хехе најзакон и најинтересна игра, само што многу долго време трае една партија околу 2 и пол саати поготово зошто секогаш ја играме јас , сестра ми татко ми и мајка ми и во парови и најдобро ...
Skoro sekoj den so drugackite igrame...ama vo posledno vreme nekako nadolu mi odi ako jas pak igram inace nie so 5 kocki igrame,za potesko da se paga:kajg:
Сум заборавил како се играше игрицава али Паметам пред неколку години татко ми неможев да го кренам од компјутер дека ја имав јамб игрицата на компјутер и по цели денови тоа играше
Odete na http://YAMB-Online i igrajte kolku sakate,imate 5 razlicni igri...
Spored mene najinteresna e 4-ta,koga ste raspolozeni za Yamb nemora da barate drustvo.Na awards gi imate site najdobri rezultati dosega.Samo registrirajte se uzivajte vo igrata bez da morate da barate drustvo!
ејјјјјјј јамб играм секој ден и не можам да се пожалам дека ми здосадило мннн добра игра па колку е интересно у парови кој не играл нека проба закон е играта
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.