на некој начин да ми дадат подршка во темата Живот во Словенија(морам вака,банирана сум таму).ГОСПОД здравје да ви даде,од срце ви посакувам.Знам дека постојат сеуште добри луѓе во оваа напатена Државичка,иако повеќе се лицемерните и што гледаат само да им умре козата на комшијата!
Поздрав и до Олимпија модераторката,нека внимава во иднина како се поставува према новите членови,а се надевам има и некој над неа,да преземе мерки и да не се повторува ова што ми се случи мене,зашто вака не се пречекуваат нови членови,а најмалку да ги сметаат за лажни профили и помалку вредни од постарите членови овде!!!Секое добро до сите......

Јас сакам да ви се ЗАБЛАГОДАРАМ на сите што се потрудија да ми одговорат и на некој начин да ми дадат подршка во темата Живот во Словенија(морам вака,банирана сум таму).ГОСПОД здравје да ви даде,од срце ви посакувам.Знам дека постојат сеуште добри луѓе во оваа напатена Државичка,иако повеќе се лицемерните и што гледаат само да им умре козата на комшијата!
Поздрав и до Олимпија модераторката,нека внимава во иднина како се поставува према новите членови,а се надевам има и некој над неа,да преземе мерки и да не се повторува ова што ми се случи мене,зашто вака не се пречекуваат нови членови,а најмалку да ги сметаат за лажни профили и помалку вредни од постарите членови овде!!!Секое добро до сите......

sakam da im se izvinam na nekolku clenovi od forum.[DOUBLEPOST=1415270224][/DOUBLEPOST]
ti site gi sakas :(
ps: nemojte ban[DOUBLEPOST=1415274345][/DOUBLEPOST]
sakam da im se izvinam na nekolku clenovi od forum.[DOUBLEPOST=1415270224][/DOUBLEPOST]
ti site gi sakas :(
ps: nemojte ban
ne brisete polovicno ne e fer, ne za drugo ke ispadne sama so sebe si praam muabet.

Последно уредено од модератор:
...да им докажам на сите дека најпродуктивните,најсофистицираните и најдолговечните владетели и водачи биле родени во знакот на Девица.Најгорда сум на Луј XIV-ти,Елизабет Тјудор и Мајка Тереза.Вајда заради развиеното чувство на организација,ефективност и перфекционизам.Меѓу нив и Чезаре Борџија...the ultimate love of my life. :icon_lol:

edno klipce ama red john ne mi dava :([DOUBLEPOST=1415478580][/DOUBLEPOST]baram decko na forum koj e za neka pise vo pp.

Последно уредено од модератор:
...да ми се врати креативност и инспирација, и он и сонце и ааааааааа све.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom