Јамб

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Зависна сум од јамб само што луѓето што играме нон стоп се помалку време имаат за себе па уште помалку за јамб,ама ќе има нови жртви:vozbud:

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
хехе :) најзакон и најинтересна игра, само што многу долго време трае една партија околу 2 и пол саати поготово зошто секогаш ја играме јас , сестра ми татко ми и мајка ми и во парови и најдобро ...

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
супер игра хахаха обожавам да ја играам... коо ќе ги наредам тие моиве другарки се истепуваме игреејќи хухухууууу

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
најмерачки е кога ќе ми падне јамб од прва со кецови, еднаш ми се има десено тоа, машала 220 :):):)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Омилена игра во која најчесто ја победувам другарка ми.

**Buli**

засекогаш дете!!!
Член од
3 декември 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Леле животов го оставив на јамб....мускул имам набиено од коцки вртење:tapp:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
18
Поени од реакции
1
Skoro sekoj den so drugackite igrame...ama vo posledno vreme nekako nadolu mi odi :toe: ako jas pak igram :) inace nie so 5 kocki igrame,za potesko da se paga:kajg:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Сум заборавил како се играше игрицава али Паметам пред неколку години татко ми неможев да го кренам од компјутер дека ја имав јамб игрицата на компјутер и по цели денови тоа играше :)

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Odete na http://YAMB-Online i igrajte kolku sakate,imate 5 razlicni igri...
Spored mene najinteresna e 4-ta,koga ste raspolozeni za Yamb nemora da barate drustvo.Na awards gi imate site najdobri rezultati dosega.Samo registrirajte se uzivajte vo igrata bez da morate da barate drustvo!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Сум играл.. Иначе аматерски (дали по правила незнам).. никогаш професионално

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
ејјјјјјј јамб играм секој ден и не можам да се пожалам дека ми здосадило мннн добра игра па колку е интересно у парови :vozbud: кој не играл нека проба закон е играта

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
сум слушнала за играва, и сум сакала да ја играм ама нема кој да ми покаже како се игра :toe::toe::pipi:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
се заразив со играва и сега по цели денови играм на компјутер или со другарите...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
играва ти е игра на среќа...што ке кажат коцките тоа...ја МРАЗАМ..секогаш губам...

Kajgana Shop

На врв Bottom