- Член од
- 2 ноември 2014
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 8
Јас сакам да ви се ЗАБЛАГОДАРАМ на сите што се потрудија да ми одговорат и на некој начин да ми дадат подршка во темата Живот во Словенија(морам вака,банирана сум таму).ГОСПОД здравје да ви даде,од срце ви посакувам.Знам дека постојат сеуште добри луѓе во оваа напатена Државичка,иако повеќе се лицемерните и што гледаат само да им умре козата на комшијата!
Поздрав и до Олимпија модераторката,нека внимава во иднина како се поставува према новите членови,а се надевам има и некој над неа,да преземе мерки и да не се повторува ова што ми се случи мене,зашто вака не се пречекуваат нови членови,а најмалку да ги сметаат за лажни профили и помалку вредни од постарите членови овде!!!Секое добро до сите......
Поздрав и до Олимпија модераторката,нека внимава во иднина како се поставува према новите членови,а се надевам има и некој над неа,да преземе мерки и да не се повторува ова што ми се случи мене,зашто вака не се пречекуваат нови членови,а најмалку да ги сметаат за лажни профили и помалку вредни од постарите членови овде!!!Секое добро до сите......