F
FilipMacedon
Гостин
Одлични се флаерите,фала за сликата.Поздрав
Одлични се флаерите,фала за сликата.Поздрав
Добри се флаерите,браво :smir:
a vo vrska so temava , od kade be na site vas pari za po odmori a?????? c c c posle ke kukate skap bil lebot, naftata i domatite ccc corba be.......
a be me zanima od kade pari za po odmori da znam i jas da specalam c c c c, ako prasav ne ti gi zedov parite )))))ц ц ц ц ц ц ц ц , ете го македончето , се јави, "ДА МУ УМРЕ КОЗАТА НА КОМШИЈАТА"!!!! ....Како не ти е срам вакви прашања да поставуваш! Од каде знаеш некој како ги заработил парите па одма дамка да фрлиш!?
НЕМАШ ПРАВО НА ТОА БЕ ЕЈЈЈЈЈЈЈ!!!!
...и наместо да ги напаѓаш на темава тие како тој малиот што сака да оди на одмор кај педерине ти се фаќаш за тие другите како имале пари да одат на одмори?! Абе ајде.....
Ne se sekiraj za maliot. Makedonskite neprijateli imaat tendencija da podsetuvaat redovno, koi se' i shto zastapuvaat. Za sega, nema generaciiski propust.:wink:Ne e deka ne znae no e deka nikogash nema ni da znae.Ako celi ovie godini agonija zafrkancija j*** u d** ne mu pruzilo nekakov smisol na toa koj navistina se neprijatelite onda jebesh ga i pak doagjame na toa nasheto.Go znaesh ti koga se prashuvame dali nie .......... .............
I grcite ne gi razbirale svoite, kako mozat da doagjaat kaj nas i da ni 'davaat' pari, pa sega samo 'odrodite' od dvete strani se osmeluvaat da ja pominat granicata.:tv:Не ги разбирам оние лигли кои одат на шопинг во Солун,како да нема продавници тука и оние луѓе кои одат и летуваат таму,пијат кафиња и трошат одредена сума на пари и им ги даваат на Грците.
Еве го официјалниот став на надлежните за овие плакати:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Патриотски плакати низ Скопје
Вакви плакати завчера осамнаа на автобуските постојки, на трафостаниците и на другите вообичаени места за лепење плакати на булеварот Партизански одреди во Скопје. Ниту МВР ниту Град Скопје знаат кој ги лепи плакатите. Од Град Скопје велат дека нивните служби ја евидентирале појавата и во наредниов период најавуваат засилени контроли за да го откријат оној што ги лепи, и против него да поднесат прекршочна пријава бидејќи плакатите се залепени на места на кои тоа е забрането.
Плакатите се испечатени на скапа хартија во црвена и валканобела боја, но никаде не пишува која е фирмата или поединецот што растура низ градот. (Б.Б.)
Извор: Вест
[/FONT]
А надлежните од Град Скопје и дотичниот http://www.skopje.gov.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=124 да се позанимаваат со некои работи како да го уредат градот да заличи на метропола, град без улици ,а и тие што ги има се со кратери,непланска градба,паркинзи нема а онаму каде што имаше си поставија рампи и веќе станаа платни.Плаќаш да се паркираш во на паркингот пред својата зграда.:nenene: Улично осветлување НУЛА,контејнери испокршени и преполни , клупи ни за лек и ........Еве го официјалниот став на надлежните за овие плакати:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Патриотски плакати низ Скопје[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Вакви плакати завчера осамнаа на автобуските постојки, на трафостаниците и на другите вообичаени места за лепење плакати на булеварот Партизански одреди во Скопје. Ниту МВР ниту Град Скопје знаат кој ги лепи плакатите. Од Град Скопје велат дека нивните служби ја евидентирале појавата и во наредниов период најавуваат засилени контроли за да го откријат оној што ги лепи, и против него да поднесат прекршочна пријава бидејќи плакатите се залепени на места на кои тоа е забрането. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Плакатите се испечатени на скапа хартија во црвена и валканобела боја, но никаде не пишува која е фирмата или поединецот што растура низ градот. (Б.Б.)[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Извор: Вест[/FONT]