Јас слушнав дека се продава 5 билети за 150 денари кај шоферот а 1 билет незнам колку еZdr.decki...znae li nekoj koku cini bilet kaj soferot...jas slusnav deka ke cini 60den....znae li nekoj???
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
денеска ја обновив и немаше проблем, не вадев нова, потполнив само барање плус потврда за редовен студент и индекс.И сега која е порцедурата за студенти ако не сум ја обновил “на време“ слободната? Имаат ли мозок овие од ЈСП? рок од 27.12 до 31.12
Супер, и онака не сум излезен добро на оваа за 2016. Башка нека пијат едно кафе со тие 200 денари.До 31ви беше рокот за продолжување, после 1ви се вади нова, тоа е целата филозофија.
Сепак ништо од планот.денеска ја обновив и немаше проблем, не вадев нова, потполнив само барање плус потврда за редовен студент и индекс.
Од каде оваа информација дека ги укинуваат државните 9ки?И сеа 9ка нема веќе државни, камо ли двокатни... и трга од Скопје Север. Значи Моша, Зеф Љуш Марку, Цветан Димов, само една линија и само приватни автобуси, шипки што ќе можеш воопшто да влезеш во автобус, ај браво.
До душа така ќе биде и за сите што имаат приватни автобуси, ама хаос, хаос...
После нова година и јас немам видено државна 9-ка, само приватните ги гледамОд каде оваа информација дека ги укинуваат државните 9ки?
Инаку приватниве 9ки кога ќе тргнат од Скопје Север па се онаму до кај Џон Кенеди, секогаш се празни, или поточно секогаш можеш да фатиш место за седење
Сите линии кај што имаше и државни и приватни се дадени на користење само на приватниците, со исклучок мислам само на 22ка.Од каде оваа информација дека ги укинуваат државните 9ки?
Инаку приватниве 9ки кога ќе тргнат од Скопје Север па се онаму до кај Џон Кенеди, секогаш се празни, или поточно секогаш можеш да фатиш место за седење